Poradna duly
Jana Čurdová
janna24: díky, že ses holek zeptala, já jsem na tom totiž úplně, ale úplně stejně. Taky žádné příznaky, dva týdny zpoždění, jednoznačně pozitivní test a bolesti v podbříšku. A nevěděla jsem, co si o nich myslet. Zdá se že je to správně:) Jdu taky zítra k Dr., tak jsem zvědavá
Holky, co se mnou vlastně bude na té první návštěvě dělat?
Ahojky!
Kat-ko - tak to jsou dobrý zprávy o miminku. I když teda s tim hematomem a cystou bych se bála, ale já o tom prd vím. Tak ať se cysta vstřebá a hematom taky ![]()
Proto já k Dr. pujdu radši později, že jsem těhu vím, už chci něco vidět a stejně mi u Kuby řekli, že nemá cenu chodit tam tak brzo.
Jinak příznaky u mě - citlivý bradavky toť vše. Kuba řádí a chce mi skákat na „bíško“ a tak mám co dělat ho vždycky ho chytit včas než dopadne.
Začíná se to tu rozrůstat, za chvíli to bude chtít seznámek. Kdo se toho ujme? Že by zakladatelka diskuze pro začátek?
Mějte se krásně a opatrujte „dutinky“
Baboo, ja ted na seznamek nebudu mit cas..........mam net jen 2hod denne, kdyz maly spi, pak uz se nedostanu, i kvuli manzovi ![]()
A na bricho mi dnes maly skocil poradne......... furt se tio neda uhlidaat
Ja na UZV sla hned po tydnu, delala jsem na gynde pred tehu s Jenou, takze ma protekci.....
Kačenko tak to jsem tak ráda že je všechno v pořádku.
Já se už nemůžu dočkat pondělka až tu svoji dutinku uvidím. ![]()
Potřebovala bych se ještě zeptat, měřila sem si teplotu a mám 37,4, vlastně teplotu mám od začátku, co jsem zjistila, že jsu nejspíš v tom. Myslíte, že to může být k těhotenství? jinak v krku nebo tak mě vůbec nebolí, tak si myslím, že chřipka to není. A do jaký výše, je teplota v těhotenství ještě v normě? dík za odpověď
Janinko tak to vůbec nevím teplotu nemám, možná to k tomu je, zeptej se dr. on ti řekne, co a jak amožná ti tu poraděj ostatní holčiny.Neboj všechno je určitě tak jak má.
Holky, ten můj dotaz asi zapadl, tak to zkouším ještě jednou.. Když půjdu zítra poprvé k Dr., co se mnou bude dělat? Na co se mám připravit? Díky:)
Zuzajdiku - muj Dr. by to udělal asi takhle, zaptá se na pocity a pak provede vyštření. Koukne se normálně (asi) a pak udělá ultrazvuk poševní sondou - což je taková tyčka, nevim jak to nazvat, to zarejdí uvnitřa na monitoru se objeví dutinka. Pak by mi pogratuloval k těhu. A je to! Už tě jen objedná na příště. Průkazka bude až po 10.týdnu. ![]()
Kat-ko - kdybych měla protekci, tak bych byla na UTZ taky furt ![]()
Baboon.. díky. Už se skoro těším
Doufám, že tam fakt něco uvidí ![]()
janna24 píše:
Potřebovala bych se ještě zeptat, měřila sem si teplotu a mám 37,4, vlastně teplotu mám od začátku, co jsem zjistila, že jsu nejspíš v tom. Myslíte, že to může být k těhotenství? jinak v krku nebo tak mě vůbec nebolí, tak si myslím, že chřipka to není. A do jaký výše, je teplota v těhotenství ještě v normě? dík za odpověď
Ahoj Jani, ta teplota si myslím, že je normální. Zvýšená by asi trošičku měla být. Měříš si bazální teplotu nebo normální?
Teda holky jsem se tak přežrala a to doslova. /plně mě bolí břicho. Mám strašný chutě, včera jsem snědla jogurt s kornfleksema a na to jsem si dla knedlík s vajíčkem.
![]()
Pokusila bych se dát dohromady seznámek. Takže berušky, kdo má zájem, pošlete mi na SZ údaje, které byste si přáli zveřejnit. (délka těhu, termín porodu, ročník, znamení, datum kontroly, vdané-svobodné, jestli už máte nějakého prcka.......)
jana79 píše:
Teda holky jsem se tak přežrala a to doslova. /plně mě bolí břicho. Mám strašný chutě, včera jsem snědla jogurt s kornfleksema a na to jsem si dla knedlík s vajíčkem.![]()
![]()
Jani, na to jsem zapomněla, jak jsi se mě ptala na ty příznaky. Mám strašný chutě. Hlavně sladko-kyselý. Mňááááám
Baboon.. díky. Už se skoro těším
Doufám, že tam fakt něco uvidí ![]()
Posílám seznámek. Je hodně neuplný, tak se holky hlaste, ať ho můžu doplnit ![]()