LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
10.5.15 22:00

Taky jsem vyzkoušela LR, ale co se sponzora týče zájem byl jen první dva měsíce pak už vůbec přesto, že jsem kontaktovala sponzorku odpověď do dnešního dne žádná, ale už mě to ani netrápí. LR jsem měla hlavně kvůli dětem, ale teď už výrobky nemohu používat takže mě to netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.5.15 08:26
@Macik31 píše:
Taky jsem vyzkoušela LR, ale co se sponzora týče zájem byl jen první dva měsíce pak už vůbec přesto, že jsem kontaktovala sponzorku odpověď do dnešního dne žádná, ale už mě to ani netrápí. LR jsem měla hlavně kvůli dětem, ale teď už výrobky nemohu používat takže mě to netrápí.

S tím sponzorem mne to mrzí. Bohužel, právě tohle je na LR asi to nejhorší, co může být. Přivést někoho do obchodu a potom se na něj vykašlat.
A proč už nemůžeš produkty používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.5.15 09:19

@Lexoid malý má nějaký ekzém takže jsme vše museli vysadit. Takže už nic neobjednávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
11.5.15 09:31

Doufam, ze jsem natrefila na dobreho sponzora…lr se nechci vzdat a snad to pujde…:-) maji opravdu super vyrobky…a snad to lidi, co nejdriv pochopi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.5.15 11:31
@Macik31 píše:
@Lexoid malý má nějaký ekzém takže jsme vše museli vysadit. Takže už nic neobjednávám.

Aha. Tedy hledáte z čeho ho má, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.5.15 11:32
@sjuzn1 píše:
Doufam, ze jsem natrefila na dobreho sponzora…lr se nechci vzdat a snad to pujde…:-) maji opravdu super vyrobky…a snad to lidi, co nejdriv pochopi :-)

Proč by to nemělo jít? Je to jen a jen o Tobě a Tvé vytrvalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.6.15 18:59

Ahoj, nemáte někdo s novinkou ZEITGARD? Docela o tom vážně uvažuji :potlesk:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
30.6.15 22:54

@Heduna určitě bych se nebála do toho jít…naprosto super záležitost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.7.15 09:47
@Heduna píše:
Ahoj, nemáte někdo s novinkou ZEITGARD? Docela o tom vážně uvažuji :potlesk:Díky

Skvělá věcička. Nikdy bych nevěřil, jak to je jemné a účinné, kdybych neviděl.
Skoro až lituji, že jsem chlap. Pro ženy je to ale opravdu neocenitelné. Schválně, když to ukazuji, tak nechám ženu vyčistit tvář její běžnou vodou a potom ještě jednou přes tenký ubrousek Zeitgardem. Pokud na to má peníze, kupuje ihned!!!
A pokud jsi registrovaná, tak ta cena je opravdu luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 15:53

Tak já tedy Lr dělám jen chviličku, ale má partnerka(známá) která mě má pod sebou mě i na dálku pomáhá, radí a snží se mi se vším pomoci. Je tu někdo z okolí Náchoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.7.15 20:51

@Petulinka_2012 tak aspoň, že jste narazila na dobrou sponzorku ta moje se na mě úplně vykašlala, přeji Vám hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.7.15 21:52

@Macik31 taky to poznavam…tak alespon vyuziju nektere produkty pro sebe a ostatnim hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.15 23:07

Ahoj, plně souhlasím, že zeitgard je super :) manželka je z něho unesená..ale píšeš, že lituješ, že jsi chlap…já jsem taky chlap a zeitgard jsem začal používat i na sobě…maximální spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.15 07:54

Je tu někdo z okolí Náchoda? Příští týden bude prezentace od mého známého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.7.15 07:58

@sjuzn1 @Macik31
Tak to je mi líto. A zkusily jste oslovit své nadsponzory? Pokud máte zájem dělat obchod s LR tak bych hledal toho nejúspěšnějšího nad Vámi.
Možná bych poslal do firmy dotaz aby Vám poslali kontakt na Vašeho Orgamanažera a s tím se spojit a požádat ho o pomoc.Je to i v jeho zájmu aby měl ve své organizaci lidi, co chtějí pracovat a někam se s LR posunout.
Tak hodně štěstí. :palec:

Příspěvek upraven 09.07.15 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat