Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na zahrádce u pivovaru je to fajn - my teď poslední dobou docela rádi zajdeme k Muzeu, taky se tam dobře posedí a máme to trošku blíž.
To je fakt, s tříměsíčním prckem toho pivka moc neužiješ - ale to uteče. A malá je hodná?
Margot78 píše:Zdenulinka píše:Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama
Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevím ![]()
Zdenulinka píše:Margot78 píše:Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevímZdenulinka píše:Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama
Jojo, pod to se taky podepisuju. A to počkejte, až Vám prcci začnou běhat - to ty rybníky obejdete sotva jednou a dál se nehnete. Zvlášť teď, když tam pod kopečkem udělali to nové hřišťátko ![]()
BohunkaP píše:
Na zahrádce u pivovaru je to fajn - my teď poslední dobou docela rádi zajdeme k Muzeu, taky se tam dobře posedí a máme to trošku blíž.To je fakt, s tříměsíčním prckem toho pivka moc neužiješ - ale to uteče. A malá je hodná?
Joo, tak v Muzeu jsme taky dost často (teda byli jsme, vlastně …
)
Julinka je celkem hodná, i když má někdy vzteklou náladičku, ale tak občas to musí být. Je to moje zlato ![]()
Zdenulinka píše:Margot78 píše:Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevímZdenulinka píše:Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu
Tak to se tam určo potkáváme, já většinou vysedávám někde na lavičce s knížkou, teda pokud malá dovolí a nevyžaduje zrovna drncání po kostkách
Je tam docela provoz, zvlášť teď když je hezky, to aby si tam člověk tu lavičku pomalu rezervoval dopředu.
Tak hřišťátka jsou tu super, když to srovnám třeba s Olomoucí tak jsme na tom líp. Tam holky ani nemají kam jít.
V Olomouci to neznám - ale je fakt, že v Litovli chodím na hřiště ráda, zvlášť teď na to nové u rybníků. I to u Muzea je fajn, ale dost často se mi stává, že je tam hodně lidí, tak to teď trochu omezuju - syn má teprve 1,5 roku, tak se všude motá, dětem spíš překáží, musejí na něj dávat pozor… Teď máme období, že spíš vyhledáváme hřiště s co nejmenším počtem návštěvníků. ![]()
Jo to chápu, na tom hřišti u Muzea bývá fakt hodně lidí, ale je pěkné, udržované. I to u rybníka je fajn, i když je malé. Ještě jsou nějaké i mezi panelákama, no je toho tady celkem dost.
Margot78 píše:Zdenulinka píše:Tak to se tam určo potkáváme, já většinou vysedávám někde na lavičce s knížkou, teda pokud malá dovolí a nevyžaduje zrovna drncání po kostkáchMargot78 píše:Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevímZdenulinka píše:Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkamaJe tam docela provoz, zvlášť teď když je hezky, to aby si tam člověk tu lavičku pomalu rezervoval dopředu.
No to máš pravdu,že tam bývá občas plno.Je možný,že se tam potkaváme.Zrovna včera jsem s malou seděla na lavičce u rybníka a kousek vedle seděla maminka s kočárkem a četla si......že by si to byla ty? ![]()
No to je docela možné, že jsem to byla já. Jak jsem psala, jsem tam každý den, teda pokud je hezky. Jestli si vzpomeneš na barvu kočárku, tak já mám tmavě fialový ![]()
Na kočárek si ted nevzpomenu,ale když budu,ted v parku,tak se budu dívat po kočárku a čtecí mamince ![]()
no jak kdy,někdy v hlubokým,takový fialovooranžovej a bílej
bo v golfkách modročervených s deštníčkem ![]()
Tak třeba se potkáme. Já jsem zrovna přišla z procházky, musela jsem letět, malé se nějak nelíbilo v kočáře a dávala to dost hlasitě najevo ![]()
tož aspon bylo pěkně veselo né
.mi ráno nebyly na procházce,bo jsme byly v omiku na kyčlých.