Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, jsem ráda, ale ona už začíná zkoumat teď. Kdy Ti malá začala sedět, teda jestli už sedí? Jinak my jsme měli večer poplach. Julinka se ve spaní skulila na bok a tak si chrupkala. Jenže pak se ještě kousek odsunula, a už byla mimo podložku a spustil alarm (monitor dechu)
, tak jsme letěli jak diví a ona si spala dál i v tom rámusu.
Téda,tak to muselo vyděsit.Tak hlavně,že je v pořádku a jenom se překulila mimo podložku.Já monitor dechu nepouživala,ale malou jsem chodila často kontrolovat i ted večer chodím každou chvilku.Malá sedí až ted,začala se zvedat až si sedla,popřípadě se něčeho chytne a přitáhne se.
Jj, je v pořádku, určitě to bylo tím, že se překulila mimo podložku. S tím monitorem jsem si taková jistější, alespoň můžu klidně spát.
To máš pravdu,že jsi aspon klidnější.Nikolka je už od narození bojovnice,tak jsem na něho ani nepomyslela.Narodila se v 35tt a ani nemusela být v inkubátoru
,tak moc chtěla být u maminky ![]()
Tak to já jsem měla monitor v plánu hned od začátku těhu, i manžel trval na tom, že si ho pořídíme. Sice to občas spustí planý poplach, nebo to zapomeneme vypnout
, ale jsem ráda že ho mám. Nikolka si teda pospíšila na svět, ale hlavně že byla v pořádku, to je nejdůležitější
Julinka vykoukla dva dny před termínem ![]()
Jo jo,byla v pořádku ale kdyby maminka nedostala ledvinovou koliku,tak by v bříšku určitě ještě zůstala
Ted roste před očima beruška malinká.Tak dneska už dorazila ségra s děckama,tak jsme odpoledne vyrazili do města a pak na zahrádku na maestro
A co vy jste prováděly?
My jsme byli odpoledne venku i s tatínkem, ale na zahrádku jsme nešli
Jinak nás malá v noci pěkně překvapila. Jak jsem vstala na kojení, tak kouknu do postýlky a ona si tam ležela na bříšku (ukládala jsem ji na záda) a jak mně uviděla tak se zase sama otočila na záda. To je poprvé co se takhle přetočila šikulka ![]()
Teda,tak to Jůlinka šikulka
.Ty jo dneska jsem úplně kantáre,bolej mě nožky.Tolik toho nachozeno,ale bylo to dobrý,zůstali jsme na náměstí do šesti a pak šli domů.Zítra jedu se segrou do Berouna asi na týden,at si babička užije ![]()
Tak si to u vašich pěkně užij, aspoň si odpočineš
Já jsem se byla v sobotu projít jen kolem rybníků a k Muzeu. Ale docela mně překvapilo, že tam letos nic nebylo, většinou tam bývá nějaký program. Cestou bylo jen pár stánků a nic víc.
Ahojky,tak si to u našich užívám plnýmy doušky
Babička si užívá malé a aj ségra s dětma,takže traková dovča
O víkendu máme oslavu,synovec s neteří maj narozeniny,tak bude grilovačka na zahradě.....se nadlábnem
No pro děti tam toho měli letos málo ,ale už no,asi chtěli at se hlavně babí rodiče.Ale na náměstí bylo hodně kočárků,až jsem se divila ![]()
Téda Ty se máš, tak dovča, oslava a grilovačka, to je provokacééé
Já jsem tu dnes měla kámošku, tak jsem si aspoň trochu pokecala a prošly jsme se s kočárkama.
Jo a příští víkend máme vítání občánků, došla nám pozvánka
Byla jsi tady v Litovli? Nevíš jak dlouho to trvá?
Ták a už jsme doma,uteklo to rychle
oslavička byla supr
,dětičky spokojeni s dárkama.Jj byli jsme tady na vítaní občánků a trvá to asi tak deset minut
Hlavně že jste si to užili
To vítání trvá jen deset minut? Tak to je rychlovka, jsem myslela, že je to delší. A dá se tam někde nechat kočárek?
Jj trvá to krátce,ale aspon to malá vydržela a nezačala tam vyvádět
Kočárek si můžeš nechat v tom průchodu,ty vrata jsou stejně zavřené
Jo to je fakt, mimča by to asi dýl nevydržely. A byly tam děti nějak slavnostně vyparáděné? My už jsme měli jít před dvěma měsíci, ale Julinka byla moc malá a právě jsem se bála že to tam probrečí, tak jsem to odsunula. Nakonec jsem dobře udělala, mají tam teď dávat i nějaký ten peníz ![]()