Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
27.5.11 11:27

Nene,vstavá brzo.Tak kolem 8:30 až 9:00 si ještě zchrupne a to sní chodím ven.A odpoledne venku taky ještě bucne,ale max půl.hodky.Jé že by vám už lezly zoubky…no já jsem si ani nevšimla,když malé vylezl první zoubek :oops: a to jsme v pěti měsících měly už dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.11 11:45

No právě nevím s těma zoubkama. Jako nic tam vidět není, ani nemá zarudlé dásně. Ale začala si hodně cumlat ruky a paleček si silou tlačí na dásně a kouše. Taky nějak víc slintá, tak si myslím že by to mohly být zoubky. Ty chodíš ven už tak brzo ráno? Tak to já jsem lenoch, tak brzo by se mi nechtělo, ani bych to nestíhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
27.5.11 12:58

Pro mě už to brzo není,jsem si zvykla :roll: ,malá vstává kolem šesté,po osmé se napapá a jdem ven.Ale zase večer chodí v šest spát,prostě její čas a nemůžu ju donutit spát později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.5.11 15:05

Tak to je náhodou taky fajn, že jde spát tak brzo, aspoň si potom odpočineš a máš večer klid. To moje malá usíná až tak kolem osmé, a vstává před osmou ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.5.11 12:22

Tak jako je to fajn,ale kdyby šla později,tak by třeba déle spal :think: a já si mohla pospat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.11 07:03

Tak my už jsme dneska taky vzhůru od půl šesté. Chvíli jsem odolávala a doufala že usne, ale nakonec jsem dala malou na hrací deku a je klid. No a to je zrovna dnes, když jdeme k doktorce. Jsem zvědavá jak se jí celý den posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.5.11 12:08

Jé tak to už beruška asi tuší,co jí dneska čeká.Neboj po očkovaní ti bude spinkat až do večera určo.Tak hlavně at vám to dobře dopadne a malá at je v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.5.11 16:20

Tak už je hotovo. Malá to zvládla dobře, plakala jen chvilinku, zato já jsem slzela. Teď střídavě spinká a je „upovídaná“ :huban: a teplotku zatím nemá, snad to vydrží. No jsem ráda, že to máme za sebou a doufám, že příště to už nebudu tolik prožívat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.5.11 21:22

No tak to bravurně zvládla beruška malinká.No mě se taky při tom prvním očkovaní draly slzy do očí,ale pak už to bylo dobrý.Tak hlavně at jste bez teplot a proběhne to v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.5.11 06:21

No tak nakonec celé odpoledne i večer prospala a v noci přišla i teplotka, ale ne moc vysoká. Teď už jsme zase vzhůru, teplotka klesá, tak snad to už bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.5.11 07:08

Určitě to bude dobré,malá se z toho vyspinkala a ted už bude vysmatá :mrgreen: .My už jsmr vzhůru od půl šesté 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.5.11 08:23

Jo tak to my jsme taky vhůru od půl šesté. Už to tak máme dva dny, jestli to tak bude pokračovat tak budu KO. No dnes asi zůstaneme doma, malá má pořád trošku teplotu, tak žádná procházka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.5.11 09:23

Nebuj to si zvykneš :lol: Jestli má trošku teplotu,tak rači zůstante doma,když je tam takový vedro,kdyby náhodou…Jsem malé dala o půl deváté napapat a ona mi u toho bucla a bucá pořád a to jsem byla už nachystaná,že půjdem ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.5.11 09:42

Tak aspoň máš chvilku klidu pro sebe. Julka taky teď chrouní, byla už hrozně utahaná a nešlo jí usnout, pak chytla hysterák a zničehonic usnula. Teď spinká, ani se nehne. No jestli si zvyknu na to vstávání, to nevím, i když do práce jsem vstávala ještě dřív. Holt si budu muset odpustit večerní koukání na telku, stejně u toho většinou usnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.5.11 12:23

Jé no tak to já taky koukám večer na telku a pokaždý se přemlouvám,že bych měla jít už konečně spát a když už se rozhodnu,tak zjistím,že už je skoro půl noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová