Liposukce klasická nabo kavitace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
1.11.19 20:33
@Bábrdl píše:
Tady se furt zaměňují pojmy. lipoSUKCE je odsátí tuku. To „ultrazvuková“ znamená, že ten tuk rozruší ultrazvukem, ale pak ho ODSAJÍ. Vidíš ho pak v lahvi. Nemůže to „nezabrat“.

Pokud jde někdo na něco, kde se tuk neodsává, není to liposukce. :nevim: Vím, že to tam kliniky nebo kosmetické salony píšou, ale je to v zásadě podvod.

Tvoje kamarádka byla zjevně na nějaké „lipolýze“ a ano, to je tahání peněz bez efektu, pak byla na abdominuplastice břicha a liposukci stehen.

Máma se chystá na tu kryolipolyzu ke kožní lékařce, má to stát celkem desítku a ja myslela, ze se tomu dá drobet věřit, když to takhle propaguje lékařka… 🙄 Takže vyhozeny prachy? Ja mam taky spekouna, jinak jsem stihla, tak jsem si myslela… no tak uz nebudu myslet 😁 holt po porodu a zotavení se opět budu cvičit a nezrat, alebrz jist. Ach jooooo 😁

• Citovat
  • Upravit
17355
5.11.19 06:12
@lebambule píše:
Máma se chystá na tu kryolipolyzu ke kožní lékařce, má to stát celkem desítku a ja myslela, ze se tomu dá drobet věřit, když to takhle propaguje lékařka… 🙄 Takže vyhozeny prachy? Ja mam taky spekouna, jinak jsem stihla, tak jsem si myslela… no tak uz nebudu myslet 😁 holt po porodu a zotavení se opět budu cvičit a nezrat, alebrz jist. Ach jooooo 😁

Uplne vyhozené penize. Ta lékařka tomu bud slepé věří nebo na tom sprosté vydělává. Kdyby to jen trochu slo zkus to mamce rozmluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.11.19 22:26

re

S tim ti nepomuze lekar, ale ty sam, ze vezmes obleceni tenisky a pujdes se sebou neco udelat a hlavne zacnes dobre jist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková