Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mi měli šatičky,ale asi tak trošku líp ty dětičky byli oblečeni,bo si tam nechávali dělat fotečky v kolíbce a tak.Mi byli v únoru a taky dávali peníze,ale jedině dítěti na stavebko,jinak si to nedostala.
Aha, tak asi taky nějaké šatičky narychlo pořídím, ať jsme IN
Nám přišel s pozvánkou dopis, že teď dávají penízky přímo, asi není nutné mít stavebko ![]()
Tak to máte dobrý,jestli ted dávají penízky na ruku
.Já malé ani stavebko nezakládala a dala jsem jí spoření sluníčko,kámoš nám to udělal tak ,aby to pro nás bylo výhodný ![]()
Jo, taky chci Julince nějaké spoření udělat, ale ještě jsme se k tomu nedostali. Stavebko to ale taky nebude.
V noci tady byla pořádná bouřka a slejvák, že. Jsem myslela, že nám to odnese panelák.
No tak ta bouřka byla drsná,máme u paneláku stromy,tak jsem se už obávala,že nám skončí v ložnici,bo takovej vychr,no děs.Jsem byla zachumlaná pod peřinou,bo se bojím blesků
No a dneska zase pařák.Tak jsem zvědavá,kdy už přijde normální počasí ![]()
Jé tak to já bouřku miluju, ale takovou normální, ne tu spoušť co tady byla. Tak o víkendu se má ochladit a od pondělka prý zase pařák. Ale mně to nějak nevadí, jsem radši když je hezky.
Tak já jsem taky radši,když je hezky
Kdy máte další očkovaní?mi jdem v pondělí do poradny.Tak si zítra užijte vítaní občanků ![]()
Díky
My jdeme 4.7., vychází to zrovna před těma svátkama, tak jsme museli změnit plány, chtěli jsme jet k rodičům. Nechci ale riskovat, že bude mít zase nějakou reakci a ještě k tomu změna prostředí …
Tak to jo,nevíš,jak malá bude reagovat na druhý očkovaní.Já právě myslela,že by jste mohly jít stejně,jak my do poradny
když se né a né potkat s kočárkama ![]()
No vidíš, to je škoda, že nemáme stejný termín. Já vždycky venku vyhlížím ten tvůj kočár, ale asi chodíme ven v jinou dobu. Tak však se můžeme někdy domluvit a potkat se
Jinak vítání občánků bylo v poho, trvalo to tak dvacet minut, vyfotili jsme se, dostali penízky a bylo hotovo ![]()
No to bychom mohly
My už ted jezdíme v tom novým sportáčku,je červenošedej.Tak vítání proběhlo dobře ju,tak aspon že jste něco dostali.My se taky fotili,byla tu i ségra s dětma,tak máme společnou fotečku,ale né v kolébce,bo malá tam nechtěla být ![]()
Nás taky bylo hodně, přijeli manželovi rodiče, a švagrová s přítelem a s dcerou. No byli jsme jak Hujerovi
Máme fotku i v kolíbce, ale s dudlíkem, protože jak jsem Julku položila, tak spustila křik. Ale jinak byla hodňoučká a zvládla to skvěle.
Tak vy už jezdíte se sporťákem, já vyhlížela ten hluboký. A můžu se zeptat, kolik Ti je let? Jinak určo se domluvíme, teď má být hezky, tak klidně tento týden jestli se ti to hodí.
Je mi 31.Tento týden by to šlo,bychom mohli zajít třeba pak na zmrsku,abychom se osvěžily v tom parnu.Můžem se domluvit třebat na středu odpoledne a čas si ještě upřesníme,co ty na to?
Jo to by šlo. My chodíme ven tak 11-13 a potom 15-17, někdy zhruba v tomto čase. Jen musím ve středu vyzvednout ty fotky z vítání, tak uvidím jak to budeme stíhat. Tak to jsme skoro stejně „mladé“
, já mám o rok víc.
Takže dobrá věková kategorie
.Tak bychom mohly zitra odpoledne po té třetí u rybníka,někde u toho kruháče co je blíž k městu,co ty na to?Ju a jak se vlastně jmenuješ?