Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vozím na jedno půldne v týdnu dceru k tchýni,mám pro sebe zhruba 3-4h,zatím jsem spíš strávila v nákupním centru
,ale ráda bych volný čas využila ke cvičení.Ale pohybuju se v lokalitě,kde to moc neznám ![]()
Tchýn bydlí v Dáblicích. Takže hledám nějaké zařízení v oblasti Proseka,Letnan,Kobylis..
Chodila bych klidně do fitka,či na nějakou studiovou aerobní hodinu,ale někam,kam chodí lidi i dopoledne,a hlavně ženský-hlavně posilovna,abych se tam cítila normálně ![]()
Tak kdybyste někdo o něčem takovém věděl,budu ráda za typy ![]()
Neni to sice Prosek ani Letnany, ale na Cernym moste vedle Ikei tam, co je kino, je Holmes Place. Studiove hodiny jsou prima, i posilovna, je tam bazen.
Z Dablic jsi tam za ctvrt hodky (teda autem).
Na Proseku je Fitness Regina , já tam chodím na spinning, ale je tam i posilovna a aerobic, mrkni na jejich web. Je to docela příjemné prostředí, celkem malé, ale takové „normální“… ![]()
Holmes Place znám,ale to je pro mě zbytečně z ruky,v podstatě zpátky,jako bych jela domů ![]()
Ahoj,
na pomezí Proseka a Letňan je Centrum volného času Praha 9 (cvcpraha9.cz), kde pořádají cvičení a v pátek dopolko i s hlídáním dětí. Tak zkus kouknout na jejich web, třeba se Ti to bude líbit. Já jsem tam se cvíčem spokojená. ![]()
mezi Střížkovem a Prosekem je otevřené nové fitko Expreska, je to jen pro ženské, tak to zkus tam.
Pokud jeste hleas, coz uz asi ne
tak tady je docela slusnej vyhledavac fitek…
Ahoj, hledám parťačku na cvičení, inline, kolo.. cokoliv.. jsem 22tt nejlépe Čakovice, Letňany, Prosek, Kbely..
![]()
@Makyna90 Ahoj, tato diskuze je už dost stará, zkus oslovit maminky ze skupin z těchto částí Prahy. Tady je z Letňan a tady velká skupina z Prahy 9.