LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.12.13 12:05

Zázrak Aloe Vera

Všechny moc zdravím. Téma této diskuze mě donutilo se zaregistrovat. Vždycky jsem byla a budu pro nadřazení přírodní léčby nad,,chemii". Sama jsem chronicky nemocná (neumírám :o)), a bylinky, homeopatii, tinktury všeho druhu, alternativní medicína…to všechno i víc jsem zkusila a u toho co přijímá moje tělo a dělá mi dobře jsem zůstala. Nejsem žádná babka nad hrobe, jsem třicetiletá máma od rodiny. Chci být zdravá, krásná, šťastná a žádoucí. Mám za sebou zázemí v podobě hodného a pracovitého manžela. Momentálně jsem na mateřské. Jsem dobrý zdroj pro různé,,nabízeče" krásy a zdraví. Vždyť v dnešní době je i Veletrh zdraví a krásy, kde si toto můžete pořídit???
Ale k věci. Moc mi vadí, že i zdraví je dnes nabízeno jako,,prodejní artikl"! A jelikož i v rámci LR se na nás všechny valí, že Tohle a hlavně jejich jedinečný, certifikovaný a nejlepší na svět Gel z Aloe nás všechny co máme problémy (kdo dnes nějaké zdravotní potíže - aspoň občas- nemá)uzdraví, musím napsat. Věřím, že jejich gel je dobrá věc, že určitě může pomáhat trávicímu traktu a tím potažmo i dalším chorobám, ale moc moc všechny prosím Nevnucujte nám zázraky. Kdyby to tak bylo, všichni pijeme Aloe, a jsem zdraví!!! Ať už z LR nebo jiné firmy, je to rostlina-resp. výtažek z ní, a to je vše. Každá rostlinka má nějaký dobrý účinek na náš organismus, to věděli už před xx lety babky kořenářky a věřím, že už pravěký člověk měl minimálně tušení…Nenuťte nám myšlenku, že když ho budeme užívat, nebo dávat svým dětem a příbuzným uděláme nejlepší a největší životní krok. Přejte nám zdraví, ale buďte k nám i sobě upřímní…Jelikož jde o,,podnikání" a k němu člověka vede hlavní důvod - Vydělet si, přilepšít si finančně, mít se materiálně dobře, je mé přání asi velká utopie. A proto přeji všem, kteří chtějí pro své zdraví něco udělat…ať máme oči a mysl otevřenou. Hezký den oběma stranám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.12.13 13:18

@urputna
No nevím, než začnete něco psát, tak si zjistěte elementární fakta.
AV není na léčbu trávícího traktu ani na nějakou konkrétní chorobu.
Jeho účinky jsou zejména imonomodulační a očistné. To že obsahuje další látky jako třeba vitamín D, který se v jiných rostlinách nevyskytuje, z 22 aminokyselin potřebných k životu jich obsahuje 20 a bioaktivních látek přes 200 je jiná věc.
V LR není jen AV gel na užívání ale spousta jiných produktů jak pro zdraví tak pro krásu. Ano, je to podnikání jako každé jiné. Jít do drogerie pro nějakou zubní pastu je stejné, jako jít do LR pro zubní pastu, nebo není?

A zdraví není nabízeno jako prodejní artikl. Zdraví je prodejní artikl už po celá staletí, jestli Vám to náhodou neuniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.12.13 19:14

@urputna
No já tedy také nevím, ale na radu kamaráda jsem LR začla dávat mému 5ti letému synovi, který se neustále ve školce plácal v nemocech (nachlazení, zánety stř. ucha, angýny) a úžasně nám to funguje. Sama již některé produkty beru, jelikož se léčím na štítnou žlázu a je mi lépe.
Ale hlavně jsem chtěla napsat proč mám vyhazovat peníze v lékárně za výrobky, které nám nikdy nepomohli a cenově se moc neliší, když si mohu koupit produkty LR díky, kterým jsme už několik měsíců zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.12.13 22:15

Zázrak Aloe Vera 2

Drazí nemocní!
Můj první příspěvek byl pro nás pro všechny, kteří chceme být zdraví a jsem ochotni, pro zlepšení stavu, udělat hodně.
Chtěla jsem říct, že nám může pomoci i něco co nám tolik nezatíží peněženku. Takže třeba maminky - neciťte se jako Krkavčí mámy jen proto, že vám někdo nabízí,,zázrak" v podobě Aloe a podobných výrobků a vy je svým dětem třeba z finančních důvodů nemůžete koupit.
Dnes budu pro Vás konkrétní. Já se našla v bylinných tinkturách od paní Podhorné - Naděje. Můžete mít kúru několika tinktur přímo na vaše potíže…Byla jsem malinko skeptická, ale věděla už z dřívějších mnohých zkušeností, že byliny mi dělají dobře. Ať se to někomu líbí nebo ne, pomohly mi i na potíže, které jsem měla dřív a nepřisuzovala je chronické nemoci.
Obětovala jsem ten čas a přečetla několik příspěvků od Lexoid. Udělejte to i vy, kteří máte zájem o LR. Myslím, že sami pochopíte. Jak paní řekla zdraví je prodejní artikl. JEN PRO NÁS OSTATNÍ - ZDRAVÍ SI ZA PENÍZE NIKDO!!!NEKOUPÍ. To je myslím hodně stará pravda. A tudíž k Lexoid - já nepotřebuji zjišťovat elementární fakta - nejsem díler. Já jsem ani slovem nezmínila, že je gel apod.je špatná věc. Jen se mi nelíbí váš přístup k nám a vaše taktiky. Proto jsem svůj minulý příspěvek napsala. A jsem na tom asi stejně morálně, jako LUCICA, kterou jste vy nepochopila, že prostě nechce nabízet něco kámošce, aby z ní měla peníze. Ano to je obchod…ale ne každý chce takto vydělávat na nemocech druhých a ještě svých blízkých. K vaší druhé poznámce, jistě víte, že imunomodulační a očistné účinky nemá jen vaše Aloe…
Ke všem ostatním v mé situaci, zkuste co vaše srdce ráčí, ale nemějte výčitky, že si některou věc nemůžete nebo nechcete koupit. Já sama nemám hluboko do kapsy a přesto o utrácení svých peněz přemýšlím. Nejste špatní. Zrovna tohle zrovna pro vás nemusí být to nej…i když nabízeči se tak tváří.
Příklad : známá dávala svému malinkému dítku Aloe gel LR cca půl roku na ekzém - bez efektu. Přestala kupovat pro finanční nákladnost. Druhá kámoška, přes roční pravidelné podávání gelu nakonec skončila se svou 4letou holčičkou na ORL pro odstranění nosních mandlí (malá byla často nemocná)…
V případě Luciski je to jen dobře, že si taky našla to co jí i synovi dělá dobře. Opakuji, že jsem ve svém příspěvku neřekla, že Aloe a výrobky LR jsou na nic…A o nakupování v lékárně (teda léčbě,,chemii")jsem se zmínila. Třeba ona poznámka nebyla pro mne.
Nebudu se tady s nikým přít a už se k tomuto nebudu vyjadřovat. Svůj čas raději strávím se svými blízkými a známými mimo virtuální svět. Tudíž ať už sem Lexoid a další napíší cokoliv, já jsem své řekla.
Buďme co nejzdravější a neužírejme se malichernostmi a zbytečnými starostmi - Užijme si všechno dobré!!!Co nemůžu změnit to s úsměvem snáším (dokud to jde)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
16.12.13 09:08
@urputna píše:
Drazí nemocní!
Můj první příspěvek byl pro nás pro všechny, kteří chceme být zdraví a jsem ochotni, pro zlepšení stavu, udělat hodně.
Chtěla jsem říct, že nám může pomoci i něco co nám tolik nezatíží peněženku. Takže třeba maminky - neciťte se jako Krkavčí mámy jen proto, že vám někdo nabízí,,zázrak" v podobě Aloe a podobných výrobků a vy je svým dětem třeba z finančních důvodů nemůžete koupit.
Dnes budu pro Vás konkrétní. Já se našla v bylinných tinkturách od paní Podhorné - Naděje. Můžete mít kúru několika tinktur přímo na vaše potíže…Byla jsem malinko skeptická, ale věděla už z dřívějších mnohých zkušeností, že byliny mi dělají dobře. Ať se to někomu líbí nebo ne, pomohly mi i na potíže, které jsem měla dřív a nepřisuzovala je chronické nemoci.
Obětovala jsem ten čas a přečetla několik příspěvků od Lexoid. Udělejte to i vy, kteří máte zájem o LR. Myslím, že sami pochopíte. Jak paní řekla zdraví je prodejní artikl. JEN PRO NÁS OSTATNÍ - ZDRAVÍ SI ZA PENÍZE NIKDO!!!NEKOUPÍ. To je myslím hodně stará pravda. A tudíž k Lexoid - já nepotřebuji zjišťovat elementární fakta - nejsem díler. Já jsem ani slovem nezmínila, že je gel apod.je špatná věc. Jen se mi nelíbí váš přístup k nám a vaše taktiky. Proto jsem svůj minulý příspěvek napsala. A jsem na tom asi stejně morálně, jako LUCICA, kterou jste vy nepochopila, že prostě nechce nabízet něco kámošce, aby z ní měla peníze. Ano to je obchod…ale ne každý chce takto vydělávat na nemocech druhých a ještě svých blízkých. K vaší druhé poznámce, jistě víte, že imunomodulační a očistné účinky nemá jen vaše Aloe…
Ke všem ostatním v mé situaci, zkuste co vaše srdce ráčí, ale nemějte výčitky, že si některou věc nemůžete nebo nechcete koupit. Já sama nemám hluboko do kapsy a přesto o utrácení svých peněz přemýšlím. Nejste špatní. Zrovna tohle zrovna pro vás nemusí být to nej…i když nabízeči se tak tváří.
Příklad : známá dávala svému malinkému dítku Aloe gel LR cca půl roku na ekzém - bez efektu. Přestala kupovat pro finanční nákladnost. Druhá kámoška, přes roční pravidelné podávání gelu nakonec skončila se svou 4letou holčičkou na ORL pro odstranění nosních mandlí (malá byla často nemocná)…
V případě Luciski je to jen dobře, že si taky našla to co jí i synovi dělá dobře. Opakuji, že jsem ve svém příspěvku neřekla, že Aloe a výrobky LR jsou na nic…A o nakupování v lékárně (teda léčbě,,chemii")jsem se zmínila. Třeba ona poznámka nebyla pro mne.
Nebudu se tady s nikým přít a už se k tomuto nebudu vyjadřovat. Svůj čas raději strávím se svými blízkými a známými mimo virtuální svět. Tudíž ať už sem Lexoid a další napíší cokoliv, já jsem své řekla.
Buďme co nejzdravější a neužírejme se malichernostmi a zbytečnými starostmi - Užijme si všechno dobré!!!Co nemůžu změnit to s úsměvem snáším (dokud to jde)…

To je taky přístup je trochu zkreslený.
Je to o osvětě a diskuzi. Já nikomu nic neprodávám jen konstatuji z vlastní zkušenosti a pokud někdo chce umožním mu nakupovat přímo v LR co chce, kdy chce s pro koho chce. Nemám zapotřebí vymývat někomu mozek a říkat, že to je to nejlepší, protože to si musí každý zkusit sám. Osobní zkušenost je ta nejlepší.

Tohle je diskuze o LR kosmetice a tady je celá paleta produktů z Aloe né s Aloe.
Dále jsou tady prvotřídní parfémy atd. Tyto produkty mají širší použití a jen hlupák říká, že nabídnout kamarádce dobrou věc a mít z toho peníze je nemorální. Nemorální by bylo, kdyby nabízela něco co nefunguje a nebo by jí to draze prodala. Peníze nemá od kamarádky ale od LR. Tohle je podnikání jako každé jiné.

Jinak v LR jsou k dispozici praktičtí lékaři s titulem MuDr., kteří zdarma radí klientům co a jak na jejich jednotlivé choroby. Nemluví podle toho, co chce výrobce ale podle toho, co sami ve své praxi poznali a tím se LR odlišuje od těch ostatních. Uvědomte si, že to nejsou poznatky jen z ČR ale celosvětově.
Ano a také platí že Aloe není všemocná ale pomáhá na mnoho chorob.

Jenže i na těchto diskuzích platí, že přesvědčeného nepřesvědčíš sebelogičtějším argumentem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.12.13 12:08

@Lexoid souhlasím, LR má mnoho lékařů, kteří radí při léčbě. Produkty z Aloe jsou nejvíce vyzdvihované. Mé mamince byly taktéž doporučeny při nemoci. Brala je dlouhodobě. Lékaři říkali, že její zdravotní stav se rozhodně zlepšuje. Konzultovala to nejen s prodejci LR, ale i lékaři, kteří v této společnosti jsou. Několikrát jí bylo řečeno, že se její stav zlepšuje. Když šla na vyšetření, žádné zlepšení nikdo nepozoroval. Lékař se jí pak sám ozval a ptal se, jak to dopadlo. Doporučil jí nakoupit ještě další produkt. V průběhu užívání zemřela. Takže každý by měl mít nějakou zkušenost, aby si sám udělal názor.
Mimochodem - mamka nezemřela stářím, nebylo jí ani padesát let. Za sebe mohu říci, že to byly jen vyhozené peníze, což vlastně v průběhu užívání mamce říkali nestranní lékaři a divili se, že na marketingové techniky skočila.
To jen k těm argumentům. Kdo zkušenost má negativní, ten se opravdu přesvědčit nenechá.
Souhlasím s tím, že jejich parfémy jsou krásné. Nebo alespoň byly ty, které jsem vyzkoušela. Myslím, že ostatní uživatelky myslely ty peníze tak, že LR prodejce nakupuje produkt za jinou cenu (než je ta prodejní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
16.12.13 17:15
@JanaKr píše:
@Lexoid souhlasím, LR má mnoho lékařů, kteří radí při léčbě. Produkty z Aloe jsou nejvíce vyzdvihované. Mé mamince byly taktéž doporučeny při nemoci. Brala je dlouhodobě. Lékaři říkali, že její zdravotní stav se rozhodně zlepšuje. Konzultovala to nejen s prodejci LR, ale i lékaři, kteří v této společnosti jsou. Několikrát jí bylo řečeno, že se její stav zlepšuje. Když šla na vyšetření, žádné zlepšení nikdo nepozoroval. Lékař se jí pak sám ozval a ptal se, jak to dopadlo. Doporučil jí nakoupit ještě další produkt. V průběhu užívání zemřela. Takže každý by měl mít nějakou zkušenost, aby si sám udělal názor.
Mimochodem - mamka nezemřela stářím, nebylo jí ani padesát let. Za sebe mohu říci, že to byly jen vyhozené peníze, což vlastně v průběhu užívání mamce říkali nestranní lékaři a divili se, že na marketingové techniky skočila.
To jen k těm argumentům. Kdo zkušenost má negativní, ten se opravdu přesvědčit nenechá.
Souhlasím s tím, že jejich parfémy jsou krásné. Nebo alespoň byly ty, které jsem vyzkoušela. Myslím, že ostatní uživatelky myslely ty peníze tak, že LR prodejce nakupuje produkt za jinou cenu (než je ta prodejní).

To je mi líto ale mohu se zeptat, co to je dlouhodobě?
Pro mne je třeba dlouhodobě rok a více. Doma to pijeme permanentně několik let tak proto se ptám.
Já mám zkušenost takovou, že lékaři na infolince sice poradí ale bez toho, že by pacienta viděli nikdy netvrdí, že se jeho stav zlepšuje nebo zhoršuje. Řešil jsem s nimi mnoho případů a vždy, když šlo o něco složitějšího byla striktně vyžadovaná lékařská zpráva o současném stavu a průběhu choroby. Také už jsem musel říci klientovi, že mu Aloe nemůže pomoci ale může zmírnit jeho stav.
Aloe totiž není zázračný prostředek, který léčí vše. Je to produkt, který léčí příčiny a né symptomy nebo samotnou chorobu v plné síle. To už je opravdu většinou pozdě obvzláště u těžkých stavů třeba rakoviny v posledním stádiu a td.

Co říkají jiní prodejci svým klientům je jiná věc ale to je na svědomí každého člověka, jestli je normální nebo normální morální hyena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.1.14 19:41

Dlouhodobě bylo myšleno roky… Jinak lékaři měli k dispozici lékařské zprávy, proto jsem psala, co jsem psala. Nedovolila bych si jen tak někoho obvinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.1.14 16:37

Chci se zeptat, byla jsem na jedné schůzce co se této kosmetiky týká, jako práci jsem to zavrhla, ale bylo tam hodně nabídek jak pro mimčo, tak pro těhotnou, tak se chci zeptat jestli s tímhle má někdo zkušenost a jestli je to opravdu lepší než nějaké jiné kosmetické přípravky pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
17.1.14 17:02
@Dencicak píše:
Chci se zeptat, byla jsem na jedné schůzce co se této kosmetiky týká, jako práci jsem to zavrhla, ale bylo tam hodně nabídek jak pro mimčo, tak pro těhotnou, tak se chci zeptat jestli s tímhle má někdo zkušenost a jestli je to opravdu lepší než nějaké jiné kosmetické přípravky pro dítě.

Co chceš slyšet?
Pokud Ti to nevysvětlil ten, co Ti nabízel práci tak těžko budeš věřit jiným.
Ale přes to ti odpovím. Je ale pokud to sama nevyzkoušíš tak to těžko soudit.
AV kosmetika pro děti mimo jiného neobsahuje parabeny.
Ale jak jsem řekl, pokud ti to nevysvětlil ten, kdo Ti to nabízel jako práci a vydělávat se tím dá opravdu slušně bez toho, že to někomu Ty sama prodáváš, tak těžko uvěříš někomu jen tak z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.1.14 17:30

Jde mi o to jestli s tím má někdo zkušenosti hlavně s kosmetikou pro děti. Je mi jasný, že ten kdo mi to nabízí mi bude trvdit, že to je super, všechno bez chemie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
17.1.14 17:52

@Dencicak
No třeba já s tím mám dobré zkušenosti. A náš malý s tím má také dobré zkušenosti.
Asi záleží co od toho očekáváš. A jediné jak to zjistíš, je, že sama vyzkoušíš.
A to říkám s vědomím, že z toho nic nemám.
Já totiž LR doporučuji bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.1.14 17:58

@Lexoid děkuju asi ho taky vyzkoším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
17.1.14 20:00
@Dencicak píše:
@Lexoid děkuju asi ho taky vyzkoším

Tak dej potom veřejnosti info, jak jsi byla či nebyla spokojená. :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.14 19:48

Ahoj.ja mam podobnou zkusenost. Podepsala sem smlouvu. zaplatila 200kc a furt me tlacily do startovaci sady za 1500 ktera je podminkou pro odeslani smlouvy.aby jste teprve mohly objednavat. Jelikoz furt vyvolavaly a nenechaly me na pokoji a furt me presvedcovaly do odeslani smlouvy, sem jim nnakonec napsala svoje a skoncila jsem snimi. ovsem penize za smlouvu mi nevrati..takze je to jen vylakani penez a potom vam nic nevrati ani nedaji kdy6 cuknete.ja mam zkusenosti s forever living a ti jsou pro me lepsi a ferovejsi.LR jsou lhari.Umi nadherne tlachat.Ja ovsem jen doplatila na ty 200kc.ale urcite se najdou kteri naleteli…Pripomina mi to Smejdy, jak oblbuji duchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat