Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
21.6.11 19:42

No mi měli šatičky,ale asi tak trošku líp ty dětičky byli oblečeni,bo si tam nechávali dělat fotečky v kolíbce a tak.Mi byli v únoru a taky dávali peníze,ale jedině dítěti na stavebko,jinak si to nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.6.11 15:08

Aha, tak asi taky nějaké šatičky narychlo pořídím, ať jsme IN :lol: Nám přišel s pozvánkou dopis, že teď dávají penízky přímo, asi není nutné mít stavebko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.6.11 17:03

Tak to máte dobrý,jestli ted dávají penízky na ruku :palec: .Já malé ani stavebko nezakládala a dala jsem jí spoření sluníčko,kámoš nám to udělal tak ,aby to pro nás bylo výhodný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.6.11 09:09

Jo, taky chci Julince nějaké spoření udělat, ale ještě jsme se k tomu nedostali. Stavebko to ale taky nebude.
V noci tady byla pořádná bouřka a slejvák, že. Jsem myslela, že nám to odnese panelák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.6.11 19:30

No tak ta bouřka byla drsná,máme u paneláku stromy,tak jsem se už obávala,že nám skončí v ložnici,bo takovej vychr,no děs.Jsem byla zachumlaná pod peřinou,bo se bojím blesků :oops: No a dneska zase pařák.Tak jsem zvědavá,kdy už přijde normální počasí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.6.11 07:19

Jé tak to já bouřku miluju, ale takovou normální, ne tu spoušť co tady byla. Tak o víkendu se má ochladit a od pondělka prý zase pařák. Ale mně to nějak nevadí, jsem radši když je hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.6.11 12:23

Tak já jsem taky radši,když je hezky :palec: Kdy máte další očkovaní?mi jdem v pondělí do poradny.Tak si zítra užijte vítaní občanků :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.6.11 13:27

Díky :-) My jdeme 4.7., vychází to zrovna před těma svátkama, tak jsme museli změnit plány, chtěli jsme jet k rodičům. Nechci ale riskovat, že bude mít zase nějakou reakci a ještě k tomu změna prostředí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.6.11 19:21

Tak to jo,nevíš,jak malá bude reagovat na druhý očkovaní.Já právě myslela,že by jste mohly jít stejně,jak my do poradny :mrgreen: když se né a né potkat s kočárkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.6.11 17:50

No vidíš, to je škoda, že nemáme stejný termín. Já vždycky venku vyhlížím ten tvůj kočár, ale asi chodíme ven v jinou dobu. Tak však se můžeme někdy domluvit a potkat se :dance: Jinak vítání občánků bylo v poho, trvalo to tak dvacet minut, vyfotili jsme se, dostali penízky a bylo hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
27.6.11 14:05

No to bychom mohly :palec: My už ted jezdíme v tom novým sportáčku,je červenošedej.Tak vítání proběhlo dobře ju,tak aspon že jste něco dostali.My se taky fotili,byla tu i ségra s dětma,tak máme společnou fotečku,ale né v kolébce,bo malá tam nechtěla být :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.6.11 14:13

Nás taky bylo hodně, přijeli manželovi rodiče, a švagrová s přítelem a s dcerou. No byli jsme jak Hujerovi :mrgreen: Máme fotku i v kolíbce, ale s dudlíkem, protože jak jsem Julku položila, tak spustila křik. Ale jinak byla hodňoučká a zvládla to skvěle.
Tak vy už jezdíte se sporťákem, já vyhlížela ten hluboký. A můžu se zeptat, kolik Ti je let? Jinak určo se domluvíme, teď má být hezky, tak klidně tento týden jestli se ti to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
27.6.11 18:34

Je mi 31.Tento týden by to šlo,bychom mohli zajít třeba pak na zmrsku,abychom se osvěžily v tom parnu.Můžem se domluvit třebat na středu odpoledne a čas si ještě upřesníme,co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
28.6.11 07:08

Jo to by šlo. My chodíme ven tak 11-13 a potom 15-17, někdy zhruba v tomto čase. Jen musím ve středu vyzvednout ty fotky z vítání, tak uvidím jak to budeme stíhat. Tak to jsme skoro stejně „mladé“ :mrgreen: , já mám o rok víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.6.11 17:21

Takže dobrá věková kategorie :lol: .Tak bychom mohly zitra odpoledne po té třetí u rybníka,někde u toho kruháče co je blíž k městu,co ty na to?Ju a jak se vlastně jmenuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová