LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
20.8.15 09:43

@Lexoid díky za reakci. Dcera ma tuhle nemoc od 7!!! měsíce. Je ji ted 6.Takže nějake zkušenosti s léčbou už mame :nevim: :pankac:

Aloe vera už pila…colostrum na podporu imunity při autoimuntni nemoci mě nebylo doporučeno.
probiotika jso samozřejmostí.

Davkovaní když byla menší byli 3ml rano a 3 večer…ted už je ji 6 takže možná je dávkoívaní jiné a važí cca 25 kg. Momentálne si víc lahví nemůžu dovolit. proto jen jednu.

Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.8.15 09:51

Holky zkouším se teda zaregistrovat a odebírat sama.Moc Vám děkuju. Jinak se ozvu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
20.8.15 17:44

@Ivu-Sara
S tou registrací děláš dobře.
A AV při její váze je 12 - 13 ml ráno a to samé večer. Nebál bych se ani 15 ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.8.15 20:16

@Lexoid díky za radu. :hug:.uz se mi ozvaly tak super.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.15 19:25

Tak já mám dobré zkušenosti jak s parfémy tak i s SOS spray, který je dobrý na vše a máme ho všude s sebou v menším rozprašovači. Dále jsme spokojeni se zubní pastou, mycí emulzí, vlhčenými ubrousky, av concentrat i av s propolisem. Manžel užívá na takové fleky co má na zádech přípravky z mikrostříbra a pijeme i drink AV. Toť naše zkušenosti :-) ***

Příspěvek upraven administrátorem 23.8.2015 21:19 - nabídka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
23.8.15 21:29

@Petulinka_2012 jakou mate tu zubni pastu chci tu s tim stribrem tak snad budu spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.8.15 13:18
@sjuzn1 píše:
@Petulinka_2012 jakou mate tu zubni pastu chci tu s tim stribrem tak snad budu spokojena

Ahoj - mikrostříbro je super na dásně, zabraňuje kazivosti, jemně bělí (čistí skvrny káva, víno, cigarety), aloe vera je super na dásně a při nachlazení (ale pozor, na citlivé zuby extra fresh udělá zle, raději vzít tu sensitive)
Specializuji se na poradenství dlouho a viděla jsem už tři předváděčky s Zeitgardem a mám ho zrovna dneska v košíku, tak jsem zvědavá…
S LR jsme maximálně spokojení, děti nebyly už 3/4 roku nemocné (max jednodenní horečky nebo 2 dny vodová rýma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.8.15 13:20

SOS sprej je úžasný snad na vše, manžel první jaro venku nekýchal :) na krk lepší jak pomačkaný čerstvý zázvor. Aloe jsem pila a byla celé 3 měs poprvé bez kvasinek. Freedom se chystám, ale dva mí klienti říkají, že už po pár lahvích méně bolí artritická kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 15:15

@sjuzn1 já mám tu klasiku aloe vera ale kamarádka má tu s mikrostříbrem a je spokojená prej je luxusní říkala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.8.15 21:22

Dekuji ale se stribrem už neni ted na skladě…holt kdo váha nežere…tak jsem šla do řasenku colours…nemá někdo…jen me teda mrzi ten poplatek a to poštovné vysoké…to se plati pulročně…nejak me o tom moc nikdo neinformoval…tak snad bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.15 21:37

Zítra pastu naskladní ;) naskladňují v pátek dopo..
jinak mám doma zeitgard, ošetřila jsem už švagrovou a maminku a sebe… úžasná proměna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.8.15 22:22

Jeee, že jsem nepočkala, tak zkusim řasenku pasta bude priste a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.8.15 13:23

Já používám microsilver řadu na mytí obličeje a krém a je to super. Mám citlivou kůži, ale tohle mi naprosto vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.10.15 09:21

Ahoj, prosím o radu. Manžel by chtěl něco na odkyselení a také pravidelně chodí do posilovny. Objednala jsem mu Aloe Vera Freedom + kapsle freedom a hlavně Pro Balance. Je to tak dobře? Já sama mám Aloe Vera broskvový a Pro Balance.
Také jsem si teď objednala Mind Master, potřebuju trochu (trochu víc)srovnat psychiku. Máte s Mind Mastrem někdo zkušenosti? Myslíte, že mi to určitě pomůže?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.10.15 09:30
@Heduna píše:
Ahoj, prosím o radu. Manžel by chtěl něco na odkyselení a také pravidelně chodí do posilovny. Objednala jsem mu Aloe Vera Freedom + kapsle freedom a hlavně Pro Balance. Je to tak dobře? Já sama mám Aloe Vera broskvový a Pro Balance.
Také jsem si teď objednala Mind Master, potřebuju trochu (trochu víc)srovnat psychiku. Máte s Mind Mastrem někdo zkušenosti? Myslíte, že mi to určitě pomůže?
Děkuji

Ahoj, to je určitě dobře - probalance + AV gel, jen dávkování upravujte podle měření PH - dají se objednat PH proužky (třeba i napůlit, ono to déle vydrží)
Mind master má po přihlášení ke stažení i klinické studie. Může první dny večer uspávat. Doporučená kúra je 5 lahví - jako syndrom únavy a likvidace následků stresu v organismu.
Doporučuji shlédnout toto: https://www.youtube.com/watch?…
Mind master lze ale také třeba užívat jako „akutní povzbuzení“ místo kávy - semtexu, pak se užívá třeba navečer, pokud někdo potřebuje déle pracovat. Ranní dávka naopak večer brzy uspává, zejména při prvních lahvích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat