LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LR partnerka
23.1.13 16:55

pro PusineckuZZ...

Můžeš nám prosím nějaký produkt doporučit? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
a-nela
24.1.13 06:36
:D
  • Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
24.1.13 08:12

Ano, od LR mohu doporučit sprej první pomoci (SOS sprej), od Essens mohu doporučit výrobky s aloe, dál APO brusinky, které lze sehnat v lékárně, Kamzík, na který běží reklama v TV, výrobky Queen Euniké , které mají tu výhodu, že je může opravdu každý - i diabetik, bezlepkář apod., dále firmy Colway , něco málo i od Larens, ale tam spíš levnější řadu, čistý kolagen moc neumějí a lehce zabijou jeho živost při výrobě, takže není tak účinný jako u Colway, ale u levnější řady míchají další složky a to jim vyšlo. Také Eurona a Dedra má kvalitní výrobky a Essens. U jiných je to na e-e-e-e.

• Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
24.1.13 08:13

A ze zubních past Fluora. A´t se to na trhu hemží vším možným a dalšími superlativy, Fluora vychází nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
A-nela
3.2.13 20:20

produkt

Lr. partnerko..co byste doporučila z řady lr na vrasky, ale opravdu ucinne na vyhlazení vrasek a na tamve kruhy pod očima…děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
243
4.2.13 08:00

Ohledně těch vrásek bych se taky přidala prosím. Dost s tím bojuju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mischas
7.2.13 06:27

Zdravim damy, musim se vam do toho vlozit.Za moji osobu asi toto, pracovala jsem 3 roky ve farmacii a jsem clovek ktery se rad vzdelava, takze si myslim ze jsem za tu dobu mela moznost porovnavat a proto clovek ktery propaguje Kamzika nemuze mit zadne farmaceuticke znalosti.LR se venuji 2 roky, mam Polo o kterem si myslim ze je zaslouzene, vyrobky jsem vyzkousela na sobe a jsem max. spokojena. Proto doporucuji tem kteri vahaji at nejdriv vyzkousi produkty na sobe a nenechavaji se ovlivnovat lidmi v diskuzich. Jejich cena odpovida kvalite a zakaznika si vzdycky najdou. Proto pokud uvazujete o privydelku muzu jen doporucit, nic ale neni zadarmo a vsude se musi pracovat. Hodne stesti tem co se rozhodnou spravne! :) Na vrasky bych doporucila Nanogold a na kruhy pod ocima AV ocni krem - vyzkouseno :)

• Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
7.2.13 07:46

Mischas - jako profík ve farmacii bys tedy měla vědět, že zlato v kosmetice nemá žádný vliv, naopak jde o těžký kov. Takže pokud doporučuješ právě nanogold, tak jde o nesmysl, který za rok pleť nikam neposune. Ostatně ono tam vlastně stejně zlato není, ale jen potravinářské barvivo :)))) Jóooo, u LR je vždy po seminářích každý doktor, odborník, lékař… prachy dělaj tituly :)
A když jsme u Kamzíka, bez argumentů není tvá reakce nijak zajímavá. Chce to nějaké širší rozvinutí protikladu.

• Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
7.2.13 07:51

Na vrásky to umějí biochemici z Inventie, což dokazuje i marketingový kosmetologický mág, který vymýšlel reklamy pro všechny kosmetické giganty. Doporučuji tento článek, ať si konečně otevřete oči, neznalci :)
http://www.kosmetika-kolagen.cz/…elky-podvod/
Jinak klasika - zabere jen botox, ovšem ten neřeší příčinu.
Pokud zde bude někdo vypichovat LR, tak si všimněte, kolik lidí je u nich vyloženě neatraktivních, zašlých a taky tlustých :) Zrovna teď jeden LR manager má těžkou chřipku a teď konečně poznal, že ono drahé colostrum je v těchto případech naprd. Protože ho neumějí vyrobit, takže nemá takové účinky. Je zajímavé, že když dostal to, o kterém víme, že má v sobě skutečně igg, tak se začal rychle zlepšovat. je jen otázkou času, kdy se na LR vyprdne a s ním i plno vás převelí jinam :)

• Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
7.2.13 08:01

Prostě z mého pohledu u LR musí obchodníci hodně všechny přesvědčovat, aby U ODBĚRATELŮ vzbuli zájem. Jsou však společnosti, kde člověk produkt vezme a je přesvědčen okamžitě. A ty společnosti nemusí kolem dělat takový šaškárny a mega - fanatické sleziny. Fascinuje mě, jak se na seminářích pořád vtloukají nesmysly. Kdyby to tak sjvěle fungovalo, už by po tom šáhli v USA :) Ale tam je nikdy nepustěj, protože vědí, že jde jen o byčejnou kosmetiku a téměř nijaké potravinové doplňky. Kosmetika by se tam nechytla už vůbec, porotže tvrdit o něčem před amíkem, že funguje na vrásky, tak to fakt musí fungovat. Proto třeba zmíněná Inventia do USA dodává - a to ve velkém. V USA totiž když něco nefunguje, tak okamžitě končí!

• Citovat
  • Upravit
pusineckaZZ
7.2.13 08:08

Vrásky odstraňuje bioaktivní kolagen, jiné ne

Pro nevěřící Tomáše..
Na vrásky funguje bioaktivní kolagen
v USA ho distribuje Inventia napřímo
v Evropě je distributorem Colway

• Citovat
  • Upravit
243
7.2.13 08:44

For Mischas
Měla jsem vzorečky a NonoGold jsem zkoušela. Já mám dost problematickou plet, tak na mě byl mastný. Teď jsem vyzkoušela ten Diamont a vyhovoval mnohem líp. Řekla bych, že ty tři dny jsem měla pleť skvělou. Ty vrásky jsou prostě problém. Jinak já používám Jafru a to je první kosmetika, která mi vyhovovala, no a teď ten Diamont.Jak mi dojde Jafta, tak si objednávám celou sadu Diamontu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pusineckaZZ
7.2.13 09:47

Tyhle krémy člověka nalákají tím, že uděljí pleť hned pěknou, po třech měsících, kdy však dochází nejpozději k regeneraci a obměně epidermu se ukáže, že jsou vlastně na nic. Proč? Protože přes třetí vrstvu pokožky se žádný krém, který není tzv. biologicky aktivní, nedostane. Na vrásky se musí lokálně, aby docházelo ke zpevnění kolagenových vláken uvnitř organismu. A nejde jen o přípravky, jde i o stravu a pitný režim. Bez vody nepomůže nic. Ta je základ pro každou buňku pro její schopnost regenerace.

• Citovat
  • Upravit
mischas
7.2.13 19:45

Pusinecko zajimalo by me jaky titul mate vy ze mate takovy prehled, mozna by jste si mohla zridit svuj vlastni poradensky blog. Ja ale rozhodne nejsem typ cloveka ktery se tu s Vami bude dohadovat, svuj nazor k diskuzi jsem napsala a kazdy at si to prebere jak chce. Pekny den vsem!

• Citovat
  • Upravit
a-nela
8.2.13 09:52

Děkuji..za radu..ted nevim co tedy vyzkouset, zda Nanogold..ci Diamonds.. :nevim: –je mi 4olet- takze neco na plet toho veku…na jemne vrasky..a mela jsem na mysli tmave kruhy..coz je taky velky problem a spatne resitelny..klasicke kruhy by me mozna zase tak neptrapily…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat