Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
31.5.11 14:59

No právě, to já když už se rozhodnu, tak zjistím, že je skoro čas kojit :mrgreen: No ale stejně z té televize nic nemám, většinou nechytnu nic od začátku, tak to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.5.11 20:41

Tak začátky taky nechytám :mrgreen: .Tak jak jste ten dnešek přečkaly,doufám,že vám teplotka už nevyskočila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.11 07:00

Teplotka už nebyla, jen ráno. Malá zase hodně spala, byla taková unavenější, ale jinak byla v pořádku. Jo a docela hodně kadila :mrgreen: Dnes už jsme zase vzhůru od půl šesté, tak to vypadá že se jí nějak změnil režim a budeme tak vstávat pořád :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.6.11 07:31

Třeba se jí to ještě upraví,jinak mi jsme taky už tak brzo vstávaly,málá dala tatínkovi pusinu a on šel do práce a to si s ním chtěla ještě hrát :mrgreen: .Mě beruška už druhej den odpoledne nespí a večer je to takovej malej protiva,než se jí podaří usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.11 09:05

Jj, taky vstáváme zároveň s tatínkem :-) Naštěstí malá ještě chvilku usnula na dece, tak jsem se přidala :lol: Teď mi zrovna pošťák donesl nějaké věcičky pro malou, tak na to mrknu, jdu vyžehlit a hurá ven dokud je hezky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.6.11 11:34

Tak malá akorát usla,tam tedka oddych :mrgreen: .jé tak mala dostala věcičky k svátku :palec: .odpoledne si malou berou ven babička s dědečkem,tak budu mít volnej den a půjdu nakupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.6.11 13:58

No jo, vlastně k svátku, to mně ani nenapadlo :lol: Teda Ty se máš, že máš po ruce babičku, to já mám všechny daleko, budu si hlídat a vozit hezky sama. Tak dobře pořiď, já už nebyla po obchodech ani nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.6.11 20:02

Jsou to přítelovi rodiče a malá je jejich první vnouče,tak jsou úplně natěšeni,když jim ju půjčim :mrgreen: .Tak něco jsem pokoupila,ale hlavně zase na malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.6.11 07:11

No každopádně je to výhodička, a jestli je první vnouče, tak ji určitě rozmazlují :-) Naše Juli není první vnouče, dlouho jsme na ni čekali, ale i tak jsou z ní hotoví :srdce:
Já poslední dobou nakupuju jenom přes net, s kočárkem se holt nikam pořádně nedostanu. Ještě že jsou e-shopy, ale zase mně to baví vybírat věcičky v klidu doma. A neříkej, že jsi neulovila nic pro sebe 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.6.11 07:51

Ale tož to víš,že ulovila něco na sebe :lol: .Já taky raději nakupuji přez net,je to lepší.Ale ted jsem se chtěla podívat co maj tady novýho.A co děvčata půjdete se kuknout na slavnosti příští týden?Mě přijede ségra s dětma,tak půjdem,at se dětičky vyřáděj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.6.11 08:16

No asi se na chvíli mrknem, ale na dlouho to nevidím, jak se malá vzbudí tak už v kočáru nevydrží. Navíc zatím kojím, takže na papání musíme domů. Když jsou slavnosti, tak většinou skončíme před Muzeem, na náměstí ani moc nechodíme. Koncerty stejně slyším doma, když otevřu okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.6.11 13:29

No tak to jo,když máš muziku doma a stačí ti na to otevřít okno :palec: .No mi to budem procházet a děcka se u toho vyblbnou :mrgreen: ,občas něco koštnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.6.11 13:38

Jo tak dobroty, to já taky můžu, jsem mlsoun :-) Ale trošku mi vždycky vadí, že úplně uzavřou náměstí i všechny vedlejší uličky, člověk když chce potom někam dojít, tak musí oklikou. Ale je fajn, že jsou tady takové akce docela často, aspoň se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.6.11 19:48

To máš pravdu,to je na prd,když ty ulice uzavřou a ty to musíš vše obcházet.Akcí tady bývá hodně a to je dobře,aspon se tu něco děje :mrgreen: Tak dneska jsme byly venku do půl sedmý a malá šla spát o půl osmý,tak jsem zvědavá v kolik bude vstávat :think: ,ale mohla by si klidně pospat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.6.11 07:16

Jejda, tak to jste to pěkně přetáhly. A spinkala dlouho? Já už jsem odpoledne ani nešla, malá mi usnula těsně před odchodem a spala dvě hodiny, tak už to nemělo cenu. Dnes jsme vstaly o čtvrt na sedm a Julinka se pořád přetáčí na bok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová