Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meganie, k paní Kabrhelová chodím s dětmi už cca 5 let. Nejdříve se starším synem a aktuálně s mladším. Mohu jen chválit. Hromady papírů domů na trénování dává také. Měla velkou trpělivost, když jsem se synem přišla a on stávkoval, mlčel jako ryba a za celou dobu sezení řekl jen „dobrý den“ a „nashledanou“.
Syn nespolupracoval (nejen u ní, ale i doma) a dávala i rady, jak ho zkoušet přimět spolupracovat. Nakonec se zadařilo. ![]()
@Hořec Děkuji za zprávu, to jsem ráda a věřím, že s ní budem taky spokojení.
Dcera povídá dost, ale spoustu písmen neumí a je jí špatně rozumět.
O tu hromadu papírů nejde, šlo o to, že se dceři po měsíci věnovala slabých 15 minut. A ani bych se nedivila, že si pak vykáže na pojišťovně celou hodinu… ![]()
@Meganie, tady je sezení také cca 15-20 minut. Pak bere další pacienty. Jde hlavně o to, že paní logopedka ukáže jak s dítětem pracovat (jak má mít jazyk, zuby, pusu…). Celou hodinu by dítě neudrželo pozornost. Hlavní práce spočívá také každodenním trénování (rovněž cca 15 minut denně). Chodíme tak cca 1× 14 dní.
Sezení probíhá asi takto:
Dobrý den maminky, prosím můžete mi některá doporučit logopeda z Třebíče, Velká Bíteš, Náměšť nad Oslavou. Děkuji moc za vaše příspěvky.
Příspěvek upraven 14.12.16 v 07:13
@Neky, mohu doporučit Mgr. Kaberhelovou v Třebíči. Je to klinický logoped. Ordinaci má v nemocinici v Třebíči. Docházela jsem tam cca 5,5 let (dvě děti).