Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21972
19.5.11 20:07

Na zahrádce u pivovaru je to fajn - my teď poslední dobou docela rádi zajdeme k Muzeu, taky se tam dobře posedí a máme to trošku blíž.

To je fakt, s tříměsíčním prckem toho pivka moc neužiješ - ale to uteče. A malá je hodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 20:08
Margot78 píše:
Zdenulinka píše:
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama
Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu :mrgreen:

Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.5.11 20:09
Zdenulinka píše:
Margot78 píše:
Zdenulinka píše:
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama
Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu :mrgreen:
Tak to jsme na tom asi podobně,kdyby tu ty rybníky nebyly,tak nevím :nevim:

Jojo, pod to se taky podepisuju. A to počkejte, až Vám prcci začnou běhat - to ty rybníky obejdete sotva jednou a dál se nehnete. Zvlášť teď, když tam pod kopečkem udělali to nové hřišťátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 20:49
BohunkaP píše:
Na zahrádce u pivovaru je to fajn - my teď poslední dobou docela rádi zajdeme k Muzeu, taky se tam dobře posedí a máme to trošku blíž.To je fakt, s tříměsíčním prckem toho pivka moc neužiješ - ale to uteče. A malá je hodná?

Joo, tak v Muzeu jsme taky dost často (teda byli jsme, vlastně … :mrgreen: )
Julinka je celkem hodná, i když má někdy vzteklou náladičku, ale tak občas to musí být. Je to moje zlato :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 20:52
Zdenulinka píše:
Margot78 píše:
Zdenulinka píše:

Tak to se tam určo potkáváme, já většinou vysedávám někde na lavičce s knížkou, teda pokud malá dovolí a nevyžaduje zrovna drncání po kostkách :lol: Je tam docela provoz, zvlášť teď když je hezky, to aby si tam člověk tu lavičku pomalu rezervoval dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 20:57

Tak hřišťátka jsou tu super, když to srovnám třeba s Olomoucí tak jsme na tom líp. Tam holky ani nemají kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.5.11 21:02

V Olomouci to neznám - ale je fakt, že v Litovli chodím na hřiště ráda, zvlášť teď na to nové u rybníků. I to u Muzea je fajn, ale dost často se mi stává, že je tam hodně lidí, tak to teď trochu omezuju - syn má teprve 1,5 roku, tak se všude motá, dětem spíš překáží, musejí na něj dávat pozor… Teď máme období, že spíš vyhledáváme hřiště s co nejmenším počtem návštěvníků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 21:09

Jo to chápu, na tom hřišti u Muzea bývá fakt hodně lidí, ale je pěkné, udržované. I to u rybníka je fajn, i když je malé. Ještě jsou nějaké i mezi panelákama, no je toho tady celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 21:45
Margot78 píše:
Zdenulinka píše:
Margot78 píše:
Zdenulinka píše:
Tak to se tam určo potkáváme, já většinou vysedávám někde na lavičce s knížkou, teda pokud malá dovolí a nevyžaduje zrovna drncání po kostkách :lol: Je tam docela provoz, zvlášť teď když je hezky, to aby si tam člověk tu lavičku pomalu rezervoval dopředu.

No to máš pravdu,že tam bývá občas plno.Je možný,že se tam potkaváme.Zrovna včera jsem s malou seděla na lavičce u rybníka a kousek vedle seděla maminka s kočárkem a četla si......že by si to byla ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.5.11 20:04

No to je docela možné, že jsem to byla já. Jak jsem psala, jsem tam každý den, teda pokud je hezky. Jestli si vzpomeneš na barvu kočárku, tak já mám tmavě fialový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.5.11 07:01

Na kočárek si ted nevzpomenu,ale když budu,ted v parku,tak se budu dívat po kočárku a čtecí mamince :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.11 08:10

A s čím jezdíš Ty? Ať vím po čem koukat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.5.11 10:51

no jak kdy,někdy v hlubokým,takový fialovooranžovej a bílej :-D bo v golfkách modročervených s deštníčkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.11 12:33

Tak třeba se potkáme. Já jsem zrovna přišla z procházky, musela jsem letět, malé se nějak nelíbilo v kočáře a dávala to dost hlasitě najevo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.5.11 14:08

tož aspon bylo pěkně veselo né :lol: .mi ráno nebyly na procházce,bo jsme byly v omiku na kyčlých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová