Liposukce + modelace prsou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.2.25 10:08

liposukce + modelace prsou

Ahoj,

jsem po dvou dětech, postava jakš takš, ale zůstal mi šílený převis, taková super pneumatika a po posledním kojení mám šílenou asymetrii prsou, nekojim už 2 roky a prsa se nesrovnala a mě to dost vadí.
hubnutí se mi daří, ale neustále si pohrávám s myšlenkou modelace prsu a později se stejně nevyhnu odstranění nadbytečné kůže z břicha. Zajímají mě pouze osobní zkušenosti s klinikama v ČR, dojedu si asi kamkoliv, ale chci kvalitní kliniku, kde by mi ideálně vzali zbytek tuku z břicha a dodali ho do toho jednoho malého prsa, abych měla prsa plus minus stejná, samozřejmě mě zajímá i cena a zda má nějaká klinika i možnost třeba splátek.
Prosím jen osobní zkušenosti, moralizovani si nechte do jiného tématu. děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
438
5.2.25 10:56

Ahoj. Mamka byla na této klinice https://esteticusti.eu/ 4× a je velice spokojená. Poprvé si nechala zvětšit poprsí, udělali jí to krásně, prsa vypadala přirozeně (měla implantáty s doživotní zárukou). Po 10ti letech musela na výměnu, po porodu, jak kojila, tak jí prsa povysla. Má to opět krásné. Byla i na liposukci, výsledky vyditelné, naposled šla na paže. Se vším byla velice spokojená, s přístupem, s výsledky i s pooperačními kontrolami.
Já se tam chystám též. Chtěla bych zvětšit poprsí, z krásných pevných dvojek mám vytahané jezevčíky. Sice to manželovi nevadí, ale já s tím nejsem spokojená. Kojení ukázalo své a závidím ženám, kterým se poprsí po kojení nijak nezmění. Také bych chtěla upravit břicho. Sice jsem hubená, ale ten špek mi nejde zpevnit, ta kůže tam pořád je a vypadá to hrozně. Tak jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 11:23

@Rézina7 ale ona si nenechala dělat úpravu prsou vlastním tukem že?

• Citovat
  • Upravit
438
5.2.25 11:31
@Anonymní píše: Více

Ne, jen píši její osobní zkušenosti na klinice. Jinak na této klinice to lze též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
11.2.25 00:30

Vždy jen v nemocnici, odd. plastické a est. chirurgie. Kde jinde by měli být lékaři více vyoperovaní než tam, kde dnes a denně řeší nejen estetiku, ale i deformity a úrazy. Za další- velice důležité! Stabilní tým! Není to jen o chirurgovi…ale hlavní postavou je i anesteziolog, přece jen, operace v anestezii…plus sehraný tým, sestry, lékaři. Na klinikách se schází lidé na „vedlejšky“ a sama si domysli se sejít odpo/večer na cizím pracovišti se střídajícimi se kolegy. Plus v případě komplikací za prvé blízká přítomnost JIP, za druhé víš, že máš s kým konzultovat. Ono na klinikách soukromých jakéhokoliv jména a u chirurgů poznáš přístup podle následné péče a v případě komplikací ochotě se danému věnovat popř. ho vůbec zkontaktovat (působí tam a tam jednou týdně…své si udělal…atd). A věř, že to rozhodně není samozřejmost.
Za mě shrnutí proč já osobně nikdy nikam jinam než do nem. nepůjdu, podpořeno os. zkušenostmi, k nezaplacení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.25 17:07

@Elielieliii mockrát ti děkuji za názor! nasadila si mi brouka do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
32
13.2.25 09:03

Zdravím, co se týče zvětšení pomocí vlastního tuku, tak jen upozorním, že tam jde zvětšit velikost maximálně o půl čísla, takže jestli máte asymetrii větší, tak by vám to stejně nepomohlo. Pokud by se pak odstraňovala kůže, tak to není lipo ale abdominoplastika. Ale jinak ano, jde udělat zvětšení vlastním tukem, kdy vám udělají v podstatě liposukci a tuk přenesou do prsou. V Brně doporučuji kliniku Effect Clinic a pana doktora Justana. Osobně jsem u něj byla a právě jsem o zvětšení vlastním tukem přemýšlela. Ale pan doktor mi to pak vysvětlit, že to pro mě není to pravé ořechové. Takže mám nakonec normální plastiku s implantátem, ale výsledek je skvělý. Případně umí udělat fakt krásná prsa i pouze modelací. Hlavně přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.25 10:52

Ahoj, byla jsem nedavno nejen na modelaci, kvuli asymetrii, ale i augmentaci. Měla jsem prso o cca 1,5 velikosti větší. Bohužel u zvětšení prsou vlastním tukem je nutné nebýt úplně štíhlá (i když máš převis břicha tak to neznamená, že z něho dostanou dostatečně „čistého tuku“), dále pak je nutné počítat s tím, že i když by ti tam dali plácnu 100ml vlastního tuku a zdálo by se, že by to velikost vyrovnalo, tak ten tuk se pak v prsu hodně vstřeba a ze 100 ml může zustat třeba jen 30ml, takže tento zákrok se většinou opakuje třeba 3× (tzn 3× předoperační + jedno operace v narkoze, a pokud byš šla na dopnování prsa vlastním tukem, tak počítej že budeš muset ještě tak 2× opět na zákrok). Píšeš, že tvoje asymetrie je šílená, takže co Ti podle mě každý plastický chirurg doporučí, je bud augmentace menšího prsa, anebo modelace s augmentací. Ale záleží, jestli tu modelaci potřebuješ. Jestli máš to větší prso v pohodě, tak bych si jen nechala vyplnit implantátem to menší. Modelaci bych brala až jako poslední krok. Věř mi, jsou po ní šílený jizvy a vůbec to neni hezký.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.25 10:58
@Elielieliii píše: Více

Nemusi to tak byt. Treba Sanus, tam se delaji i jine operace a zakroky at diagnosticke nebo laparo. Maji samozrejme Jip. Po operaci, hysteroktomii jsem tam byla. Operater byl odbornik, ktery drive pracoval v nemocnicj, nikam neodskakoval a velka spokojenost. Na plastiku bych tam sla klidne taky.

• Citovat
  • Upravit
Elielieliii
13.2.25 17:43
@Anonymní píše: Více

A anesteziolog? A sestry? Kmenové?
A za jak dlouho propouští? Dají s sebou lékařskou zprávu automaticky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková