Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
19.5.11 14:45

Litovel

Ahoj maminy, najde se tu někdo z Litovle? Jsem přistěhovaná (už docela dlouho), tak tady moc lidí neznám. Byla bych ráda, kdyby se ozvala nějaká maminka se stejně starým mimčem. Mojí dcerce jsou tři měsíce. Podobná diskuse už tady byla, ale je už dlouho neaktivní, tak jsem si dovolila založit novou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
19.5.11 16:51

Bydlím sice v Praze, ale do Litovle dojíždím celkem často (tak jednou za 2-3 měsíce na týden), jelikož jsem se provdala za Litoveláka… Tak na pravidelné procházky to se mnou nebude, ale třeba čas od času :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 19:01

Ahoj,tak já jsem z Litovle a taky jsem se sem přistěhovala,ale bydlím tu už dva roky.Moc lidí tady taky neznám :nevim: .Ju a mám skoro sedmiměsíční holčičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.5.11 19:15

A odkudpak jste vlastně, holky, přistěhované? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 19:23

Původně pochazím z Mor.Berouna,ale myslím,že jsem obešla celou moravu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.5.11 19:31

„Bludný Moravan“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 19:49

Jé to jsem ráda, že jste se holky ozvaly, to jsem ani nečekala takovou rychlost. Tak to já už jsem tu osm let, a jsem přistěhovaná z Lomnice, to je kousek od Mor. Berouna :-) Teda vzala jsem to ještě přes Olomouc. Ale stejně jsem tu za tu dobu moc lidí nepoznala, asi proto že jsem pracovala v Olomouci a všechny známé jsem měla tam. No a teď když jsem na mateřské, tak pomalu ani nemám s kým pokecat. Tak budu moc ráda, když sem občas něco pisnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 19:55
BohunkaP píše:
„Bludný Moravan“… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

přesně tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 19:56
BohunkaP píše:
Bydlím sice v Praze, ale do Litovle dojíždím celkem často (tak jednou za 2-3 měsíce na týden), jelikož jsem se provdala za Litoveláka… Tak na pravidelné procházky to se mnou nebude, ale třeba čas od času :mrgreen: :lol:

Z Prahy a máš Litoveláka? Tak to jsi zabloudila taky dost daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
19.5.11 19:59

To jo :mrgreen: On Martin studoval v Praze na VŠE, jeden společný kamarád nás seznámil a bylo… No a hned jsem samozřejmě byla, mimo jiné, přesměrovaná na tu správnou značku piva, znáš to :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 19:59

Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 20:00

No tak pivo je tady dobréééé :dance: to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 20:03

Jj, takové Maestro, mňam, nejlépe na zahrádce u pivovaru. O tom si teď můžu nechat leda zdát. Já už snad piju jen čistou vodu, holt jsem omezená kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.5.11 20:05
Zdenulinka píše:
Taky mám hodně známých v Olmiku a pár i tady,ale žádné mamči na mateřské.Tak jestli budeš chtít,tak můžem někdy vyrazit s kočárkama

Tak to by bylo fajn, já dvakrát denně objedu rybníky, a pak už nevím kam dál. Už bych tu trasu mohla jet i poslepu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.5.11 20:06

Maestro mi taky chutná a občas na něho zajdem do Alibaby bo Pod svatojan,Mi jsme na UM,tak si ho dopřát můžu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová