LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
15.8.12 18:01

Moc se omlouvám, že sem pletu úplně jinou otázku, ale kosmetiky LR se týká.
Mohu poprosit nějakou LR lady, která kosmetiku prodává již delší dobu, jestli by mi mohla odpovědět zda je nějak ještě k mání dámský parfém Sarah Connor a pánský Michael Schumacher? Museli ji přestat dělat, je to děsná škoda…v okolí neznám nikoho kdo prodává LR, nemám se koho optat.
Tu Sarah bych strašně moc chtěla koupit, je to neskutečně krásná vůně (podobná Dolce Gabbana -light blue, ale víc jemná bych řekla)…kdysi jsem ji měla od kamarádky co to tehdy dělávala, ale to už je nějaký rok zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-nela
15.8.12 19:09

Michael Schumacher-parfém je v nabidce Lr-Sarah Connor neni v nabidce..ale je zde spousta krasnych vůní..

• Citovat
  • Upravit
540
15.8.12 19:11

To mne tááák mrzí, navíc bohužel nemám žádnou LR lady v okolí abych si vybrala jinou…co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-nela
15.8.12 19:14

A Vy jste odkud??

• Citovat
  • Upravit
540
15.8.12 20:22

Vysočina, blíže specifikuji v soukromé zprávě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.8.12 12:13
@A-nela píše:
Mohu prosím vědět jaky je nyní nazev parfemu?..děkuji

Rockin´romance… já už se na to informovala a zjistila si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-nela
27.8.12 18:17

Tak to se omlouvám, že jsem nemela tuhle informaci..dělam to kratce a tahle informace mi unikla..omlouvám se a přeji hezky den

• Citovat
  • Upravit
A-nela
25.9.12 04:54

Vše se i odviji od pomocne ruky onoho sponzora..neee ze Vy pracovat chcete a on vam jen ukazuje ze pomocnou ruku nebo pomoc vubec nedostanete a dalsi lidi kolem aby to zakryli tak delaji ze se nic nedeje no a to neni jen tohle ale to sem nepatri to je -clovek opravdu rozhodnut, ze nemam smysl se vubec snazit…kdyz vam nekod spise haze klacky pod nohy a vubec pochopit proč vam nekdo nabidl praci a pak vam dal najevo ze jste blbec .tak to potom dela te firme ostudu ja s tim bojovala dost dlouho, ale verte ze dlouho to nebavi doprosovat se o informace nebo pomoc..a taky s tim vedeni bic nedela -zadny postih i pres stiznosti –me to prijde tak ze smlouva je si jen kus papiru -kazdy si to porusuje jak chce!!

• Citovat
  • Upravit
3491
25.9.12 08:52
@A-nela píše:
Vše se i odviji od pomocne ruky onoho sponzora..neee ze Vy pracovat chcete a on vam jen ukazuje ze pomocnou ruku nebo pomoc vubec nedostanete a dalsi lidi kolem aby to zakryli tak delaji ze se nic nedeje no a to neni jen tohle ale to sem nepatri to je -clovek opravdu rozhodnut, ze nemam smysl se vubec snazit…kdyz vam nekod spise haze klacky pod nohy a vubec pochopit proč vam nekdo nabidl praci a pak vam dal najevo ze jste blbec .tak to potom dela te firme ostudu ja s tim bojovala dost dlouho, ale verte ze dlouho to nebavi doprosovat se o informace nebo pomoc..a taky s tim vedeni bic nedela -zadny postih i pres stiznosti –me to prijde tak ze smlouva je si jen kus papiru -kazdy si to porusuje jak chce!!

Jak už jsem psala - nevím, kam se můj komentář poděl - zkusila jste kontaktovat někoho v linii nad Vaším sponzorem?
Já osobně teda LR nedělám, dělala jsem jiný MLM, tak trošku vím, jak to chodí a jak to chodit může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LR Partnerka
25.9.12 09:35

Mám pro vás jednoduché řešení - vezmu vás do týmu a to budete mrkat :lol: Sama jsem se na začátku rozhodla dělat LR s úspěšnými lidmi a vyplatilo se.

• Citovat
  • Upravit
A-nela
25.9.12 14:58
@Salvaje píše:
Jak už jsem psala - nevím, kam se můj komentář poděl - zkusila jste kontaktovat někoho v linii nad Vaším sponzorem?
Já osobně teda LR nedělám, dělala jsem jiný MLM, tak trošku vím, jak to chodí a jak to chodit může…
..Ano ja jsem to řešila ale ti nad ním ne..nabídli mi pomoc to ano, ale s tím, že jeho chovaní omlouvaly a to se mi nelibilo..to prece nemuze prochazet me jeho pristup demotivoval,,,a doted jsem poradn enepochopila proc mi to tedy nabizel..kdyz odmital pomahat a jen urazel
  • Citovat
  • Upravit
A-nela
25.9.12 14:59
@LR Partnerka píše:
Mám pro vás jednoduché řešení - vezmu vás do týmu a to budete mrkat :lol: Sama jsem se na začátku rozhodla dělat LR s úspěšnými lidmi a vyplatilo se.

Mohu se zeptat odkud jste??

• Citovat
  • Upravit
A-nela
25.9.12 15:01
@A-nela píše: ..Ano ja jsem to řešila ale ti nad ním ne..nabídli mi pomoc to ano, ale s tím, že jeho chovaní omlouvaly a to se mi nelibilo..to prece nemuze prochazet mne jeho pristup demotivoval,,,a doted jsem poradne nepochopila proc mi to tedy nabizel..kdyz odmital pomahat a jen urazel takze jsem se s nema nepohodla a popravde pracovat ve skupine kde tohle projde-to jsme uz chut nemela…a taky jde to ,ze on mne asi vybarvil v barvach nepeknych i kdyz mne poradne nezna..ale veri jemu a ja jsem blazen co si vymysli..takze to je hodne demotivujici.
  • Citovat
  • Upravit
LR Partnerka
26.9.12 09:04

Jsem ze středních Čech.

• Citovat
  • Upravit
A-nela
26.9.12 14:49

:( To já jsem z Jihu Moravy

• Citovat
  • Upravit