Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
9.6.11 08:32

Jj, jsem ráda, ale ona už začíná zkoumat teď. Kdy Ti malá začala sedět, teda jestli už sedí? Jinak my jsme měli večer poplach. Julinka se ve spaní skulila na bok a tak si chrupkala. Jenže pak se ještě kousek odsunula, a už byla mimo podložku a spustil alarm (monitor dechu) 8-o , tak jsme letěli jak diví a ona si spala dál i v tom rámusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.6.11 09:41

Téda,tak to muselo vyděsit.Tak hlavně,že je v pořádku a jenom se překulila mimo podložku.Já monitor dechu nepouživala,ale malou jsem chodila často kontrolovat i ted večer chodím každou chvilku.Malá sedí až ted,začala se zvedat až si sedla,popřípadě se něčeho chytne a přitáhne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.6.11 11:00

Jj, je v pořádku, určitě to bylo tím, že se překulila mimo podložku. S tím monitorem jsem si taková jistější, alespoň můžu klidně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.6.11 21:32

To máš pravdu,že jsi aspon klidnější.Nikolka je už od narození bojovnice,tak jsem na něho ani nepomyslela.Narodila se v 35tt a ani nemusela být v inkubátoru :palec: ,tak moc chtěla být u maminky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.6.11 09:17

Tak to já jsem měla monitor v plánu hned od začátku těhu, i manžel trval na tom, že si ho pořídíme. Sice to občas spustí planý poplach, nebo to zapomeneme vypnout :mrgreen: , ale jsem ráda že ho mám. Nikolka si teda pospíšila na svět, ale hlavně že byla v pořádku, to je nejdůležitější :palec: Julinka vykoukla dva dny před termínem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
10.6.11 21:23

Jo jo,byla v pořádku ale kdyby maminka nedostala ledvinovou koliku,tak by v bříšku určitě ještě zůstala :mrgreen: Ted roste před očima beruška malinká.Tak dneska už dorazila ségra s děckama,tak jsme odpoledne vyrazili do města a pak na zahrádku na maestro :lol: A co vy jste prováděly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.6.11 12:48

My jsme byli odpoledne venku i s tatínkem, ale na zahrádku jsme nešli :-) Jinak nás malá v noci pěkně překvapila. Jak jsem vstala na kojení, tak kouknu do postýlky a ona si tam ležela na bříšku (ukládala jsem ji na záda) a jak mně uviděla tak se zase sama otočila na záda. To je poprvé co se takhle přetočila šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.6.11 20:11

Teda,tak to Jůlinka šikulka :palec: .Ty jo dneska jsem úplně kantáre,bolej mě nožky.Tolik toho nachozeno,ale bylo to dobrý,zůstali jsme na náměstí do šesti a pak šli domů.Zítra jedu se segrou do Berouna asi na týden,at si babička užije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.6.11 21:27

Tak si to u vašich pěkně užij, aspoň si odpočineš :-) Já jsem se byla v sobotu projít jen kolem rybníků a k Muzeu. Ale docela mně překvapilo, že tam letos nic nebylo, většinou tam bývá nějaký program. Cestou bylo jen pár stánků a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.6.11 12:29

Ahojky,tak si to u našich užívám plnýmy doušky :lol: Babička si užívá malé a aj ségra s dětma,takže traková dovča :mrgreen: O víkendu máme oslavu,synovec s neteří maj narozeniny,tak bude grilovačka na zahradě.....se nadlábnem :palec: No pro děti tam toho měli letos málo ,ale už no,asi chtěli at se hlavně babí rodiče.Ale na náměstí bylo hodně kočárků,až jsem se divila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.6.11 12:38

Téda Ty se máš, tak dovča, oslava a grilovačka, to je provokacééé :mrgreen: Já jsem tu dnes měla kámošku, tak jsem si aspoň trochu pokecala a prošly jsme se s kočárkama.
Jo a příští víkend máme vítání občánků, došla nám pozvánka :-) Byla jsi tady v Litovli? Nevíš jak dlouho to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.6.11 18:43

Ták a už jsme doma,uteklo to rychle :roll: oslavička byla supr :palec: ,dětičky spokojeni s dárkama.Jj byli jsme tady na vítaní občánků a trvá to asi tak deset minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.6.11 13:24

Hlavně že jste si to užili :palec: To vítání trvá jen deset minut? Tak to je rychlovka, jsem myslela, že je to delší. A dá se tam někde nechat kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
20.6.11 17:20

Jj trvá to krátce,ale aspon to malá vydržela a nezačala tam vyvádět :mrgreen: Kočárek si můžeš nechat v tom průchodu,ty vrata jsou stejně zavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.6.11 15:08

Jo to je fakt, mimča by to asi dýl nevydržely. A byly tam děti nějak slavnostně vyparáděné? My už jsme měli jít před dvěma měsíci, ale Julinka byla moc malá a právě jsem se bála že to tam probrečí, tak jsem to odsunula. Nakonec jsem dobře udělala, mají tam teď dávat i nějaký ten peníz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová