LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lexoid
No ty podmínky tam nejsou tak přísný. Prostě půl roku plníš obrat. a máš to, v tomhle obchodě v tom nemáš ale zdaleka vyhráno.
A prostě tak i tak platíš ty poplatky.
Možná by bylo dobrý mi odpovědět na dotaz jestli máš ten mercedes? a jestli jsi ho už vracela po 3 letech… Pak by bylo pro mě jednoduchý rozhodnutí, jestli se o tom dál dohadovat nebo ne ![]()
výhodný to fakt není. Za pronájem cálovat leasing a pak zaplatit jeste skoro půl mega a auto není tvoje - to mi fakt nepřijde výhodný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine_d
Mám, stačí?
A obrat je jen jedna z podmínek a není to ta nejtěžší.
Ale nechme toho. Tady nejde o auto ale o to, že ty produkty fungují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid
Hurá
Jj. produkty jsou super. Ty jsem tu ale nehanila, ani firmu, bylo zbytečné to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna me treba Bubchen vubec na malyho nevyhovoval. zkusim ted LR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko píše:
@Heduna me treba Bubchen vubec na malyho nevyhovoval. zkusim ted LR.
Dobrá volba. ![]()
Vyzkoušet se má vše. Co chceš zkoušet a na jaký problém? Nebo jen tak, chceš mít něco lepšího, co v běžné síti nekoupíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se tahle kosmetika zacla celkem libit a nemam svoji zadnou vyhranenou znacku, coz me obcas stve, vzdy neco koupim, kdyz potrebuju, aniz to spotrebuju nebo jsem s tim uplne spokojena. Prijde mi, ze s kvalitni kosmetikou jedne znacky budu daleko vic spokojena, kupovat si ji z pohodli domova i kdyz za nejaky penize, ale budu vedet, ze je dobra. Nejspis se upisu, vsak co, kazdej neco zkousi, tak proc ne zrovna tohle, treba z toho budu mit aspon dobrej pocit. Mercedesa nepotrebuju, za tim se nepozenu, mam bavo
spis to, si uzivat kvalitku
, jsem pohodlna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko
Jo, jo, jde o kvalitu a pohodu.
A pokud se tomu člověk opravdu věnuje tak i o slušné peníze do rodinného rozpočtu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ty bys mohla byt hrdá na sebe jak krásně sis na těch Vašich seminářích nechala vymejt mozek…LR je spíše pro snadno ovlivnitelné lidi kteří se nechají utáhnout na vařený nudli a jeste si o sobě myslí že jsou velký podnikatelé:)ale ze jsou tam všichni jak stádo oveček opravdu jak v nějaké sektě…a žádný inteligentní člověk jim nemůže podepsat registraci, jejich semináře fungují na stejném principu jako převáděčky pro důchodce. Akorát vám tam nikdo nenutí hrnce ale tu jejich super áloi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saannddyy píše:
No a ty bys mohla byt hrdá na sebe jak krásně sis na těch Vašich seminářích nechala vymejt mozek…LR je spíše pro snadno ovlivnitelné lidi kteří se nechají utáhnout na vařený nudli a jeste si o sobě myslí že jsou velký podnikatelé:)ale ze jsou tam všichni jak stádo oveček opravdu jak v nějaké sektě…a žádný inteligentní člověk jim nemůže podepsat registraci, jejich semináře fungují na stejném principu jako převáděčky pro důchodce. Akorát vám tam nikdo nenutí hrnce ale tu jejich super áloi
Co o tom víš?
Troufnu si tvrdit, že vůbec nic.Ale plivnout je tak snadné, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olcatko
To je přeci každého věc, jestli si na to udělá čas nebo ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neda mi to se k tomu nevyjadrit.. Asi ma LR krizi. V posledni objednavce (koncem zari) mi zaslali potravinove doplnky, jez expiruji 02/2015. Uz parkrat se mi stalo, ze potravinove doplnky dlouhodobe spotreby expirovaly za par mesicu.. Bylo mi vysvetleno, ze kratka doba expirace je kvuli cerstvosti produktu. Pak se mi ale nekolikrat stalo, ze doba spotreby u tech stejnych produktu byla rok i dele. Obratila jsem se na zakaznicky servis, kde mi bylo receno, ze oni sami nevi, proc jednou dostanou zbozi z Nemecka s kratsi expiracni dobou a jindy delsi. Tak to vypada, ze uz nemaji tolik objednavek, proto prodavaji i zbozi, ktere jim lezi dlouho skladem. Mohli by na to aspon upozornit. Pry je povinnosti LR partneru se na expiraci dotazovat. Proste musite tusit, ze vam odeslou zbozi, ktere expiruje za pet mesicu:-) Objednavam obcas a jen pro sebe (pripadne pro zname), ale timto me fakt nastvali. Vybornou zkusenost mam jen s parfemy. Ty jsou opravdu luxusni a za dobrou cenu. Mne osobne ty jejich potravinove doplnky nepomohly, ale vim, ze je plno spokojenych lidi. Tak toliko muj nazor a moje zkusenost:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kratší expirace
To nemusí souviset s krizí v LR, ale s tím, že mají bordel ve skladu na centrále a nedodržují metodu skladování známou pod zkratkou FIFO(první do skladu, první ze skladu)
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vegie
A to je podle Vás mají hodit do koše?
Nevím, o který potravinový doplněk se jednalo ale většina jich je zákazníky spotřebována do tří měsíců. Málo kdy v delším časovém období. Navíc jsou produkty, které rotují pravidelně a dále pak produkty, které rotují s velkou časovou prodlevou. A nikdo koho znám je nenakupuje na svůj sklad.
Asi bych chápal, kdyby Vám poslali zboží s expirací říjen až listopad 2014 ale tohle je už trochu hnidopišství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid
Cetl jste muj prispevek? Vypada to, ze tak na pul. Tak tedy jeste jednou. Pri dotazovani se na kratkou expiracni dobu mi je sdeleno, ze je to dano cerstvosti produktu, ktera nemuze byt delsi, jelikoz dany podukt neobsahuje konzervanty a pak mi ten stejny produkt (sadu aloe vera drinking gel) zaslou s dobou spotreby rok i dele. Uz chapete, co jsem tim myslela? Hadat se s Vami rozhodne nebudu. Jen jsem vyjadrila svuj nazor na protichudne informace ze strany LR.
Mimochodem ten produkt bude kvuli rekneme spatne organizaci dokonzumovavan v breznu 2015, takze uz vite alespon o nekom, kdo ho nespotrebuje za tri mesice od objednani.
Jestlize Vam tento zpusob jednani se zakaznikem vyhovuje, nemam namitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit