Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dnes jsme měli schůzku v Living Prague, celkem se nám to zamlouvá, ale máme si cca vybrat lokality a to je u nás tak trochu problém, ani jeden nepocházíme z Prahy, takže víme jen, že by tam měla být dobrá dostupnost na D1 a na Prahu 13, ideálně škola, školka, obchod, základní doktoři a nějaký les nebo větší park v dosahu (přeci jen, jsme z Hostivaře rozmlsaní), zatím víme Mnišek, Uhřiněves, Dolní Břežany, Zbuzany, Nučice, Pruhonice, co dál byste Prahy a okolí znalí doporučili.
A pokud by byly i nějaké recenze na Living Prague, budu jen ráda
Příspěvek upraven 22.06.16 v 08:27
Doporučuji Dolní Břežany, Dolní i Horní Jirčany, Psáry, Hlubočinka, Želivec, Sulice, to vše pěkné lokality znám osobně. Dobrá dostupnost na D1 a Pražský okruh. Pěkné okolí. Pak už jen Průhonice Říčany tam to znám jen okrajově. ![]()
@baryskaa píše:
Dnes jsme měli schůzku v Living Prague, celkem se nám to zamlouvá, ale máme si cca vybrat lokality a to je u nás tak trochu problém, ani jeden nejsme z Prahy, takže víme jen, že by tam měla být dobrá dostupnost na D1 a na Prahu 13, ideálně škola, školka, obchod, doktor a nějakém les nebo větší park v dosahu (přeci jen, jsme z Hostivaře rozmlsaní), zatím víme Mnišek, Uhřiněves, Dolní Břežany, Zbuzany, Nučice, Pruhonice, co dál byste Prahy a okolí znalí doporučili.A pokud by byly i nějaké recenze na Living Prague, budu jen ráda
Uhříněves je Praha…
@baryskaa píše:
Dnes jsme měli schůzku v Living Prague, celkem se nám to zamlouvá, ale máme si cca vybrat lokality a to je u nás tak trochu problém, ani jeden nejsme z Prahy, takže víme jen, že by tam měla být dobrá dostupnost na D1 a na Prahu 13, ideálně škola, školka, obchod, doktor a nějakém les nebo větší park v dosahu (přeci jen, jsme z Hostivaře rozmlsaní), zatím víme Mnišek, Uhřiněves, Dolní Břežany, Zbuzany, Nučice, Pruhonice, co dál byste Prahy a okolí znalí doporučili.A pokud by byly i nějaké recenze na Living Prague, budu jen ráda
Nejste z Prahy, ale rozmlsaní z Hostivaře?
Jj, vím, že Uhriněves je ještě Praha, tím líp, ale vzhledem k ceně pozemků si na Prahu jinak netroufám ani pomyslet
@baryskaa pockej a to myslis, ze ceny pozemku v mistech tady zminenych jsou lepsi? Vetsinou byly jmenovany velmi zadane oblasti, kde budou ceny dost vysoke…
Vysoké jsou, ale pořád jsou nižší než přímo v Praze, nehledě na to, že v Praze těch pozemků zase tolik není
@Frída34 Ahoj, reaguji na tvůj příspěvek. MY teď koupili dům v Želivci. Krajina úžasná, jen se děsím trochu těch dojezdů do Prahy. Nemáš zkušenost?
@Daisy Veronica píše:
@Frída34 Ahoj, reaguji na tvůj příspěvek. MY teď koupili dům v Želivci. Krajina úžasná, jen se děsím trochu těch dojezdů do Prahy. Nemáš zkušenost?
Ahoj já bydlela pod Mandavou Hlubočinka a tam je přímý spoj bus až na Budějárnu do Prahy, dostupnost dopravní je super. Děti jezdily busem z Jesenice ze školy já většinou vše autem.
@Frída34 TAk to je paráda a na nákupy předpokládám taky Jesenice nebo Čestlice? Teď jsme ještě na Chodově, ale od neděle mě to čeká
Chápu to dobře, že už tam nebydlíš? Škoda…jsme mohly dát spicha.
Ahoj všem. Hledám kamarádku na pokec, procházky s dětmi, kafčo. Z okolí Psár, Dolních i Horních Jirčan, nebo Jesenice.Je mi 37 let a mám 2,5 měsíční dcerku. Pokud se tu někdo najde, dejte vědět.:-)
Mníšek pod Brdy je hodně dobrý, dobré spojení, supermarkety, škola, školky, příroda
jen pozemky jsou málo, skoro nic a čím dál dražší (2500-3500)
@Janaa_1978 píše:
Mníšek pod Brdy je hodně dobrý, dobré spojení, supermarkety, škola, školky, přírodajen pozemky jsou málo, skoro nic a čím dál dražší (2500-3500)
Právě, že pozemků málo, ale je to tam hezký, ten les všude… ![]()