Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Takže od začátku ledna hubnu (po dvou porodech). Nějaká nadváha tam je -cca 20 kg bych potřebovala dát dolů ( není problem- já když se kousnu, tak mi to jde
) Teď k věci : už asi 10 let přemýšlím nad piercingem do pupíku. Prostě strašně se mi to líbí a ani za takovou dobu mě ta představa ho mít neopustila. Jenže teď mám špek na břiše že jo
, ale mám jít do piercingového studia skrz vypadlý piercing z helixu a říkala jsem si, že přeci tam nepůjdu zbytečně jen kvůli tomu
, že bych si nechala píchnout ten pupík. Jenže nevím, jestli by pak nebyl problém, kdybych zhubla na tom břiše. Jestli by se třeba nějak ta dírka neposunula? Estetičnost mého špeku mě neštve, ukazovat ho nebudu. Je to čistě jen pro mě. Jako jasně - mohla bych počkat až zhubnu, jenomže to dělám vždycky čekám až něco bude jinak nebo až budou děti větší a pak uběhne dalších 10 let a nebudu ho mít 😁 tak budu ráda za vaše názory nebo zkušenosti. Děkuji ❤️ ❤️ ❤️
Do špeku bych si piercing dávat nenechala, takže počkej ať zhubneš a nech si ho dat pak