LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj,
manzel je LR partnerem, v pripade zajmu mi posli SZ, dam ti vic info ![]()
Hatlina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bez startovacího balíčku?
Gábina5: U jaké společnosti se tedy nemusí kupovat startovací balíček? Byla mi nabídnuta práce u RL, ale moc se mi nelíbí, že si musím koupit ten balíček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
startovací balíček
Leniku 69, zdravím a k tomu balíčku - jak si myslíš, že bez základních prostředků budeš schopna klientovi něco vysvětlit nebo ukázat? Je to tak zanedbatelná investice, že se ti rychle vrátí - a to tak, že několikanásobně
.
vítek
- Citovat
- Upravit
Nu, dámy, musím se přidat k Vaší diskuzi. Já tedy osobně MLM dělám od roku 2004, tzn. teď to bude 8 let. Marně jsem se dlouho snažila s kosmetikou Oriflame. Pak jsem se díky své zákaznici dostala k drogerii Dedra a potom i Eurona (jsou to český firmy) a musím teda říct, že teprve z tohohle už vidím nějaké penízky. Hledám si taky nějakou kosmetiku k tomu, ale hledám marně něco vhodného. Nad LR jsem taky váhala, ale ty členské poplatky… a ceny výrobků… Měla jsem vůni Harem a je nádherná. Teď mám objednaný pleťový krém a krém na ruce Aloe, tak uvidím…
- Citovat
- Upravit
A nechceš zkusit Eveline cosmetics ? Je kvalitní, levná, dobře se prodává. Kdybys chtěla, napiš mi SZ anebo na e-mail agnes0007@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna teď mi Eveline nabízí kolegyňka. Musím o tom popřemýšlet a asi taky zkusit.
- Citovat
- Upravit
Úspěch v LR
Dobrý den,jsem v LR úspěšná,dělám ho 4 roky,vybudovala jsem slušnou organizaci,jezdím LR mercedesem a po přečtení celé diskuze mohu říci jen jediné:
držte se úspěšných lidí a nechte si od nich poradit.
- Citovat
- Upravit
LR partnerka - já chci poradit jak na to, ne že bych nebyla nabízecí nebo nekomunikativní typ, při škole jsem si přivydělávala s avonem a oriflamem, ale vždycky jsem jenom prodávala a nesnažila jsem se registrovat lidi pod sebe, ted jsem se náhodou ocitla na konferenci LR v Brně a hrozně mě to zaujalo, chtěla bych se tomu věnovat, jenom se bojím, že se se mnou všichni známí přestanou bavit, když se jim budu furt snažit něco nabízet, jak tohle překonat, takový ten prvotní odpor všech známých, kamarádů a příbuzných, když přijdete s tím že jste dealer a že prodáváte kosmetiku?
- Citovat
- Upravit
Proč začít něco dělat?
Práce s LR je o svobodě.Jen Vy se rozhodnete jak moc se jí budete věnovat.Nikoho neprosit,nepřemlouvat a do ničeho netlačit.Dobrý a úspěšný sponzor vám pomůže s rozjezdem,poradí a podpoří vás, ale musíte chtít vy sama.A že vás někdo odmítne? No a co!Já jsem taky dealerka a dealerky v mém týmu jezdí svými VW POLO a Mercedesy.A známí za vás složenky nezaplatí i kdybyste měla na vizitce že jste ředitelka. ![]()
- Citovat
- Upravit
…a pokud jste z Brna a okolí, nabízím setkání - určitě bychom přišli na způsob, jak se vyhnout obavám z odmítnutí, z nepříznivé reakce nejbližšího okolí atd. Určitě není třeba mít obavy. Tak neváhejte a dejte vědět! ![]()
- Citovat
- Upravit
bohužel, jsem z HK a cestuji mezi HK a Prahou
, pokud budete mít někdy cestu okolo ráda se s Vámi setkám, rozhodně bych ocenila jakoukoliv pomoc
Díky za komentáře!
- Citovat
- Upravit
Já jsem registrovana u Lr přes pul roku, ale jsem v tom tak trochu sama..plácam se v tom..a radu, jak se zbavit obav, jak překonat ten prvotní strach je hodně těžké..Proto kdo ma nad sebou sponzora co se opravdu věnuje svym lidem, tak je ve vyhodě…naopak ten co se v tom placa sám, ztrací veškerou chut to dal delat, nebo vůbec začít!
- Citovat
- Upravit
Znáte někoho úspěšného v multilevelu osobně?