Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Zdravím. Po roční dřině se mi podařilo rozumně shodit cca 19 kilo, ale za boha se nemůžu ani cvičením zbavit části břicha (což by mi tak nevadila) a hlavně boků. Rozhodla jsem se tedy dřít i finančně a našetřit si na liposukci. Když jsem se objednávala na konzultaci navrhnul lékař kavita (tedy ultrazvukovou liposukci). Jsem k těmto „novým“ metodám skeptická a myslím, že nejúčinnější je prostě klasika (tumescentní liposukce).Máte prosím některá zkušenost s ultrazvukovou liposukcí či kryolipolýzou? Je fajn, že nejsou tak finančně náročné, ani ta rekonvalescence není tak dlouhá, ale je mi líto dát např. 25.000 a výsledek 0 nebo mizivý.
Nic kromě klasické lipo nefunguje ![]()
Jak ti ten tuk rozruší, je vlastně jedno (mechanicky, laserem, ultrazvukem…), ale musí ho ODSÁT!
Kavitace je o ničem. Jen a pouze liposukce, všechno ostatní je k ničemu…
Břicho je pouze o kvalitním jídle, fitku, dobrém spánku a čase ![]()
@MiladkaR píše:
Břicho je pouze o kvalitním jídle, fitku, dobrém spánku a čase
Děkuji, to jsem fakt netušila ![]()
Kamaradka byla na ultrazvukove, stalo to dost a nic z toho. Pak sla do vinohradske na klasiku, mela diastazu po porodu, tak to mela na pojistovnu, plus si priplacela ty stehna. Cekacka skoro rok, jako vypada to dobre, ale jizva od kycle ke kycli a rekonvalescence dlouha. Brali ji i kus kuze a presivali vis pupik. Clovek asi musi mit velkou motivaci tohle podstoupit.
@Anonymní píše:
Kamaradka byla na ultrazvukove, stalo to dost a nic z toho. Pak sla do vinohradske na klasiku, mela diastazu po porodu, tak to mela na pojistovnu, plus si priplacela ty stehna. Cekacka skoro rok, jako vypada to dobre, ale jizva od kycle ke kycli a rekonvalescence dlouha. Brali ji i kus kuze a presivali vis pupik. Clovek asi musi mit velkou motivaci tohle podstoupit.
No jo, ale to není liposukce, ale abdominoplastika…
Holky, tak jsem měsíc po radiofrekvenční lipo a neměnila bych ![]()
@Anonymní píše:
Tady se furt zaměňují pojmy. lipoSUKCE je odsátí tuku. To „ultrazvuková“ znamená, že ten tuk rozruší ultrazvukem, ale pak ho ODSAJÍ. Vidíš ho pak v lahvi. Nemůže to „nezabrat“.
Pokud jde někdo na něco, kde se tuk neodsává, není to liposukce.
Vím, že to tam kliniky nebo kosmetické salony píšou, ale je to v zásadě podvod.
Tvoje kamarádka byla zjevně na nějaké „lipolýze“ a ano, to je tahání peněz bez efektu, pak byla na abdominuplastice břicha a liposukci stehen.
@hopsalka píše:
To už to jde takhle brzy vidět?
Jak brzy? Vidět je to hned…jen má člověk modřiny a otoky takže to chce čas na hojení…
@Bábrdl píše:
Tady se furt zaměňují pojmy. lipoSUKCE je odsátí tuku. To „ultrazvuková“ znamená, že ten tuk rozruší ultrazvukem, ale pak ho ODSAJÍ. Vidíš ho pak v lahvi. Nemůže to „nezabrat“.Pokud jde někdo na něco, kde se tuk neodsává, není to liposukce.
Tvoje kamarádka byla zjevně na nějaké „lipolýze“ a ano, to je tahání peněz bez efektu, pak byla na abdominuplastice břicha a liposukci stehen.Vím, že to tam kliniky nebo kosmetické salony píšou, ale je to v zásadě podvod.
Přesně tak!
@hopsalka píše:
To už to jde takhle brzy vidět?
Záleží jak ti splasknou otoky. Ale do měsíce by to mělo podle mě být
Zdravím. Po roční dřině se mi podařilo rozumně shodit cca 19 kilo, ale za boha se nemůžu ani cvičením zbavit části břicha (což by mi tak nevadilo) a hlavně boků. Rozhodla jsem se tedy dřít i finančně a našetřit si na liposukci. Když jsem se objednávala na konzultaci navrhnul lékař kavitaci (tedy ultrazvukovou liposukci). Jsem k těmto „novým“ metodám skeptická a myslím, že nejúčinnější je prostě klasika (tumescentní liposukce).
Máte prosím některá zkušenost s ultrazvukovou liposukcí či kryolipolýzou? Je fajn, že nejsou tak finančně náročné, ani ta rekonvalescence není tak dlouhá, ale je mi líto dát např. 25.000 a výsledek 0 nebo mizivý.
Příspěvek upraven 27.09.19 v 10:00