Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
3.6.11 10:49

Tak dneska se jí poštěstilo a spinkala až do sedmy :palec: .Včera jsem nějak nekůkala na hodinky a málé to ani nevadilo,že je tolik hodin a ona ještě nespinká :mrgreen: ,tak možná se jí to už začíná posouvat.Malá jak zjistila,že může spinkat i na boku,tak od té doby tak usiná.Už se otáčí ze zad na bříško,ale to jenom fakt když se jí chce.Ale první co bylo,tak se otočila z bříška na záda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.6.11 07:28

Tak Julince se na boku nějak zalíbilo, točí se teď pořád a když jí to nejde, tak se vzteká :cert: Jinak včera jsme byli na procházce i s tatínkem, ten doufal že si dá někde na zahrádce pivko. Jenže naše beruška má snad nějaký radar a kdykoliv se přiblížíme k pivní zahrádce, tak spustí vyrvál. Tak jsme skončili u zmrzky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.6.11 10:45

Tak mi jsme malou už vzali na zahrádku a kdybys viděla jak se sápala po pivu :mrgreen: no hold celej tatínek.Ani nebrečí a libí se jí tam,pozoruje vždycky lidi kolem a kouká a kouká a směje se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.6.11 19:03

No to máte fajn, aspoň můžete někam vyrazit. To naše malá nějaké posezení sabotuje. No dnes jsme měli celkově krušný den, skoro celý prořvala (probrečela by bylo slabé slovo) :zed: Teď už spí a já jsem úplně KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.6.11 22:08

Tak to mi jsme před chvíli přišli,byli jsme u známých a malá to dala v pohodě :palec: .Jsme přišli,tak dostala mlíčko a bucla,tak jsem zvědavá v kolik zítra vstane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.11 09:40

Jé to vám vydržela dlouho teda. My jsme dnes vstávali až v sedm, i v noci vydržela dlouho do prvního kojení :-) No holt byla z toho včerejška utahaná. Už se jí nelíbí jen ležet, tak si pořád vyžaduje nějaké aktivity, jinak se rozčiluje :cert: Teď spinká, a odpoledne asi půjdeme na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.6.11 10:00

No jo vydržela a byla perfektní,vůbec se nevstekala a furt se jenom smála :palec: A vůbec nevzbudila na papaní až o půl osmé šíkulka.Tím jsme si taky prošli,že se nám přestalo líbit na zádičkách,tak jsem ju občas nosila v klokance a jak měla přehled,tak byl klid :mrgreen: Půjde se odpoledne opalovat ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.11 20:48

Na opalování je ještě malá, beruška moje. Ale byla hezky ve stínu v kočárku a krásně spala. Ta klokanka, to je dobrý nápad, ale zase z toho musí být odrovnané záda ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.6.11 12:10

Klokánka je dobrá a záda mě nebolela,kolikrát se malé zadařilo a usla mi v ní :-D .Tak to vypadá že se nám ten čas začíná upravovat,bo malá už chodí spinkat kolem půl osmé a dnes se vzbudila v šest na papání a pak ještě usla do osmi :palec: .Sice v těch vedrech moc nepapá,ale aspon hodně pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.6.11 14:00

Jo tak to my jsme dnes vstávali už v pět :roll: Naštěstí před sedmou malá usnula, tak jsem si taky ještě půl hodinky schrupla. Už jsme byly i na procházce a teď zase spinká. Naučila se spát doma, tak si schrupne několikrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.6.11 20:24

Tak to je fajn,že se naučila spinkat doma.Nikolka taky hezky po obědě spinká doma,je to fajn,když se nemusí uspávat v kočárku :mrgreen: .Jsem berušce koupila novej sportáček,tak se těším až dorazí :lol: a mi ho půjdem vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.6.11 14:11

Jo, je to teď super, dřív mi Julinka doma přes den nespala, musela jsem jít s kočárem ven. Teď už i večer krásně usíná sama, jen ji položím do postýlky, dám dudlík, a ona si sama usne :palec: Dřív jsme museli uhoupávat třeba i na čtyřikrát.
Tak vy čekáte na nový sporťáček? To je fajn, dej vědět jak jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.6.11 19:11

To víš,že dám vědět,dneska psali,že ho posílaj a zítra bude tu :dance: .Tak naše beruška si zvykla už odmala večer usínat sama,naštěstí :mrgreen: .Ted se mi začala vztekat,když se otočí na bříško,tak nazpět jí to nejde,tak to je řevu :roll: tak jí otočím na záda a ona je zase zpátky na bříšku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.6.11 21:16

My teď máme něco podobného, otáčí se na bok, jde jí to krásně a z toho se jí to nepovede a začne se rozčilovat :mrgreen: Jo a když ji mám opřenou o zádíčka, tak se pořád snaží přitahovat do sedu, no a když jí bráním, tak se jí to taky nelíbí. Už ji to prostě na zádech nebaví a pořád potřebuje něco nového. Ale dnes ji musím pochválit, byla zlatíčko, celý den hodná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.6.11 20:50

Tak toho si užívej,když je tak hodnoučká :mrgreen: za chvilku bude všechno zkoumat a to pak bude :lol: Nikolka je taky hodná,ale někdy je to pěkná dračice :lol: asi po mamince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová