LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LR Partnerka
26.9.12 17:20

Myslím že nerozhoduje kdo je odkud. Mám partnery po celé republice a vídám se s nimi buď v Praze na seminářích nebo někdy i v Brně. A někdy na půl cesta mezi náma.

• Citovat
  • Upravit
A-nela
26.9.12 21:51
@LR Partnerka píše:
Myslím že nerozhoduje kdo je odkud. Mám partnery po celé republice a vídám se s nimi buď v Praze na seminářích nebo někdy i v Brně. A někdy na půl cesta mezi náma.

No, ale muj přímy sponzor by stele mel ze mne provize i kdybych pracovala pod Vami..je to tak?

• Citovat
  • Upravit
LR Partnerka
27.9.12 09:29

Ano. Ale sama musíte zvážit zda by změna týmu pro vás byla přínosem. Ale to už není na veřejnou diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
A-nela
28.9.12 09:29
@LR Partnerka píše:
Ano. Ale sama musíte zvážit zda by změna týmu pro vás byla přínosem. Ale to už není na veřejnou diskuzi.

O tom jsem taky přemyslela…

• Citovat
  • Upravit
A-nela
1.10.12 12:59
@A-nela píše:
O tom jsem taky přemyslela…

Taky jsme premyslela, ze diky tem co demotivuji sve lidi ..tak ti by tam nemeli co delat..anebo mit za to postih, aby se to neopakovalo..ale protoze v tom tymu se postiu one osoby nedockam, tak jsem premyslela nad stiznosti, ale jen nevim kam ji podat

• Citovat
  • Upravit
1-Oliver
2.10.12 10:32
@A-nela píše:
Taky jsme premyslela, ze diky tem co demotivuji sve lidi ..tak ti by tam nemeli co delat..anebo mit za to postih, aby se to neopakovalo..ale protoze v tom tymu se postiu one osoby nedockam, tak jsem premyslela nad stiznosti, ale jen nevim kam ji podat

Jsem také z Brna a určitě bysme společně mohli přijít na některé řešení. Pošlete mi Vaše číslo do e-mailu a já Vám během zítřka zavolám v případě, že byste měla zájem. :)

• Citovat
  • Upravit
A-nela
2.10.12 12:03
@1-Oliver píše:
Jsem také z Brna a určitě bysme společně mohli přijít na některé řešení. Pošlete mi Vaše číslo do e-mailu a já Vám během zítřka zavolám v případě, že byste měla zájem. :)

jaky je Váš e-mail prosím?

• Citovat
  • Upravit
LR Partner
29.10.12 23:59

Zdravím. Naše skupina působí hlavně v okrese Kroměříž. Často jezdíme do Brna na semináře. Pokud máte zájem kontaktujte mne na bart.24@email.cz Budu rád když se ozvete. A nezájem sponzorů není neobvyklá věc ale u LR není tak častá. Ale když člověk u LR opravdu začne s tím že chce něco dokázat tak to dokáže ale musí se tomu věnovat a když to člověk dělá tak za to bude taky odměněn a začne ho to víc bavit no a pak už jezdí autem, má příjem díky kterému už do práce chodit nemusí. A jak s oblibou říkají naši manažeři: „LR se nedělá, s LR se žije“. Tak pokud budete chtít tak napište mail a určitě najdeme řešení ;) :)

• Citovat
  • Upravit
Cernovlaska007
6.11.12 23:07

Místo LR bude QE

Doporučuji přečíst si článek o něčem, co je opakem LR

• Citovat
  • Upravit
11296
9.11.12 15:49

Jen jeden postřeh bych měla - také jsem se zaregistrovala, asi před dvěma lety, a tím to skončilo. Na malém městě opravdu nikdo nebude kupovat tyto superpředražené výrobky (nebavím se o kvalitě - ano, parfémy nádherné, krémy příjemné, aloe zcela jistě prospěšné), ale v době, kdy jsou lidi rádi, že z výplaty poplatí nájem a nakoupí jídlo pro sebe a své děti je tohle přehnaný luxus. Vím, že ve větších městech se může dařit daleko lépe, situace je zcela odlišná. Ale pro maminku z malého města je to totální hloupost. Někdo si řekne, že vstupní investice 1 500 Kč není nic, ale pro někoho je to dost peněz, plus semináře, v Praze nebo v Brně…benzín taky něco stojí, a sedět tam a pozorovat natřískanej sál divnejch lidí, který do vás tlačí, že dostanete VW Polo, a pak dokonce LR Mercedesa, budete jezdit na luxusní dovolený…šílená ztráta celýho dne. Opravdu to zvažte, někdo si tím vydělat dokáže, ale nemyslím si, že je to pro každého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.11.12 15:58

@LucijeS Naprosto souhalsím, mám podobnou skušenost. Také jsem byla kdysi zaregistrovaná a nikdo nic moc za ty šílený ceny nechtěl a o těch seminářích ani nemluvě, na mě to spíš působilo jako sraz naleštěných, nažehlených frajírků, který akorát hrajou svou oblíbenou hru na potencionální oběti,,,Pravda, i benzín mě stál dost peněz, nejblíž jsem to měla do Prahy a to je od nás 110 km. Takž opravdu to chce vše důkladně zvážit, než se do takové akce vrhnete. A upřímě, nikdo, koho znám, se k super LR autáku ještě nedostal-to mluví za vše.

• Citovat
  • Upravit
LR Partnerka
10.11.12 14:39

LR

A já jsem si myslela, že LR má nahradit NWA. To už asi neplatí co? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
LR Partnerka
10.11.12 14:52

LR

No, zapoměla jsem dodat že můj příspěvek byl určen pro Černovlásku. Jančo a Lucko, netrapte se LR obchodem. Dělejte co vás baví a co vám jde. Multi level marketing je náročná disciplína a není pro každého. Přeji vše dobré.

• Citovat
  • Upravit
Cernovlaska007
10.11.12 16:13
@LR Partnerka píše:
No, zapoměla jsem dodat že můj příspěvek byl určen pro Černovlásku. Jančo a Lucko, netrapte se LR obchodem. Dělejte co vás baví a co vám jde. Multi level marketing je náročná disciplína a není pro každého. Přeji vše dobré.

Jako LR partnerka jistě znalá bys mohla vědět, že NWA vedl bývalý zakladatel LR. Také že se LR nyní prodává a bůhví, jak to s vámi bude. QE funguje 4 roky, je to přímo výrobce, síť si vymysleli sami uživatelé, protože jim přišlo líto, že za doporučení měli jen poděkování. Produkty na trhu jsou již 12 let a mají své odběratele. Hlavně si nehrají na schovávanou a nedělají tajnosti. Mimochodem, napadlo tě někdy udělat si soukromý rlaboratorní rozbor něčeho, co prodáváš? :) pak bys možná prozřela…

• Citovat
  • Upravit
LR Partnerka
10.11.12 17:55

Místo LR bude QE. Titulek jak z Plesku. Zpráva měsíce. To pošlu partnerum v organizaci ať se taky pobaví. Přeji firmě QE úspěch a vám samozřejmě taky. Jestli máte laboratorní rozbory, tak se pochlubte, ať se poučíme. :D A nechápu ty tajnosti-semináře jsou veřejně přístupné i pro neregistrované…že vy LR nemáte ráda :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat