Loupající se penis

Anonymní
25.5.11 08:11

Loupající se penis

Snad pochopíte proč anonymně. Máme takový problém. V intimní chvilce jsem si všimla, že se příteli loupe penis a má na měm krvavé prasklinky, říkal, že ho to vůbec nebolí nesvědí, že o tom vlastně vůbec nevěděl dokud jsem mu neřekla, že to tam má. Nemáte někdo zkušenost, nevíte co to může být???? :nevim: Napadla mě plíseň ale fakt nevím a k dr ho dostat taky nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
25.5.11 08:15

Já bych mazala canestenem, spíš to vypadá na mykozu ale myslim ze by to teda rozhodne citil…klidne bych koupila i treba rosalgin a omyvala v tom…Ale doktorovi bych se teda nevyhybala- chapu jak je to pro chlapy tabu, ale neni to sranda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.11 08:18

Mě napadlo, že mě podvádí s bývalou, protože když jsem se seznámily tak to měl taky ale zmizelo to samo a já nemocná určo nejsem.

• Citovat
  • Upravit
10048
25.5.11 08:21

Tak mykozu muze chytnout jakkoliv, i v bazenu třeba. Rozhodně by teď měl vynechat sex, mazat to a pokud se to nezlepsí jit k doktorovi. Rozhodne ale keca ze to necitil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.5.11 08:23
Anonymní píše:
Snad pochopíte proč anonymně. Máme takový problém. V intimní chvilce jsem si všimla, že se příteli loupe penis a má na měm krvavé prasklinky, říkal, že ho to vůbec nebolí nesvědí, že o tom vlastně vůbec nevěděl dokud jsem mu neřekla, že to tam má. Nemáte někdo zkušenost, nevíte co to může být???? :nevim: Napadla mě plíseň ale fakt nevím a k dr ho dostat taky nemůžu.

Ahojky, nemocí to může být hodně,raději na tvém místě bych se já nechala vyšetřit :pankac: jinak tvůj přítel je prase (promin za názor) ale on chodí snad močit nebo se koupe ne? Tak by to vědět měl :nevim: jinak i můži mohou mít kvasinky a vůbec to nemusí svědit a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.11 08:26

Tak do bazénu nechoďíme tedy aspoň o tom nevím, že by chodil.
Tvrdí, že to necítil. :nevim:
Jo a po sexu, měl na penisu takové hodně červené jako by krvavé mapy, vypadaly jako opařené horkou vodou. :nevim: .
Tak to vypadá, že mi kouhoutek leze za bývalou slepičkou :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.11 08:29
kibooolka píše:
Anonymní píše:
Ahojky, nemocí to může být hodně,raději na tvém místě bych se já nechala vyšetřit :pankac: jinak tvůj přítel je prase (promin za názor) ale on chodí snad močit nebo se koupe ne? Tak by to vědět měl :nevim: jinak i můži mohou mít kvasinky a vůbec to nemusí svědit a tak…

Koupe se, když přijde večer z práce a pak před spaním si opláchne ještě „spodek“ a ráno též, takhle on je čistotný a ty „krvavé“ šrámy a loupání má na jako zespod, nevím jak to mám napsat, ale na místo který on nevidí pokud nezkoumá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1570
25.5.11 08:31

Ano tak to může být ted jsem si vzpoměla že to měl můj kamarád od jeho přítele(on je bi) když ho podváděl se slečnou :pocitac: nic méně to byly kvasinky.Zkus to vygooglovat něco by někde o tom mělo být co to může znamenat,víš je to tvé zdraví…doufám že tě můj příspěvek neurazil :kytka: není to z bazénu,je to infekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
25.5.11 08:40

Ahoj jednou jsem měla nějakou kvasinkovou infekci a přítel to ode mě chytil. Myslím že mi na to doktor gynekolog napsal nějakej krém pro oba a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.11 09:10

Ahojky, přítel měl kdysi taky něco podobného, taky ho to nebolelo… ale věděl o tom… nějak jsme to neřešili ze začátku, ale postupně se to zvětšovalo a potom, co to přenesl i na mě a upozornil mě na to gynekolog, tak jsme začali jednat… Já dostala takovou speciální mastičku… a přítel s tím chodil na kožní - doktor mu to musel něčím potírat… ale stačily asi dvě návštěvy… Tuším, že se to jmenovalo „kondylomata“ …

• Citovat
  • Upravit
Anonymek
25.5.11 11:04

Můj přítel tam má zase extrémně suchou a citlivou kůži a občas se mu objeví něco podobného, něco jako odřenina… :nevim: Ale on je obecně náchylnej k různým kožním poraněním… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.11 12:17

Zakladatelko, může to být i z přehnané hygieny - jako z ženy. A chytit to mohl od tebe - ty to taky nemusíš vůbec cítit!

Zabírá Canesten nebo Clotrimazol - mazat, mazat, mazat, zdržet se sexu, vyvarovat se zapaření, ráchání v bazenu … může pomoct i opatlat žalud na chvíli bílým neslazeným živým jogurtem (acitiva např.), v noci spát v hoooodně volných trenclích a přes den chodit doma dole bez :pankac:

Na nevěru hned nemysli!

• Citovat
  • Upravit
ssssss
8.9.13 11:05

Já a moje přítelkyně jsme se nemohli této nepříjemnosti zbavit dva roky. Canesten a jiné krémy pomáhali jen týden, někdy déle a pak znova. Po dlouhém zjišťování jsme s překvapením zjistili, že vyvolávačem jsou BĚLENNÉ TOALETNÍ PAPÍRY!!! Koho by to napadlo že? Začali jsme požívat obyčejné 100 procentně recyklované a naparfumované toaletní papíry a máme konečně klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.14 15:06

To měl bývalý přítel, a pak jsem spolu rok nemohli spát protože se to rozjelo jako nějaká infekce, nejhorší bylo že to předal mě a já sem se z toho dostávala rok a on to měl po měsíci pryč a pak mi křivdil že s nim nespim( a ještě to bylo z toho že mě podved což nemusí být vždy) radím canesten krém, a canesten sprchový intim gel, toaleťák bez parfému a chemie a bavlněné prádlo..

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
25.9.14 16:42
@Anonymní píše:
To měl bývalý přítel, a pak jsem spolu rok nemohli spát protože se to rozjelo jako nějaká infekce, nejhorší bylo že to předal mě a já sem se z toho dostávala rok a on to měl po měsíci pryč a pak mi křivdil že s nim nespim( a ještě to bylo z toho že mě podved což nemusí být vždy) radím canesten krém, a canesten sprchový intim gel, toaleťák bez parfému a chemie a bavlněné prádlo..

A proč kvůli tomu zakládáš nové téma? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí