LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PRACUJI Z DOMOVA
27.5.13 11:36

NEBOJTE SE MLM

Ahoj, já se věnuju MLM šestým rokem a beru to jako šťastně zvolený krok ve svém pracovním a hlavně osobním životě. 2 roky pečuju o osobu blízkou a to, že jsem finančně nezávislá mi pomáhá i psychicky.
Co mohu poradit - najít firmu s produkty, které Ti budou blízké a firemní zázemí musí být na jedničku.
Nejsem prodejní typ, nelítám s katalogem, nakupuji pro vlastní potřebu a dále u mě nekupují jen rodinní příslušníci a přátelé.
Můj plat je z provizí mého týmu, mám v týmu jak šikovné sponzory, tak prodejce a samospotřebitele. Z toho týmu mi firma vyplácí odměnu - provize, že jsem jí přivedla zákazníky.
Asi Tě zajímá kolik? Nejvíce je to vždy před Vánoci, tedy říjen - prosinec. Slabší je to o prázdninách a na jaře (daně atd.). V slabších měsících jsou to desítky tisíc a před Vánoci i přes sto tisíc za měsíc.
Ale je to skutečně o tom, že miluji a POUŽÍVÁM výrobky a jsem k firmě loajální. Ne žádný fanatik :D
Přeji, aby si každý našel tu svou firmu, ty své výrobky, protože v dnešní době je to skutečně takřka jediná šance, jak se k lepším příjmům dostat ;)
A propos - začala jsem na MD a živnosťák měla současně s mateřskou. Po ní jsem si již žádnou práci nehledala. To je má práce, ale hlavně, zábava. Asi to zní jako klišé, ale je to tak. :*

• Citovat
  • Upravit
Coronah
4.6.13 00:31

Tak jednoduše

LR je firma, která nabízí příležitost jak k možnosti dostat se ke kvalitním výrobkům, tak si na základě jejich rozšíření na trhu přilepšit a nebo slušně vydělávat.

LR partner by měl být schopný princip provizí vysvětlit natolik, aby se člověk sám mohl rozmyslet zda-li to pro něj je výhodné, nebo ne. Nadále, by se měl vykašlat na všechny lidi kteří hledají důvody, proč jim to nejde namísto způsobů jak by to mohli udělat. - kdo chce, má oporu

K tomuto odstavci bych ještě rád dodal - ti kteří na trh proráželi, teď učí lidi kteří se podílejí na jejich obratu, co nejlepším možným výdělkům - je to v jejich zájmu. Existuje někde práce, kde si váš zaměstnavatel tolik přeje váš výdělek?!

Přečtěte si na WIKI: http://cs.wikipedia.org/…_sch%C3%A9ma

• Rozdíl mezi MLM / pyramidou / letadlem

Myšlenka je jasná, kdo chce podnikat s výrobky často vyšší kvality za nižší ceny po kterých je na trhu poptávka má oproti trhu výhodu. Kuřák si vždy najde peníze na cigára i když nemá co jíst… a pak jsou lidi, kteří tvrdí jak je nemožné najít způsoby které vedou k cíli.

Co mě vedlo k LR?

1. kladná zkušenost
  2. jeden z nejštědřejších provizních systému v MLM ( až 43,70% z obratu firmy )
  3. nevole smířit se s klasickou prací na směny
  4. výsledky lidí v okolí
  5. obchodní myšlenka a výrobky = zde mám opravdu radost, že jediné co musím, říct vše na rovinu a v pravdě jak nejlépe dovedu. Nikdy nejednám s hlupáky déle, než je nezbytné - protože je potkávám… a ani je pro svůj úspěch nevyužívám.
  6. konec myšlenek na finanční nejistoty - proč taky… :-)

Co mě na LR děsilo?

1. Oslovit přátele kvůli předstudkům
  2. Nabídnout práci, v začátcích kdy sám nevydělávám
  3. zjištění, že obchodní schůzka je těžká jak peklo
  4. zjištění, že schůzka je to nejlehčí - naučit lidi tomu co já umím (to je kunšt)

S čím můžou mít lidé asi největší problém?

1. Zatelefonovat / zmínit se s možností přivýdělku
  2. věřit v možnost uspět
  3. naplánovat si jednu schůzku a nejlépe dvě schůzky denně (oslovit 20-40 lidí měsíčně)
  4. myslím že jim dělali problémy i mé obavy

Názor co já nesvedu nejde a nefunguje se konkrétně u této firmy nedá uplatnit…
Kdyby tam alespoň ti lidé nejezdili těmi auty… neměli zkušenosti s produkty…
mm Hodně štěstí všem

• Citovat
  • Upravit
Coronah
4.6.13 00:47

re: trait

Úsudek si udělejte každý sám - kdo neví, že to jde s jídlem do háje - všeobecně vzato, tomu chybí základní přehled…

http://2i.cz/08c785af7c

• tabulka s hodnotami naměřenými roku 1985 se srovnáním v roce 1996

(zajímal by mě rok 2013)

• Citovat
  • Upravit
Kateřina P.
9.6.13 12:08

Chtěla bych si koupit připravek MIND MASTER a náramek k tomu, ale nevím jak. Poradíte mi?

• Citovat
  • Upravit
4
4.7.13 11:40

Zdravím všechny LR poradce i odpurce..ja nejsem odpurce, ale spise samospotrebitel ale zvazuju vzhledem k situaci na trhu prace o to, ze zacnu s LR ne jako ten co lita s katalogem, ale ten co hlavne bude reg..a o tom MLM hlavne je!!
Jenze mam problem s tim jak se zapojit!
Sponzor ten hodil pres palubu hned,,s tim, ze na to nic neni. nadsonzor to je zase o tom ze mi nesedl v oblasti komunikace..a mysli, ze je dulezita vzajemna souhra a pratelskost..i v tomhle..to ta chybi, spise arogance a vypocitavost. takze reg.mam,ale neni kdo by mne pomahal zacit vydelavat penize..dostala jsem nabidku prejit, ale to me bude stat novou sadu a nove kolecko kolem reg..
To je to co prave neni vzdy pozitivum a palacani se v necem co je na dlouho..
Da se i v kratkem case dosahnout na POLO..na uspech, ale pokud je to o nezajmu ze strany sponzora..je i daleko..a reg. kazdeho nehlede na vzdalenost a pak se jen vymlouva na km..to asi neni dobry sponzor..jak ctu nektere kom..ze by sponzor mel..i tohle resit..
Tak uvazuju jakou variantu tady zvolit..zda nejaka je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr555
7.7.13 03:42

sponzoři

Pro roses 22 - mě v LR pomáhá sponzor, nadsponzor i OM - záleží, s kým si sjednám schůzku. Je jasné, že když začínám a nemám zkušenosti, tak mohu zasponzorovat bez problémů kamaráda. Ale na člověka, který podniká třeba 10 let a má 15 - 20 zaměstnanců, si netroufám - a tam mi pomáhají ti nade mnou. Tak se zkus se sponzorem a nadsponzorem domluvit, popřípadě jim řekni, že přejdeš pod někoho jiného - jiné řešení nevidím. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4
7.7.13 14:33
@Petr555 píše:
Pro roses 22 - mě v LR pomáhá sponzor, nadsponzor i OM - záleží, s kým si sjednám schůzku. Je jasné, že když začínám a nemám zkušenosti, tak mohu zasponzorovat bez problémů kamaráda. Ale na člověka, který podniká třeba 10 let a má 15 - 20 zaměstnanců, si netroufám - a tam mi pomáhají ti nade mnou. Tak se zkus se sponzorem a nadsponzorem domluvit, popřípadě jim řekni, že přejdeš pod někoho jiného - jiné řešení nevidím. :mrgreen:

Ja to zvazovala, ale pro mne by to znamenalo -jit pod nekoho jineho, ale az po roce..driv nelze prejit pod nekoho uplne jineho..stejne nova reg.az po roce.
Takze je to slozite..bud zahodit rok a pak zacit znovu-nebo zustat a byt na miste! takze to neni zase tak jednoduche..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ReneS
13.7.13 23:26

Mind master

Dobrý den Kateřino, odkud jste? Jsem LR partner, v případě Vašeho zájmu o Mind Master mi zanechte vzkaz na email, děkuji Rene.
@Kateřina P. píše:
Chtěla bych si koupit připravek MIND MASTER a náramek k tomu, ale nevím jak. Poradíte mi?
@Kateřina P. píše:
Chtěla bych si koupit připravek MIND MASTER a náramek k tomu, ale nevím jak. Poradíte mi?
  • Citovat
  • Upravit
partnerka LR
15.7.13 12:13

MLM je ok

Ahoj všichni, příznivci i nepříznivci, nejsem příliš typ na diskuse, někdy nechápu ty, kteří se vyjadřují k něčemu o čem nemají ani páru! Je bohužel fakt, že 90léta moc pozitivního pro přímý prodej nepřinesla, právě naopak. Nicméně na MLM není nic špatného, pokud máte štěstí na kvalitní firmu. Z vlastí zkušenosti vím, že LR je ta správná :) Proč? Už jen proto, že je v ČR 20 let (v jiných zemích i déle)a bez skandálu! Systém je propracovaný a co je hlavní, spravedlivý. Řekněte mi firmu, ve které vám dovolují vydělávat víc peněz než váš šéf! Kvalita x cena. U LR je fajn, že z více jak 2500 produktů si můžete vybrat kvalitní výrobek dostupný všem nebo naopak luxusní, který ale není předražený oproti srovnatelným výrobků. LR opravdu nejde srovnávat s A… nebo O… nebo MK…Srovnání je možné s výrobky, které najdete v lékárně nebo v parfumerii. Cena produktů v katalogu je jiná pro registrovaného partnera navíc každý měsíc firma dělá akční týdny na vybrané zboží a za akční ceny se jinak nakupuje :lol: LR je férová firma, partneři, kteří jsou u LR registrovaní se nemají za co stydět, protože mají co nabídnout. Pokud chcete vědět víc, pište (Praha a okolí). Hezké léto. VB

• Citovat
  • Upravit
lucinka_luci1988
5.8.13 19:29
@Lamiia píše:
toto dělá moje tchýně už x let a něco bokem si přivydělá ale nečekej zbohatnutí.. to bys musela prodávat opravdu hodně.. jinak tu kosmetiku používám a kvalitní rozhodně je.. ale za ty prachy?.. Znám kvalitní i levnější… 8-)

A jakou? :)

• Citovat
  • Upravit
4
5.8.13 20:28

Tak bud to nepochopila tchyne -nebo VY :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
partnerka LR
5.8.13 21:21

Jen prodávat nestačí…Budování organizace - pasivní příjem a zajištění dětí…

• Citovat
  • Upravit
4
5.8.13 21:28

Přesně tak, ovšem pokud ma sponzora co ji nechava delat jen prodejky, to je potom spatny,,potom pani jen prodava a ma z toho jen ty marže..o tom je MLM o budovaní sítě..potom muze nadavat kdo chce. že nema z toho nic moc..je to škoda, že ma tak malo informaci o čem to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.9.13 11:43

Dobrý den,
známá mi nabídla přivýděěk u LR.Moje odpověď zněla, že nejsem typ, který by někomu něco nabízel. Ona mi řekla, že nemusím nic nikomu nabízet, že stačí, když budu budovat obchd. Víc mi samozřejmně říci nechtěla, že musím s ní na seminář. Možná jsem hloupá, ale nějak nechápu, jak můžu dělat obchod, když nikomu nic nenabízím? Byl by prosím někdo ochotný mi to nějak vysvětlit, abych se mohla rozhodnout, zda na seminář, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.9.13 20:11

Tak podle upozornění tu měl být příspěvek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie