LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Přesně tak, každý má svůj názor a svoje zkušenosti. Nevěřím hned slepě všemu, ale když něco vyzkouším, zabere to, tak proč nepokračovat. Synovi 5 let dávám vitaktiv a teď i kolostrum, které pak nasadím jen při potížích. A ten krém byl pro mě fakt nejlepší, mají i ten oční. Jinak před tím jsem byla spokojená jen s Jafrou. Nanogold byl na mě trochu mastnější, ale já potřebuju prostě hodně hydratační.
Takže každý dle svých zkušeností a nemá cenu to tady plevit x krát názorem, který je proti. I když jsem blondýna, tak mě to stačí napsat jednou a fakt chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a-nela píše:
Děkuji..za radu..ted nevim co tedy vyzkouset, zda Nanogold..ci Diamonds..–je mi 4olet- takze neco na plet toho veku…na jemne vrasky..a mela jsem na mysli tmave kruhy..coz je taky velky problem a spatne resitelny..klasicke kruhy by me mozna zase tak neptrapily…
Pokud je pleť mastnější, tak bych doporučila Diamonds, na sušší Nanogold a ten AV oční krém funguje právě na tmavé kruhy pod očima, ale pořád to chce dodržovat pitný režim a spánek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Betka22 píše:
Ja jsem to delala cca 4 mesice zpatky. Musis si koupit testry atd celkem me to vyslo na 1500 kc nevydela si tam skoro nic jelikoz si to obycejni lide nekoupi je to prilis drahe. Uz nikdy bych do toho nesla aj na AVONU si clovek vydela vic
Avon má velké plus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě nechápu, proč všici kdo bije pro LR se ohání že má polo, folcika či meďoura… tak buď preferuju kosmetiku a produkty nebo se chci ohánět majetkama…
taky jsem vplula do MLM… buduju si svůj tým a zkouším jestli to půjde… ale abych hned mávala Polem???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR
Ahoj, já nedám na výroby LR dopustit. Např. aloe vera gely, colostrum,probalanc.Jsou to velmi kvalitní výrobky.
Jsem LR poradce, dělám to asi půl roku, jen ve svém volném čase, výrobky se prodávají velmi dobře. Nebohatnu o to mi ani nešlo, jsem si vědoma, že tomu nemůžu věnovat tolik času(mám zaměstnání),přesto jsem z výši výdělku spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR
Málo kdo tu bude větší skeptik ohledně LR než jsem já…
Čím víc se o to zajímám, tím víc bych čekal nějaké zádrhely a háčky… ale tenhle system mě přesvědčil o jeho funkčnosti TEORETICKÉ - žádná habaďůra.
Znám paní ve svém rodném městě, co má nárok na proplácení 100% leasingu na jejím novém WV polo po PĚTI měsících…
Jsem teď trochu jinde. Věřím v systém = chápu ho. Chci si být jistý produkty, které bych případně nabízel a bez ohledu na zpětnou vazbu jako práci, pro kterou bych to vše vykonával s tím mám už nějakou zkušenost.
Můj spolubydlící co si to pouze kupuje a neprodává a není zaregistrovany a asi by do toho ani za Boha nešel… tvrdí, že je to jediná věc co mu zabírá na exém…
Lidi… Máte málo informací, jste až příliš chytří a smiřte se s tím, že ta šance je pro všechny, ale ne každý má:
- sebekontrolu - pracujete ve svém volnu ( tak to vnímáte když nemáte pevnou pracovní dobu )
- když ne perfektní, tak velmi dobrý pracovní rozvrh - málo kdo si umí rozplánovat týden, natož měsíc a jet podle toho
- existují postupy jak tuto práci dělat - ať už to děláte s jakoukoliv pohnutkou, je to práce kterou se musíte naučit
- GRATULUJU JSTE PRODEJCI

- málokdo a opravdu málo dovede lidi učit tomu aby si vydělávali stejně jako vy, motivovali je a věnovali se jim, pokud mají zájem
- kdo si čichne k prvním penězům začíná být líny a lidi pod ním to vidí - skončíte

Ale jinak jako… jasné, všichni máte předpoklad - ale ta práce je prostě blbá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pavouk píše:
Ještě nechápu, proč všici kdo bije pro LR se ohání že má polo, folcika či meďoura… tak buď preferuju kosmetiku a produkty nebo se chci ohánět majetkama…
taky jsem vplula do MLM… buduju si svůj tým a zkouším jestli to půjde… ale abych hned mávala Polem???
Tahle práce auto vyžaduje a LR ho tedy nabízí. Že mají na svém WV velkou reklamu, se snad vybízí… Kdo tu nechápe reklamu?!
Kdo nechce dělat ať nedělá, kdo chce ať vidí… jde to.
- Citovat
- Upravit
@Pavouk píše:![]()
![]()
![]()
Avon má velké plus…
Pak nejsi dobrá ani jako prodejce. Dobrý den, mám pro vás drahou kosmetiku. Dražší než máte, ale je kvalitně dražší… koupíte si ji? ![]()
Jsou lidi co si za jeden měsíc zajdou 1× - 2× na pizzu a řeší kvůli tomu jestli je nebo není o 40 korun dražší, nebo levnější… než aby zašli do podniku, kde je jim nejlépe - napadá je cena… a po jídle si dají cigárko a odcházejí ![]()
( kdo nechápe příměr, nepochopí ani cokoliv dalšího… a jinak, sám sem kuřák )
Když lidé řeknou že je to drahé, očekávají argument… když jim ho nedáš, protože ho neznáš… končíš ![]()
Tak mě napadá.. sebevzdělávání bude asi další z věcí, která je třeba
- Citovat
- Upravit
@coronah píše:
Tahle práce auto vyžaduje a LR ho tedy nabízí. Že mají na svém WV velkou reklamu, se snad vybízí… Kdo tu nechápe reklamu?!
Kdo nechce dělat ať nedělá, kdo chce ať vidí… jde to.
rozumím tomu systému, vím oco kráčí… ale principově bych hned nemávala autem proboha…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarah connor
Sarah connor už není, ale vůně zůstala. je to nyní rockin' romance
- Citovat
- Upravit
MLM vs Pyramida
@jjelena píše:
Verrunko, MLM podle mýho názoru není o tom, aby si zbohatla Ty, ale ten nad tebou a nad ním atd. A pokud nejseš „nabízecí“typ, tak bych do toho nešla, pak jen investuješ a nic nezískáš. Rozhodni se ale sama, sama se nejlíp znáš a znáš svoje okolí.
Je rozdíl mezi MLM a pyramidou… u MLM je vlastně obrácená pyramida, můžeš svou poradkyni klidně přeskočit, když budeš dobrá. zatím co u pyramidy to nejde… Stačí prostudovat základní pojmy.
- Citovat
- Upravit
Místo LR, zkus kosmetiku FM, nabízejí hlavně parfémy, ale teď už i kosmetiku a čistící prostředky. Sama parfémy sem tam prodávám a hlavně kupuji sobě i manželoví. Jsme spokojeni s veškerým sortimentem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zírám co tu většina lidí mele za nesmysly! LR rozhodně není předražený Avon ani nic podobného..Veškeré výrobky LR splňují veškeré lékařské certifikace a to se u Avonu opravdu říct nedá..Jinak s LR spolupracují nejlepší doktoři v republice, většina výrobku má i certifikat fresenius což je vlastně firma, které má nejtvrdší požadavky na kvalitu zboží a přesto LR jimi prošlo. Vsadím se že od Avonu by neprošlo nic..Taky se není čemu divit..Od LR parfémy jsou všechno De parfemy to znamená, že mají nejvyšší koncentraci vonných látek v sobě a od Avonu to jsou samé levné toaletní vody u kterých je výrobní hodnota téměř 0..Tak co v tom asi může být za kvalitu?!!Narážky na Firmy a společnosti umí vymyslet každej ňouma, ale dělat pořádně obchod umí málokdo…Řeknu vám jednu věc, pokud budete i nadále doma sedět na zadku a říkat jak všechno nejde, tak nikdy ničeho nedosáhnete a nebudete mít žádný pořádný peníze..Pokud to zkusíte a budete poslouchat svýho sponzora tak z 80% uspějete! Jednu větu jsi neodpustím na závěr a to, že ten člověk který tu psal, že se do krémů od LR přidává nějaká chemikálie co leje do odstřikovačů u auta tak to je člověk absolutně mimo co jenom trapně shazuje jedny z nejkvalitnějších výrobků celosvětově od LR..Vsadím se že je to nějakej chudáček co se na víc nezmůže a nikdy ničeho nedosáhne. To totiž není pravda co psal! Některý lidi jsi totiž asi myslí, že např ty celebrity co s námi spolupracují jsou asi jenom vymyšlené, nebo podplacené a říkají do rozhovorů že je LR kvalitní asi jentak z nudy.. Raději se mrkněte na http://www.lr-czech.com/,nebo http://www.facebook.com/lrworld a neplácejte kraviny.
- Citovat
- Upravit
LR
Souhlas kdo nevyzkouší LR jak kosmetiku tak všelijaké výživové doplnky tak neví
a přeji všem kteří umí jen kritizovat až vám bude zle jak finančně nebo zdravotně tak si vzpomente na LR, protože Vám vždy pomůže! Vždy většinou u LR pracují lidé kteří mají duši a umějí milovat, protože nemysli jen sami na sebe! Veškeré výrobky jsou na luxusní kvalitní hranici která si myslím je momentalně jinčími výrobky nepřekonatelná, proto v LR spolupracují vysoce postavení lékaři, právnici, zdrav. sestry, ale i uklízečky a prodavačky a ve společnosti LR jsou si všichni rovni což v jiných společnostech se nedá říct! Tak vy co kritizujete tak si to dal užívejte plné negativiti a závisti já osobně takový nejsem a nebudu, protože Já si chci splnit své cíle ![]()
- Citovat
- Upravit
Co se týče Colostra..tak já ho vyzkoušla na sobě na dětech..a stačily nam dva dny..na vyležení -bez nemocenske, ktera by mě stala ztratu na vyplatě-pro mne velkou!!Jelokož jsem samozivitelka, tak nemocenska u mne by byla pohroma. Colostrum mi ušetrilo penize za doktory..za frontu u nej..za ATB za nemocenskou..stačily dva dny dovolene..mela jsem horečku bolave cele telo a stacily 2 dny s Colostrem..a děti jsem s tim vylečila take..Takze ono mozna zalezi i na typu te chřipky na nektere nestaci ani klasicka ATB..a taky je to o veku nemocneho..ma to vic aspektu..hanit neco co vazne pomuze..a usetri mi čas a nemale penize..to je na kazdem jak to pochopi!!! muj nazor je takovy ze kazdy si v tom najde to sve…a ja nemam duvid neverit v doplnky stravy od LR..ani po tech argumentech co tady čtu..jelikož to mam vyzkoušene na sobe a sve rodine!! asi tak..preji všem krasny den a s usmevem jde vse lip