Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já bych mazala canestenem, spíš to vypadá na mykozu ale myslim ze by to teda rozhodne citil…klidne bych koupila i treba rosalgin a omyvala v tom…Ale doktorovi bych se teda nevyhybala- chapu jak je to pro chlapy tabu, ale neni to sranda..
Mě napadlo, že mě podvádí s bývalou, protože když jsem se seznámily tak to měl taky ale zmizelo to samo a já nemocná určo nejsem.
Tak mykozu muze chytnout jakkoliv, i v bazenu třeba. Rozhodně by teď měl vynechat sex, mazat to a pokud se to nezlepsí jit k doktorovi. Rozhodne ale keca ze to necitil…
Anonymní píše:
Snad pochopíte proč anonymně. Máme takový problém. V intimní chvilce jsem si všimla, že se příteli loupe penis a má na měm krvavé prasklinky, říkal, že ho to vůbec nebolí nesvědí, že o tom vlastně vůbec nevěděl dokud jsem mu neřekla, že to tam má. Nemáte někdo zkušenost, nevíte co to může být????Napadla mě plíseň ale fakt nevím a k dr ho dostat taky nemůžu.
Ahojky, nemocí to může být hodně,raději na tvém místě bych se já nechala vyšetřit
jinak tvůj přítel je prase (promin za názor) ale on chodí snad močit nebo se koupe ne? Tak by to vědět měl
jinak i můži mohou mít kvasinky a vůbec to nemusí svědit a tak…
Tak do bazénu nechoďíme tedy aspoň o tom nevím, že by chodil.
Tvrdí, že to necítil. ![]()
Jo a po sexu, měl na penisu takové hodně červené jako by krvavé mapy, vypadaly jako opařené horkou vodou.
.
Tak to vypadá, že mi kouhoutek leze za bývalou slepičkou ![]()
kibooolka píše:Anonymní píše:Ahojky, nemocí to může být hodně,raději na tvém místě bych se já nechala vyšetřit
Snad pochopíte proč anonymně. Máme takový problém. V intimní chvilce jsem si všimla, že se příteli loupe penis a má na měm krvavé prasklinky, říkal, že ho to vůbec nebolí nesvědí, že o tom vlastně vůbec nevěděl dokud jsem mu neřekla, že to tam má. Nemáte někdo zkušenost, nevíte co to může být????Napadla mě plíseň ale fakt nevím a k dr ho dostat taky nemůžu.
jinak tvůj přítel je prase (promin za názor) ale on chodí snad močit nebo se koupe ne? Tak by to vědět měl
jinak i můži mohou mít kvasinky a vůbec to nemusí svědit a tak…
Koupe se, když přijde večer z práce a pak před spaním si opláchne ještě „spodek“ a ráno též, takhle on je čistotný a ty „krvavé“ šrámy a loupání má na jako zespod, nevím jak to mám napsat, ale na místo který on nevidí pokud nezkoumá ![]()
Ano tak to může být ted jsem si vzpoměla že to měl můj kamarád od jeho přítele(on je bi) když ho podváděl se slečnou
nic méně to byly kvasinky.Zkus to vygooglovat něco by někde o tom mělo být co to může znamenat,víš je to tvé zdraví…doufám že tě můj příspěvek neurazil
není to z bazénu,je to infekce
Ahoj jednou jsem měla nějakou kvasinkovou infekci a přítel to ode mě chytil. Myslím že mi na to doktor gynekolog napsal nějakej krém pro oba a pomohlo to.
Ahojky, přítel měl kdysi taky něco podobného, taky ho to nebolelo… ale věděl o tom… nějak jsme to neřešili ze začátku, ale postupně se to zvětšovalo a potom, co to přenesl i na mě a upozornil mě na to gynekolog, tak jsme začali jednat… Já dostala takovou speciální mastičku… a přítel s tím chodil na kožní - doktor mu to musel něčím potírat… ale stačily asi dvě návštěvy… Tuším, že se to jmenovalo „kondylomata“ …
Můj přítel tam má zase extrémně suchou a citlivou kůži a občas se mu objeví něco podobného, něco jako odřenina…
Ale on je obecně náchylnej k různým kožním poraněním… ![]()
Zakladatelko, může to být i z přehnané hygieny - jako z ženy. A chytit to mohl od tebe - ty to taky nemusíš vůbec cítit!
Zabírá Canesten nebo Clotrimazol - mazat, mazat, mazat, zdržet se sexu, vyvarovat se zapaření, ráchání v bazenu … může pomoct i opatlat žalud na chvíli bílým neslazeným živým jogurtem (acitiva např.), v noci spát v hoooodně volných trenclích a přes den chodit doma dole bez ![]()
Na nevěru hned nemysli!
Já a moje přítelkyně jsme se nemohli této nepříjemnosti zbavit dva roky. Canesten a jiné krémy pomáhali jen týden, někdy déle a pak znova. Po dlouhém zjišťování jsme s překvapením zjistili, že vyvolávačem jsou BĚLENNÉ TOALETNÍ PAPÍRY!!! Koho by to napadlo že? Začali jsme požívat obyčejné 100 procentně recyklované a naparfumované toaletní papíry a máme konečně klid.
To měl bývalý přítel, a pak jsem spolu rok nemohli spát protože se to rozjelo jako nějaká infekce, nejhorší bylo že to předal mě a já sem se z toho dostávala rok a on to měl po měsíci pryč a pak mi křivdil že s nim nespim( a ještě to bylo z toho že mě podved což nemusí být vždy) radím canesten krém, a canesten sprchový intim gel, toaleťák bez parfému a chemie a bavlněné prádlo..
@Anonymní píše:
To měl bývalý přítel, a pak jsem spolu rok nemohli spát protože se to rozjelo jako nějaká infekce, nejhorší bylo že to předal mě a já sem se z toho dostávala rok a on to měl po měsíci pryč a pak mi křivdil že s nim nespim( a ještě to bylo z toho že mě podved což nemusí být vždy) radím canesten krém, a canesten sprchový intim gel, toaleťák bez parfému a chemie a bavlněné prádlo..
A proč kvůli tomu zakládáš nové téma? ![]()
Snad pochopíte proč anonymně. Máme takový problém. V intimní chvilce jsem si všimla, že se příteli loupe penis a má na měm krvavé prasklinky, říkal, že ho to vůbec nebolí nesvědí, že o tom vlastně vůbec nevěděl dokud jsem mu neřekla, že to tam má. Nemáte někdo zkušenost, nevíte co to může být????
Napadla mě plíseň ale fakt nevím a k dr ho dostat taky nemůžu.