Maminky Litovel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
28.6.11 20:26

OK, viděla bych to tak na půl čtvrtou. No teda doufám, že se tam dostanu, dnes jsme třeba zůstaly doma, protože Julinka měla nějaký vzteklý den :cert: Však uvidíme, s mimčama se těžko plánuje. Jmenuju se Monika. Ty jsi asi Zdenka, tipuju podle přezdívky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
28.6.11 20:44

Jj jsem Zdenka,tak o půl čtvrté a uvidíme,jak nám to vyjde ju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.6.11 09:09

Tak jsme s malou šli ještě po ty fotky, ale cestu zpátky už probrečela, asi už se jí nelíbilo v kočárku. Jo a ta fotografka tam teď má i nějaké oblečení z Teranovy, to tam dřív neměla. Má tam i pro děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.6.11 19:16

To jsem ani nevěděla,že tam má i oblečení 8-o .A co fotečky,líbily se?No jo,Jůlinka už chce koukat kolem a né jenom ležet na zadíčkách :mrgreen: .Nikolka se už snaží plazit,dává si kolínka pod sebe a chce se odrazit,zatím jí to nejde,ale ona na to přijde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.7.11 07:23

No má to tam asi jen chvilku, prý to tam chce ještě nějak upravovat aby se tam dalo vjet s kočárkem. Fotky jsou pěkné, máme jich celkem 14.
Tak vidíš, za chvíli se to malé povede a pak ji neuhlídáš :lol:
Jo Julinka by už nejraději seděla a koukala, ale všechno má svůj čas, musí vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.7.11 19:32

Jo jo Jůlinka musí ještě vydržet,ale za chvilku se ti taky začne plazit a pak už budem za těma našema holkama pořád chodit a hlídat je :mrgreen: .Dneska jsme tady měly babičku z Berouna a dovezla Nikolce chodítko a ta je z toho natšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.7.11 07:50

Tak malá už řádí v chodítku, a není to ještě brzo? My jsme měli na víkend návštěvu, přijeli známí. Jsem byla zvědavá, jak to zvládneme, ale docela v poho, jen včera už byla Julinka taková rozmrzelá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
4.7.11 11:25

No moc na zem nedosáhne,takže se nechává vozit :mrgreen: No tak hlavně,že to Julinka zvládla a včera už toho asi měla dost,tak to dávala najevo.Mi měli umrčenej víkend,Nikolce začaly lézt horní zoubky,tak to dává najevo a nechce mi nic jíst,kromě mlíčka.A večer se taky často budí,na to jak jsem si zvykla,že spinká až do rána je děs :zed: ,ale co už musím si zvykat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.7.11 07:14

No asi ji to bolí berušku, však až vylezou tak se zase vyspíš. My jsme byly včera na očkování, trvalo to tam hrozně dlouho, byla tam jen doktorka a ta stážistka, bez sestry. No celkem jsme tam byly tři hodiny. Malá to zvládla hezky a já jsem se tentokrát taky udržela. Ale je teď taková ospalá, bobek, ani se ráno nenapapala a už zase spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.7.11 10:14

Tak to je Jůlinka statečná,že tam tak dlouho vydržela a ještě k tomu zvládla to očkování,jsem na vás včera myslela,jak to zvládate.Tak hlavně,že je malá bez teplot a spinká.Jsem zjistila,že Nikolce lezou tři zoubky,tak se jí ani nedivím,že je taková ubručená beruška moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.7.11 12:57

Nakonec malá dostala i teplotku, měla ji skoro celý den, a byla taková rozmrzelá. Zato včera byla jako andílek. A hlavně je od toho očkování strašně „upovídaná“, asi jak byla tak dlouho v čekárně s ostatníma mimčama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.7.11 21:35

Chudinka,tak to očkování špatně snáší,ale ještě jednou a bude to mít za sebou.Tak máš doma upovídanou Jůlinku,aspon máte veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.7.11 13:37

Jj, veselo teď máme, povídá pořád :palec: Teď s námi byl doma i tatínek, vzal si krátkou dovču. Dokonce jsme zvládli dát si oběd na zahrádce v Muzeu, to je pokrok, Julinka byla hodná a prospala to. No ale myslím, že po těch pár dnech je rád, že je zase v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
12.7.11 08:34

No tak aspon,že si to s váma užil a zvládl to :palec: Mi měli taky celkem pilný týden,byli jsme u známých,původně jenom na kafe a byla z toho grilovačka a domů jsme došli kolem půlnoci :oops: ,ale malá byla byla uplně suprová a hlavně hodná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.7.11 20:40

To bylo fajn, že jsme se dnes potkaly, i když jen na chvilku :palec: Já jsem ještě teď večer objednala nějaké věcičky pro malou, tak se těším až to dorazí. Pomalu už musím dokupovat další velikost. Už jsem spoustu věcí vyřadila, ještě že jsou ty vakuovací pytle, jinak nevím kam bych to dávala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová