LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den, můj otec se zapsal jako LR prodejce, s tím, že prodávat bych měla asi já
jenže popravdě nevím jak nato.. můžete mi prosím někdo „nakopnout“? Byla bych velmi ráda za každou pomoc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co teď?
Věruško a chcete se tím vůbec zabývat? Chcete to dělat? Pokud ne hoďte to taťkovi na hlavu. Pokud ano běžte se sponzorem na seminář a chtějte informace a sama se rozhodněte co dál. Držím palce ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak on to bral, že si jako rodina přivyděláme… mě by jen zajímalo kde a jak mám pro začátek začít.. na semináři byl otec..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vilda 76 píše:Naprosto souhlasím…
Souhlas kdo nevyzkouší LR jak kosmetiku tak všelijaké výživové doplnky tak nevía přeji všem kteří umí jen kritizovat až vám bude zle jak finančně nebo zdravotně tak si vzpomente na LR, protože Vám vždy pomůže! Vždy většinou u LR pracují lidé kteří mají duši a umějí milovat, protože nemysli jen sami na sebe! Veškeré výrobky jsou na luxusní kvalitní hranici která si myslím je momentalně jinčími výrobky nepřekonatelná, proto v LR spolupracují vysoce postavení lékaři, právnici, zdrav. sestry, ale i uklízečky a prodavačky a ve společnosti LR jsou si všichni rovni což v jiných společnostech se nedá říct! Tak vy co kritizujete tak si to dal užívejte plné negativiti a závisti já osobně takový nejsem a nebudu, protože Já si chci splnit své cíle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lr
Lr ( Health & Beauty systems )…
V mém bydlišti jsou lidé, kteří mají své služební auto za půl roku… Nevím proč je třeba 2-4 let…
důvody pro:
40% obchodní marže, bez nutnosti mít věci nakoupené předem. Když budete vědět co prodáváte, prodáte to snáz.
Při dodržení návodu a rozpisu práce, se výsledek musí dostavit.
( tady o vás mluvím jako o prodejci - to však není cílem této práce, ale nezbytná součást )
důvody proti:
Nemáte pevný pracovní plat, nemáte povinnost jít do práce, odpovídáte se sami sobě ( ano to je důvod proti ).
Registrace je potřebná a neplatí se výhradně za ní, ale kupujete si tím produkty, které musíte sami znát a používat pro možnost jejich prodeje.
Ps. na začátku se, byl skeptik a věci které jsem se dozvěděl to otočili v prospěch této společnosti, než naopak… Plno podezření co tu jsou, sem měl taky… a věřte, že na ně jsou argumenty ![]()
- Citovat
- Upravit
Kosmetika VS kosmetika
kosmetiku LR jsem do včerejška neznal a nevěděl, že vůbec existuje, jen mě zaráží, že cena produktů, které LR má je cenově „přestřelená“ oproti BIO kosmetice, která je podle mého názoru pro tělo nejšetrnější co na trhu momentálně je. Mám pocit, že kosmetika LR je pouze obrovská marketingová monsterakce, aby se nakapsovalo horních 10 vrámci MLM a co pak… Nikomu kosmetiku LR ani BIO kosmetiku nevnucuju ani od používání LR kosmetikity neodrazuju. Jen si myslím, že je na trhu zdravější a levnější kosmetika než LR.
- Citovat
- Upravit
A tvrdí tady někdo snad, že LR má nejlepší kosmetiku na trhu? Je vidět, že LR neznas… U LR dnes stojí trh hlavně na Aloe Vera a doplncich stravy. Ty mají totiž nejvyšší kvalitu co je v německu vůbec možná a nemají konkurenci a nejspíš nebudou. A to už vůbec nemluvím o světovém unikatu co tedy LRvyrobilo, Myslím tím mind master což je první produkt na světě, který odstraní veškerý stres a zvýší ještě výkonnost..
- Citovat
- Upravit
Neříkám přece co je nejlepší, jen to, co je pro lidské tělo zdravější a příznivější. Nic lepšího než zdravé jablko ze zahrady mi aloe vera z průmyslové továrny nenahradí a syrové vejce nebo kopřivový výluh mi taky žádný průmyslový výrobek nenahradí. Záleží na každým, co si myslí, že je pro jeho tělo přirozenější, zravější a levnější. Já osobně dávám přednost výrobkům z přírodních produktů s certifikátem BIO nebo RAW. Na výrobcích od kosmetiky LR jsem žádné certifikáty, které by označovaly kvalitu výrobku nenašel. Pouze pěkné příbalové povídání o tom, jak je to skvělý výrobek. Když by to byly opravdu zdravé 1OO % přírodní výrobky, jistě by si certifikát zasloužily. Není tedy jisté, že se nejedná o geneticky modifikované rostlinky, ze kterých se kosmetika a doplňky stravy vyrábí a dále není jisté, zda se tyto rostlinky pěstují v ekologickém zemědělství bez chemie. Ale i tak musím konstatovat, že nikomu kosmetiku LR nerozmlouvám, stejně jako nikomu nevnucuju, že jsou na trhu zdravější a přirozenější výrobky kosmetiky i potravinových produktů, než má kosmetika LR a výrobky z Aloe Vera.
- Citovat
- Upravit
Na to se dá říci jen jedno jste slepý!! Na Aloe vera doplncich stravy je certifikát kvality tisteny přímo na každý lahvy. Pokud nevíte co je za institut kvality fressenius tak jsi to najdete na netu. Řekl bych škoda slov pro vás co tu placate nesmysly o kvalitě. Evidentně LR výrobky vůbec neznáte, možná nějaké napodobeniny. Pokud ředitelka firmy fressenius řekla že u LR je kvalita na prvním místě asi na tom něco bude a to už vůbec nemluvím že o průmyslové výrobě melete z cesty u LR je vše prirodni, dokonce i několikrát testovany každý produkt jestli odpovídá té kvalitě co má. Jinými slovy já vám vaše výrobky, které používáte nijak nehanim, ale troufám jsi říci že mají tak poloviční kvalitu co produkty LR
- Citovat
- Upravit
Oproti tomu uvádím příklad následujících superfoods: Acai, Maca, Chlorella a Kakao, samozřejmě v BIO kvalitě (100% PŘÍRODNÍ PRODUKT). Tomu min. 95% přírodní aloe vera, kterou garantuje certifikát Organic (USA), je svým způsobem konkurence. Záleží na každým, co potřebuje a co je potřeba doplnit. Ale ani Aloe, Acai, maca, nebo kakové boby nikoho nespasí, když je živ na knedlu, zelu, vepřu, steakách, hamburgrech, pizzách a další podobných specialitách, k tomu si dá 20 cigaret denně, slazené nápoje a to vše řádně uleží v bílém sladidlu, pečivu a dalších (P)Otravinách. I tak je třeba posuzovat, zda za to ty peníze utratit nebo ne. Ale na druhou stranu, proč krmit peníze naši z nejbohatších společností nejen v ČR? - Farmaceutika. V regálech lékárnách jak výrobky kosmetiky LR tak i z 95% přírodní Aloi Vera budou zákaznící těžko hledat. Na tož doplňky stravy s certifikátem BIO, RAW či Superfoods. Článek píšu jen pro zamyšlení. ![]()
- Citovat
- Upravit
A ještě jedna věc na zamyšlení ohledně kosmetiky LR. Mám doma kosmetiku LR a to následující přípravky: LR VitaActiv, LR Racine (Skin Softener a Cleansing Foam), a Aloe Vera Deo Roll-On). Žádné certifikáty ohledně toho, že se jedná o aspoň 95 procentí výtažky z přírodních látek tu na láhvích a balení nevidím. Slepý nejsem - můžu poslat foto. Pouze dermatologish detester (což má pouze aloe vera). Zbylé certifikáty jsou PCT a EAC. O tom, že se tyto certifikáty ani zdaleka netýkají toho, že by výtažky, které jsou v některých z těchto přípravcích obsaženy, pocházely z rostlinek, je jasné. PCT - je certifikát registrace patentu (originál zní: Patent Cooperation Treaty) a EAC je zkratka ze tří slov (Election Assistance Comission).
O složení uvedeného na obalu uvádím pouze ty, které jsou všude stejné na každém balení. Jedna inforamce pro spotřebitele: Složení je uvedeno v anglickém jazyce, i když se výrobek distribujuje v Čechách. propylene glycol, magnesium chlorid, Magnesium nitrat, atd… krom jiných specifických přísad jako je např. Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross-polymer což je uvedeno na výrobku kosmetiky LR Moisturizing cream.
VitaActiv: na obalu (v knížečce, která je nalepena na skleničce se dočtete (ještě, že mám nehty), že je přípravek koncentrát z 95% z ovoce a zeleniny (certifikát organic či BIO však na lahvičce budete hledat marně). Jestli se jedná o koncentráty geneticky modifikovaných rostlinek, nebo ne to nezjsitíme. Navíc jsou v této lahvičce přidány ještě některé vitamíny B, niacin, kyselina listová, atd. Věřím, že jablko obsahuje více těchto vitamínů, než uvedený přípravek bez ohledu na to, že si lahvičku, ve které je něco obsaženo a projde průmyslovu výrobou, už nebude obsah v lahvičce tak výživný a plnohodnotný jako syrové, čerstvé ovo-zelo.
Psát tady složení průmyslových výrobků, které se prodávají tak draze je zlodějina, ze které se kapsují jiní v rámci MLM. Za prodej výrobku mají bodíky, které se jim jednou za rok promění na žluťásky. Obchodovat se zdravím a vydělávat na tom, že lidé stále ještě věří na to, co jim kdo řekne, než na vlastním úsudku je smutný závěr. Ale jak říkám, záleží na každým… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ne všechno s označením BIO je bio. Kdo nechce věřit kvalitě produktů LR, bude se objektivním informacím bránit zuby nehty. Kdo se bude aktivně zajímat, zjistí si a pochopí.
P. S. Jablko dnes už dávno není to, čím bývalo jablko kdysi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážený pane,
- posílám labolatorní složení nanogold
- zkušennosti známe již z dávné historie
3)kde jste dělal školu, že píšete takové nesmysli, že zlato nebo stříbro poškozuje pleť nebo na ni nemá žádný vliv?!
- Pokud jste studoval chemii či farmacii, pak vraťte prosím diplom…
Gold nanoprášek
Ryzost: 99.95% +
Průměrná velikost částic: 10 až 50 nm
Jak zlato působí na kůži:
Před staletími starobylé civilizace používali zlato jako lék na rozličné zdravotní potíže. Ajurvédské texty obsahují odkazy na léčení zlatem a na silný účinek zlata proti stárnutí. Dnes vědecké výzkumy odhalily tajemství zlata, které je lehce vstřebatelné do kůže a ovlivňuje pleť na buněčné úrovni. Zlato má značný vliv na kůži, dodává jí novou energii, oživuje ji, omlazuje a zpomaluje procesy stárnutí. Zlato stimuluje lymfatickou drenáž a krevní oběh. To usnadňuje odvod toxinů a zplodin a urychluje regeneraci nových zdravých buněk. Též pomáhá napravit oxidační poškození kolagenových vláken, uchovává kůži pružnou a mladistvou.
Zlato a krása jsou dvě slova, která jdou velmi dobře dohromady. Používání zlata pro léčivé účely a zkrášlování je známo od dávnověku zejména z Egypta a Indie. Moderní výzkumy prokázaly, že zlato má antibakteriální účinky, podporuje transport molekul kyslíku přímo do kůže, ovlivňuje buněčné funkce, pomáhá oživovat a omlazovat pleť.
Mladý vzhled kůže závisí na schopnosti obnovovat buňky. Tento proces může být narušován rozličnými vlivy. Nahromadění toxinů a zplodin, společně s vystavováním kůže ultrafialovým paprskům a chemickým látkám v ovzduší, zpomaluje regeneraci nových buněk. Zároveň je stárnutí urychlováno oxidačním poškozením kolagenových vláken, které zpevňují kůži a narušením normálních funkcí kůže.
Čisté zlato pomáhá zvrátit oxidační poškození a uchovat kůži pevnou, pružnou a mladistvou. Zlato také podporuje lymfatickou drenáž a krevní cirkulaci, což napomáhá odstraňování toxinů a pročišťování pleti. Všechny tyto procesy zlepšují normální funkce kůže, zvláště pak obnovu nových buněk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
???Co říkáte o těch certifikátech??? Můžete mi napsat, kde se dá certifikát koupit? Pracuji jako auditorka 15 let-původně v leteckém a později i v automobilovém průmyslu. Myslím, že po těch letech o certifikacích něco vím. Není vůbec lehké certifikát získat a už vůbec není lehké si certifikaci udržet.
NEZNÁM certifikační orgán, který by vystavil komukoliv certifikát kvality bez řádného velmi podrobného auditu a za peníze- přišli by o licenci a auditoři o místo-okamžitě! Než začnete psát takové kraviny, zjistěte si prosím o tom něco- mohl/a by jste tvrdě narazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit