LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
LR kosmetika
Ahojte, máte někdo zkušenost z LR kosmetikou? Volala mi známá, že ji zřejmě bude prodávat, že se prý při tom dá dost vydělat, tak jestli do toho nechci jít taky. Jenže já tuhle kosmetiku neznám, vím jen, že je o něco dražší, tak se mi nechce jít do úplně neznáma. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Verrunko tady okolo mě to dělá strašně moc lidí. ANi jeden z nich na tom nezbohatl. Někteří lidé si můžou dovolitkoupit si tak drahou kosmetiku. Třeba parfémy to bych ještě pochopila, ale krém s kravím kolostrem nebo čímsi za hrozné prachy…no nevím.
Dělala to i ségra a když toho nechala, uháněla jí ta,co nad ní stála-nejdřív ji vše naučila a pak ji nutila do obchodů, které ve svém bydlišti neměla u koho realizovat.Takže za sebe říkám rozhodně ne. ALe třeba se najde někdo, kdo má lepší zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
já tuhle kosmetiku prodávala a přestala jsem úplně tak před 4 lety ( čili novinky vůbec neznám
).
zapsala jsem se u LR proto, že jsem chtěla levně nakupovat kosmetiku ( tehdy nebyla až tak drahá) a hlavně parfémy ( byl daleko větší výběr než nyní). nakonec jsem měla pár stálých zákazníků, kteří se sami ozvali, když parfémek došel. něco málo jsem si tím vydělala. ty parfémy jsou opravdu kvalitní za velmi přijatelnou cenu.
já do toho fakt nešla s tím, že budu obíhat potencionální zákazníky. pokud by jsi ale chtěla pravidelný výdělek, fakt to chce stále nabízet ![]()
Irias
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za postřehy, mě se do toho právě taky moc nechce, navíc mi přijde takový podivný, že se vlastně ani tak nevyplatí lidem nabízet, jako je pro tu firmu získat (tj. aby si každý objednával sám a byl u nich jako prodejce zaregistrovaný)… to je divný, ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, „poradkyni“ v LRku jsem taky dělala, ale je to už 13 let zpátky. Takže už jsem hooooooodně z obrazu. Jen můžu potvrdit, že parfémy měli (a asi mají) kvalitní. Jenže v té době to zrovna začínalo a v mém okolí bylo nás poradců moc a moc, takže se uživit prodejem nebo náborem nových lidí byl docela problém. Tak jsem toho po roce nechala. A upřímně řečeno, už bych do toho nešla a vlastně do žádného tzv. multilevelu. Ale pokud se cítíš na to pořád někomu něco nabízet a přesvědčoval lidi, že to nebo ono je přesně to, co potřebují, tak do toho běž. Nějaké peníze na tom určitě trhneš a výhody asi taky. Ale je fakt, že získávání „nových oveček“ do stáda je hodnotnější. Mně tahle zkušenost tehdy stála asi 13 tisíc za tester a prezentace atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verrunko:tak pokud nemáš ve svém okolí pár lidí,o kterých víš,že by od tebe kupovali,tak bych do toho nešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verrunko, MLM podle mýho názoru není o tom, aby si zbohatla Ty, ale ten nad tebou a nad ním atd. A pokud nejseš „nabízecí“typ, tak bych do toho nešla, pak jen investuješ a nic nezískáš. Rozhodni se ale sama, sama se nejlíp znáš a znáš svoje okolí.
- Citovat
- Upravit
Verrunka píše:
Ahojte, máte někdo zkušenost z LR kosmetikou? Volala mi známá, že ji zřejmě bude prodávat, že se prý při tom dá dost vydělat, tak jestli do toho nechci jít taky. Jenže já tuhle kosmetiku neznám, vím jen, že je o něco dražší, tak se mi nechce jít do úplně neznáma. Díky
toto dělá moje tchýně už x let a něco bokem si přivydělá ale nečekej zbohatnutí.. to bys musela prodávat opravdu hodně.. jinak tu kosmetiku používám a kvalitní rozhodně je.. ale za ty prachy?.. Znám kvalitní i levnější… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych LR nezatralovala
Já sice Aloe od LR nenabízím, nabízím ho od jiné společnosti, ale také bych tento druh činnosti neodsuzovala.
Kdysi jsem zkoušela jiný druh činností jako klikačky, různé letadla, nadepisování obálek a nějaké domácí práce. Vydělala jsem pár korun, o nějaké peníze jsem přišla, nebo nedostala zaplaceno to, co jsem dostat měla.
Já prodávám Aloe rok. První půl rok to nebyla žádná sláva, chtěla jsem s tím praštit, ale protože jsem moc jiných možností neměla a pořád bylo lepší něco, než nic, tak jsem nakonec vydržela a makala. Teď po roce si už nestěžuju a jsem spokojená. Jsem na tom celkem podobně jako Lenka 21, jen zatím firemní auto nemám. Třeba se k němu za 2,5 roku taky dopracuju
. Ale vím, že u nás ve firmě lidi auto taky dostali, taky tak po 2-4 letech. Takže Lence věřím, že ho má.
Docela mě udivuje, že někteří to dělali několik let a nechali toho. Po pár letech multi-level marketingu se přece nepřestává a už vůbec ne, když nabízíte Aloe. Tomu snad ani nemohu uvěřit. V Aloe máte přece stálé zákazníky, kteří vás sami od sebe doporučují dál. Mě sice půl roku trvalo, než jsem si klientelu vytvořila, ale (to musím zaklepat) o téměř žádného klienta jsem nepřišla, naopak se mi noví klienti sami hlásili, někdy jsem ani nemohla vypátrat odkud na mne vzali kontakt, abych mohla za doporučení poděkovat.
Nové a dobré distributory najít, to bych souhlasila, ty je opravdu těžké najít, to je jako hledat jehlu v kupce sena, protože spousta lidí chtějí být bohatý přes noc, ale nechtějí pracovat. Kdo nepřežije první 1 rok intenzivnější prací, je ztracený.
Každý nový distributor by si totiž měl uvědomit, že je to jako kdyby si podnikatel otevřel vlastní firmu a doma na gauči čekal, že mu poběží sama a po roce by se divil, že nemá klientelu ani peníze.
Každý podnikatel, který si otevře novou firmu potvrdí, že na rozjezd potřebuje minimálně 3 roky.
Pokud ale čtu, že někdo toho nechal po 1 roce a začínal před 13 lety, když se to rozjíždělo, tak mohu jen říct, že udělal největší chybu svého života, že vystoupil. Je to fakt škoda, dneska mohl být za vodou.
Jo, a mimo jiné, dneska už se žádné startovací balíčky kupovat nemusí, tedy u naší firmy ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé dámy, než začnete pronášet nějaké výroky o letadlu, doporučuji si prostudovat základní pojmy o MLM ( multi level marketing). Já se tímto způsöbem úspěšně živím již přes 4 roky, co jsem doma na mateřské.
Kopíruji z Wikipedie:
Multi-level marketing (zkráceně MLM), nazývaný též síťový marketing, je forma přímého prodeje. Jeho podstatou je zkrácení distribučního řetězce na minimum. Výrobce nebo dodavatel služeb vytváří podmínky pro samostatné podnikání nezávislých přímých prodejců. Tak vzniká mnohovrstevní (multi-level) struktura (síť) prodeje, která je účinnější a levnější než klasický distribuční řetězec velkoskladů a velkoobchodů. Zjednodušeně lze říci, že jde o jakousi kombinaci přímého prodeje a frenčízingu.
Jako první využila MLM firma California Vitamins roku 1940 v USA. Později tento způsob přímého prodeje převzala také firma Amway (1959), která se v roce 1979 zasadila o definici legální podoby MLM. Tato definice se stala v mnohých státech základem pro vymezení podmínek zákonem.
Seriózní firmy, využívající MLM, jsou sdružené v mezinárodních asociacích FEDSA nebo WFDSA a také v národní asociaci AOP. Členové asociace se zavazují přijetím členství k vysoké kvalitě svého zboží a služeb a stejně tak se zavazují k normám etického chování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MLM
Konečně rozumný názor. Všichni jsou chytří, protože si vše najdou na internetu. Tak si tam najděte, co to znamená MLM.
Spousta lidí brečí, jak je těžká doba, ale nic nedělají. Pokud chce někdo vědět názor na nějakou věc, práci nebo něco podobného, má se ptát úspěšných lidí, kteří něco dokázali a určitě ne těch, kteří plácají na diskusích, jak nic nejde.
Takže zvedněte zadek, něco dokažte a pak kritizujte. Přeji všem úspěšný víkend. Fakt český národ - závist. Všichni mají šanci uspět v čemkoli, ale málokdo něco udělá. ![]()
- Citovat
- Upravit
složení kosmetiky LR
Zdravím všechny, já jsem si zkusil přečíst složení této kosmetiky, kterou nakoupila přítelkyně a odradilo mě složení. Parabeny, SLS, glycol (to nalévám většinou do ostřikovačů v autě:) a samozřejmě chápu, že to je v nějaké koncentraci, která asi neublíží okamžitě, ale pokud si můžu vybrat z jiné a levnější kosmetiky, která neobsahuje chemickou tabulku prvků:), tak to rád udělám.
- Citovat
- Upravit
LR
Ja jsem to delala cca 4 mesice zpatky. Musis si koupit testry atd celkem me to vyslo na 1500 kc nevydela si tam skoro nic jelikoz si to obycejni lide nekoupi je to prilis drahe. Uz nikdy bych do toho nesla aj na AVONU si clovek vydela vic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit