Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No právě, to já když už se rozhodnu, tak zjistím, že je skoro čas kojit
No ale stejně z té televize nic nemám, většinou nechytnu nic od začátku, tak to není ono.
Tak začátky taky nechytám
.Tak jak jste ten dnešek přečkaly,doufám,že vám teplotka už nevyskočila?
Teplotka už nebyla, jen ráno. Malá zase hodně spala, byla taková unavenější, ale jinak byla v pořádku. Jo a docela hodně kadila
Dnes už jsme zase vzhůru od půl šesté, tak to vypadá že se jí nějak změnil režim a budeme tak vstávat pořád
![]()
Třeba se jí to ještě upraví,jinak mi jsme taky už tak brzo vstávaly,málá dala tatínkovi pusinu a on šel do práce a to si s ním chtěla ještě hrát
.Mě beruška už druhej den odpoledne nespí a večer je to takovej malej protiva,než se jí podaří usnout
Jj, taky vstáváme zároveň s tatínkem
Naštěstí malá ještě chvilku usnula na dece, tak jsem se přidala
Teď mi zrovna pošťák donesl nějaké věcičky pro malou, tak na to mrknu, jdu vyžehlit a hurá ven dokud je hezky ![]()
Tak malá akorát usla,tam tedka oddych
.jé tak mala dostala věcičky k svátku
.odpoledne si malou berou ven babička s dědečkem,tak budu mít volnej den a půjdu nakupovat ![]()
No jo, vlastně k svátku, to mně ani nenapadlo
Teda Ty se máš, že máš po ruce babičku, to já mám všechny daleko, budu si hlídat a vozit hezky sama. Tak dobře pořiď, já už nebyla po obchodech ani nepamatuju.
Jsou to přítelovi rodiče a malá je jejich první vnouče,tak jsou úplně natěšeni,když jim ju půjčim
.Tak něco jsem pokoupila,ale hlavně zase na malou ![]()
No každopádně je to výhodička, a jestli je první vnouče, tak ji určitě rozmazlují
Naše Juli není první vnouče, dlouho jsme na ni čekali, ale i tak jsou z ní hotoví ![]()
Já poslední dobou nakupuju jenom přes net, s kočárkem se holt nikam pořádně nedostanu. Ještě že jsou e-shopy, ale zase mně to baví vybírat věcičky v klidu doma. A neříkej, že jsi neulovila nic pro sebe ![]()
Ale tož to víš,že ulovila něco na sebe
.Já taky raději nakupuji přez net,je to lepší.Ale ted jsem se chtěla podívat co maj tady novýho.A co děvčata půjdete se kuknout na slavnosti příští týden?Mě přijede ségra s dětma,tak půjdem,at se dětičky vyřáděj ![]()
No asi se na chvíli mrknem, ale na dlouho to nevidím, jak se malá vzbudí tak už v kočáru nevydrží. Navíc zatím kojím, takže na papání musíme domů. Když jsou slavnosti, tak většinou skončíme před Muzeem, na náměstí ani moc nechodíme. Koncerty stejně slyším doma, když otevřu okno ![]()
No tak to jo,když máš muziku doma a stačí ti na to otevřít okno
.No mi to budem procházet a děcka se u toho vyblbnou
,občas něco koštnem ![]()
Jo tak dobroty, to já taky můžu, jsem mlsoun
Ale trošku mi vždycky vadí, že úplně uzavřou náměstí i všechny vedlejší uličky, člověk když chce potom někam dojít, tak musí oklikou. Ale je fajn, že jsou tady takové akce docela často, aspoň se něco děje.
To máš pravdu,to je na prd,když ty ulice uzavřou a ty to musíš vše obcházet.Akcí tady bývá hodně a to je dobře,aspon se tu něco děje
Tak dneska jsme byly venku do půl sedmý a malá šla spát o půl osmý,tak jsem zvědavá v kolik bude vstávat
,ale mohla by si klidně pospat ![]()
Jejda, tak to jste to pěkně přetáhly. A spinkala dlouho? Já už jsem odpoledne ani nešla, malá mi usnula těsně před odchodem a spala dvě hodiny, tak už to nemělo cenu. Dnes jsme vstaly o čtvrt na sedm a Julinka se pořád přetáčí na bok ![]()