Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky máte některá tuto panenku, a je pěkně udělaná? stojí za ty peníze?
na netu je tato, ve městě jsem se nedívala, děkuji
není moc těžká?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@madrianova zrovna od pondělí na ni koukam na netu
, škoda že ted Vali nic nemá ale k vánocům asi neodolam ale živě jsem jí neviděla ![]()
@madrianova my máme z této serie Belu a Sněhurku a musím říct, že jsou to opravdu nádherné panenky. Jestli je těžká - schválně jsem Belu postavila na váhu - gramovku co mám v kuchyni, váží kolem 600 g. V Praze jsem náhodou objevila jeden obchůdek, kde prodávají i disney panenky, akorát tam tehdy byla ve výloze Locika, ale nechodím kolem moc často, tak nevím, jestli ji tam teď mají nebo ne
Locika je nádherná! Koupila jsem ji asi před dvěma lety mladší dceři… a ona si s ní moc nehrála:( Pak vzala nůžky, ošmikala jí ty nádherný vlasy až u hlavy, k tomu ji ještě namatlala mým tmavěrudým lakem na nehty - a od tý doby Lociku miluje. Ovšem po tom trestaneckým „tuningu“ ![]()
Klidně kup, neprohloupíš.
@madrianova Tak nad tu chodím slintat i já
Mám doma chlapečka, takže koupení neobhájím ![]()
My máme doma Ariel a opravdu je moc povedená a krásná tak si myslím, že i Locika bude stejně krásná
Děkuji všem maminkám
mě se právě zdála na foto taková moc umělohmotná, no ona je
hahah
ale ty nohy mě přišly jakoby by byly z nějákého hnusného levného plastu ha:-)
malá bude mít 3 roky tak to bude mít jistě radost, film na vlásku jsem povinně viděla asi 50× ![]()
Máme je krásná… hodně padají vlasy, starší jí má cca rok a půl. Teď u nás jede ledové království ![]()