Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, taky bych potřebovala radu od zkušenějších. Vnučka si přeje Lol od Ježíška, tak co bych jako správná babička neudělala, i když mně to přijde jako předražená kravina… No objednala jsem 2 kusy panenky v kouli, je to edice LOL surprise Glit. Dnes dorazily 2 totožné koule… Je naděje, že uvnitř budou různé panenky, nebo budeme mít zbytečně 2 stejné? Vybrat druh nejde a z popisu jsem nepochopila, jestli je to na principu Kindervajíčka, když je to taky „surprise“. Díky za případnou odpověď. Jinak objednala jsem na Jabadaba.cz a za 2 dny byl balíček v Alzaboxu!
@Marzi1971 V každé sérii je několik různých panenek, takže stejné být nemusí. Ale asi bylo lepší objednat každou z jiné série
@Marzi1971 jinak ale máte pravdu, že je to předražené, jako většina hraček
Můžu mít dotaz..? říká se „lolky“, nebo " el ou elky"? ![]()
A ještě jeden dotaz : ty malé surprise panenky v kouli - sbírají je děti jako my sbirali kindervajíčka, tj. nejvíc chci mít kompletní sérii,, nebo spíš si z každé série oblíbíte nějakou podle barev a vlastností, kterou by chtěly, a po té se pídíte?
a kupujete běžně třeba rozbalené LOLky, nekompletní, nebo jsou na to děti háklivé. nebo je jim to jedno?
Nevím zda ten dotaz dává smysl
Prostě, o co dětem v těhle překvapeních jde? Top je mít sérii? nebo TOP je mít panenku co pláče/ plive?
Zajímalo by mě, co mezi holkama tak frčí ![]()
Kdyby někdo chtěl tak mám pár Lol panenek🙂 ráda věnuji třeba za čokoládu