LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
7.3.16 01:04

Nevíte někdo jestli je výhodnější sí výrobky LR kupovat od dealera nebo se jím sama stát. Co musí dealer firmy LR dělat. Mohu si objednat nárazově kdy chci bez jakých-koliv závazků jako u AVONU nebo je základ že si musíte něco koupit každý měsíc, kupovat si vzorky atd. (chci to jen pro sebe a popř. někoho z rodiny) Jaký je rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.3.16 09:33
@krovik píše:
Nevíte někdo jestli je výhodnější sí výrobky LR kupovat od dealera nebo se jím sama stát. Co musí dealer firmy LR dělat. Mohu si objednat nárazově kdy chci bez jakých-koliv závazků jako u AVONU nebo je základ že si musíte něco koupit každý měsíc, kupovat si vzorky atd. (chci to jen pro sebe a popř. někoho z rodiny) Jaký je rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou???

Záleží, kolik toho bravate. objednat stačí jednou za rok jedno v jake výši, nad 2 tis bez dph neplatíte poštovné. Pokud byste chtěla podrobne info k produktum, mam zpracovane portfolio i s referenceni, jake v katalogu nenajdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.5.16 02:20

vše je o lidech

@A-nela píše:
Já jsem registrovana u Lr přes pul roku, ale jsem v tom tak trochu sama..plácam se v tom..a radu, jak se zbavit obav, jak překonat ten prvotní strach je hodně těžké..Proto kdo ma nad sebou sponzora co se opravdu věnuje svym lidem, tak je ve vyhodě…naopak ten co se v tom placa sám, ztrací veškerou chut to dal delat, nebo vůbec začít!

Ahojky…vůbec se nebuj začít…pokud ti nevyhovuje tvá skupina přejdi prostě k úspěšné skupině kde si lidi pomáhají vzájemně..dělaji produktove i organizační semináře…u nás báječné..jsem moc ráda že má tak úžasnou skupinu. Vždy poradi..pomůže…namotivuje.. Z jakého si regionu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.6.16 20:28

sponzorství

Bylo napsáno výše. O své lidi mám zíjem, pomáhím jim, motivuju je, až je mi to celkem jedno nepřéjemné, že je otravuju… ale zato máme i výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.6.16 12:42

Prosim Vas nemate nekdo zkusenosti s objednanym zbozim z netu investice do zdravi? Zda jsou ty vyrobky kvalitni? Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 16:08

@ivisek1 tak to neporadím. Ta stránka mi nic neříká. Já si radši objednávám přímo ze stránek LR (jsem registrovaná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.9.16 20:21

Ivisek1

Stránku jsem viděla, jak má paní kvalitní poradenství nevím. Má manažerka školí autoimunity, já absolvovala semináře s primáři, často jim volám, už přednáším i na produktových - imunita, děti imunita, imunita kůže aj. Všem svým registrovaným se plně věnuji a pomáhám ať již s užíváním při samospotřebě 7d/24h nebo pokud si chtějí na produkty přivydělat anebo mají zájem naučit se registrovat. Je to o tom, jakého sponzora si člověk vybere. Registrovaní mají slevu stejnou, ti šikovnější ji mohou mít díky obratu a systému MLM i vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.9.16 17:29
@Saxxi píše:
Stránku jsem viděla, jak má paní kvalitní poradenství nevím. Má manažerka školí autoimunity, já absolvovala semináře s primáři, často jim volám, už přednáším i na produktových - imunita, děti imunita, imunita kůže aj. Všem svým registrovaným se plně věnuji a pomáhám ať již s užíváním při samospotřebě 7d/24h nebo pokud si chtějí na produkty přivydělat anebo mají zájem naučit se registrovat. Je to o tom, jakého sponzora si člověk vybere. Registrovaní mají slevu stejnou, ti šikovnější ji mohou mít díky obratu a systému MLM i vyšší.

Prosím Tě, co to je imunita kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.9.16 18:25
@Lexoid píše:

Jej to je na delsi vyprávění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.9.16 18:25
@Lexoid píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.9.16 08:41
@Saxxi píše:

Klidně vyprávěj, mám rád pohádky. Nic takového jako imunita kůže totiž neexistuje.
Imunita je imunita, nemá specifické rozlišení. Tvé produktové semináře o imunitě kůže bych si rád poslechl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.9.16 09:36
@Lexoid píše:
Klidně vyprávěj, mám rád pohádky. Nic takového jako imunita kůže totiž neexistuje.
Imunita je imunita, nemá specifické rozlišení. Tvé produktové semináře o imunitě kůže bych si rád poslechl.

Kdyz neco nevim, nemusim hned urazet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.9.16 10:05
@Saxxi píše:
Kdyz neco nevim, nemusim hned urazet

Nikdo neuráží. Pořád je to jen imunita jedna imunita jednoho organismu. To, že probíhají poruchy imunity na různých částech těla ještě není imunita kůže. Můžeš hovořit o alergických reakcích na nějaký podnět. který se projeví na kůži ale to je asi tak vše. Také lze hovořit o poškození kůže a tím i omezení jejího ochranného účelu pro lidský organismus. Poškození samozřejmě může být mechanické úrazem nebo dílky lékům a mastím - kortikoïdy nebo sluncem, vyčerpání slunečního kreditu a plísněmi. Ale samotná kůže nemá své vlastní imunitní látky. Ty má tělo obecně.
Imunologie kůže je něco malinko jiného než imunita kůže. Imunologie je disciplína, která se věnuje imunitním poruchám buď to celku nebo částí těla a jejich souvislostem a samozřejmě léčbě. V tomto případě o sliznice a kůži, které jsou vystaveny jako první virům a bakteriím. Přes sliznice se prakticky dostávají do těla a je tedy jasné, že zde je první obranný val imunitního systému člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.9.16 10:23
@Lexoid píše:
Nikdo neuráží. Pořád je to jen imunita jedna imunita jednoho organismu. To, že probíhají poruchy imunity na různých částech těla ještě není imunita kůže. Můžeš hovořit o alergických reakcích na nějaký podnět. který se projeví na kůži ale to je asi tak vše. Také lze hovořit o poškození kůže a tím i omezení jejího ochranného účelu pro lidský organismus. Poškození samozřejmě může být mechanické úrazem nebo dílky lékům a mastím - kortikoïdy nebo sluncem, vyčerpání slunečního kreditu a plísněmi. Ale samotná kůže nemá své vlastní imunitní látky. Ty má tělo obecně.
Imunologie kůže je něco malinko jiného než imunita kůže. Imunologie je disciplína, která se věnuje imunitním poruchám buď to celku nebo částí těla a jejich souvislostem a samozřejmě léčbě. V tomto případě o sliznice a kůži, které jsou vystaveny jako první virům a bakteriím. Přes sliznice se prakticky dostávají do těla a je tedy jasné, že zde je první obranný val imunitního systému člověka.

Ja vam to neberu, dekuji za upřesnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.16 15:15

Napište

Napište mi prosím. U LR začínám a snažím se nabrat zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat