Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska se jí poštěstilo a spinkala až do sedmy
.Včera jsem nějak nekůkala na hodinky a málé to ani nevadilo,že je tolik hodin a ona ještě nespinká
,tak možná se jí to už začíná posouvat.Malá jak zjistila,že může spinkat i na boku,tak od té doby tak usiná.Už se otáčí ze zad na bříško,ale to jenom fakt když se jí chce.Ale první co bylo,tak se otočila z bříška na záda ![]()
Tak Julince se na boku nějak zalíbilo, točí se teď pořád a když jí to nejde, tak se vzteká
Jinak včera jsme byli na procházce i s tatínkem, ten doufal že si dá někde na zahrádce pivko. Jenže naše beruška má snad nějaký radar a kdykoliv se přiblížíme k pivní zahrádce, tak spustí vyrvál. Tak jsme skončili u zmrzky ![]()
Tak mi jsme malou už vzali na zahrádku a kdybys viděla jak se sápala po pivu
no hold celej tatínek.Ani nebrečí a libí se jí tam,pozoruje vždycky lidi kolem a kouká a kouká a směje se ![]()
No to máte fajn, aspoň můžete někam vyrazit. To naše malá nějaké posezení sabotuje. No dnes jsme měli celkově krušný den, skoro celý prořvala (probrečela by bylo slabé slovo)
Teď už spí a já jsem úplně KO.
Tak to mi jsme před chvíli přišli,byli jsme u známých a malá to dala v pohodě
.Jsme přišli,tak dostala mlíčko a bucla,tak jsem zvědavá v kolik zítra vstane ![]()
Jé to vám vydržela dlouho teda. My jsme dnes vstávali až v sedm, i v noci vydržela dlouho do prvního kojení
No holt byla z toho včerejška utahaná. Už se jí nelíbí jen ležet, tak si pořád vyžaduje nějaké aktivity, jinak se rozčiluje
Teď spinká, a odpoledne asi půjdeme na zahradu.
No jo vydržela a byla perfektní,vůbec se nevstekala a furt se jenom smála
A vůbec nevzbudila na papaní až o půl osmé šíkulka.Tím jsme si taky prošli,že se nám přestalo líbit na zádičkách,tak jsem ju občas nosila v klokance a jak měla přehled,tak byl klid
Půjde se odpoledne opalovat ju?
Na opalování je ještě malá, beruška moje. Ale byla hezky ve stínu v kočárku a krásně spala. Ta klokanka, to je dobrý nápad, ale zase z toho musí být odrovnané záda ne?
Klokánka je dobrá a záda mě nebolela,kolikrát se malé zadařilo a usla mi v ní
.Tak to vypadá že se nám ten čas začíná upravovat,bo malá už chodí spinkat kolem půl osmé a dnes se vzbudila v šest na papání a pak ještě usla do osmi
.Sice v těch vedrech moc nepapá,ale aspon hodně pije.
Jo tak to my jsme dnes vstávali už v pět
Naštěstí před sedmou malá usnula, tak jsem si taky ještě půl hodinky schrupla. Už jsme byly i na procházce a teď zase spinká. Naučila se spát doma, tak si schrupne několikrát za den.
Tak to je fajn,že se naučila spinkat doma.Nikolka taky hezky po obědě spinká doma,je to fajn,když se nemusí uspávat v kočárku
.Jsem berušce koupila novej sportáček,tak se těším až dorazí
a mi ho půjdem vyzkoušet ![]()
Jo, je to teď super, dřív mi Julinka doma přes den nespala, musela jsem jít s kočárem ven. Teď už i večer krásně usíná sama, jen ji položím do postýlky, dám dudlík, a ona si sama usne
Dřív jsme museli uhoupávat třeba i na čtyřikrát.
Tak vy čekáte na nový sporťáček? To je fajn, dej vědět jak jsi spokojená.
To víš,že dám vědět,dneska psali,že ho posílaj a zítra bude tu
.Tak naše beruška si zvykla už odmala večer usínat sama,naštěstí
.Ted se mi začala vztekat,když se otočí na bříško,tak nazpět jí to nejde,tak to je řevu
tak jí otočím na záda a ona je zase zpátky na bříšku ![]()
My teď máme něco podobného, otáčí se na bok, jde jí to krásně a z toho se jí to nepovede a začne se rozčilovat
Jo a když ji mám opřenou o zádíčka, tak se pořád snaží přitahovat do sedu, no a když jí bráním, tak se jí to taky nelíbí. Už ji to prostě na zádech nebaví a pořád potřebuje něco nového. Ale dnes ji musím pochválit, byla zlatíčko, celý den hodná ![]()
Tak toho si užívej,když je tak hodnoučká
za chvilku bude všechno zkoumat a to pak bude
Nikolka je taky hodná,ale někdy je to pěkná dračice
asi po mamince