LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
3.11.15 21:19

@Lexoid děkuju moc colostrum davam prckovi po nástupu do školky…ted v období chřipek…pro balance urcite zkusím vyhledově, užívá rodina na překyseleny žaludek a fungųe opravdu…mind master se u nás také osvědčil, že z jedné lahve bereme cely balík :) a změny k lepšímu určitě jsou…mamina je velice spokojená a hlavně to na sobě pocituje…ale chce to alespon dvě lahve určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.11.15 13:44
@Boslie píše:
My tam jenom nakupujeme, ale co jsme hledali, má to na internetu kde kdo… Na kvalitu zboží to prý nemá vliv. Otázka je ceny - s tou jsme spokojeni.
@Boslie píše:
My tam jenom nakupujeme, ale co jsme hledali, má to na internetu kde kdo… Na kvalitu zboží to prý nemá vliv. Otázka je ceny - s tou jsme spokojeni.

Přitom registrovat se je tak snadné od června a od cen paní můžete mít pro sebe i 21 procent slevu navíc, když budete chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
6.11.15 14:23

@Boslie
Na kvalitu to vliv samozřejmě má. Vy a ani nikdo jiný neví, jak se s tím gelem zacházelo od té doby, co opustil slad LR. A co když byl naředěn, nebo byl někde dlouhodobě vystaven větší teplotě než je skladovacích 15°C.
A nikde jej nekoupíte levněji než přímo v eshopu LR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.11.15 17:31

Mám ho a ošetřila jsem s ním už na 30 lidí a každý velmi spokojený… od teď je do vyprodání zásob a konce listopadu v akci - zlevněný o 10 procent. Je vhodné k tomu vzít racine tonikum, to udělá velký rozdíl a na to až svůj krém (nejlépe však řada od LR dle typu a stáří pleti). Podle mě moc hezký dárek na Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pony_on
6.11.15 18:28

Však to je správné, kazí reputaci slušným

• Citovat
  • Upravit
243
6.11.15 18:30

@Boslie
Vám vyjde 1 ks Mind Masteru na celý týden pro celou rodinu 8o
To já ho mám sama na 6 dní?? (vždyť je dávka 80ml denně)

To tonikum Racine používám normálně, já používám i krémy Racine, protože to je jedno z málo po čem se neosypu, ještě teda bílá Nivea soft :P Ale jinak je to semnou hrozné co se týče krémů. Nemůžu chodit ani na kosmetiku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.15 21:14

Ahoj, nějaký zkušený LR partner který by mi poradil?

Přemýšlím o tom Zeitgardu.. Jenže nechci utratit 4000 (ano jsem zaregistrovaná ale neprodávám) za něco, co by ve výsledku nesplňovalo moje očekávání. Moje očekávání jsou 100% čisté póry na ovličeji a hlavně na nose. Jenže tohle nesplnilo ani ultrazvkukové čištění u kosmetičky takže nevěřím, že oscilační strojek tohle dokáže…

Jde zboží v případě nespokojenosti vrátit? (mám na mysli používané samozřejmě) kdyby někdo měl opravdu přehled… Protože jinak za to ty peníze nedám, to by mě opravdu hodně mrzelo. Musím se sama na vlastní oči přesvědčit. řeči prodejců mě nepřesvědčí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.11.15 17:18
@LadyMG píše:
Ahoj, nějaký zkušený LR partner který by mi poradil?

Přemýšlím o tom Zeitgardu.. Jenže nechci utratit 4000 (ano jsem zaregistrovaná ale neprodávám) za něco, co by ve výsledku nesplňovalo moje očekávání. Moje očekávání jsou 100% čisté póry na ovličeji a hlavně na nose. Jenže tohle nesplnilo ani ultrazvkukové čištění u kosmetičky takže nevěřím, že oscilační strojek tohle dokáže…

Jde zboží v případě nespokojenosti vrátit? (mám na mysli používané samozřejmě) kdyby někdo měl opravdu přehled… Protože jinak za to ty peníze nedám, to by mě opravdu hodně mrzelo. Musím se sama na vlastní oči přesvědčit. řeči prodejců mě nepřesvědčí :zed:

Tak jak i je čistíš dnes, když to nejde ani ultrazvukem? Sice tomu moc nevěřím ale budiž. Použité to samozřejmě vrátit nelze. No a nikdo Tě přeci nenutí a nepřesvědčuje aby jsi si ho koupila. Buď ho chceš a nebo nechceš. také si nekupuješ v restauraci jídlo a nevracíš ho, protože Ti nechutná, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.11.15 18:31

Je sice pravda, že jídlo v restauraci nevrátím, ale v každém obchodě ve kterém něco kupuji přes internet, mohu zboží do 14 dnů vrátit a to v původním stavu. A pokud ho jednou použiju a zjistím, že mi nevyhovuje, nebo že mi něco udělal s pletí, tak si myslím, že by to mělo jít správně taky. Ale bohužel vím, že to nejde. Mimochodem dnes jsem si ho objednala, teda tu sadu, kde jsou 2, ještě pro mamku :lol:
Když jsem si dříve objednávala jinou kosmetiku, tak opravdu NIKDY nebyl problém vrátit třeba krém, který nevyhovoval a je jasné, že ho člověk musel otevříž a tím pádem i zkusit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.11.15 10:14
@Heduna píše:
Je sice pravda, že jídlo v restauraci nevrátím, ale v každém obchodě ve kterém něco kupuji přes internet, mohu zboží do 14 dnů vrátit a to v původním stavu. A pokud ho jednou použiju a zjistím, že mi nevyhovuje, nebo že mi něco udělal s pletí, tak si myslím, že by to mělo jít správně taky. Ale bohužel vím, že to nejde. Mimochodem dnes jsem si ho objednala, teda tu sadu, kde jsou 2, ještě pro mamku :lol:
Když jsem si dříve objednávala jinou kosmetiku, tak opravdu NIKDY nebyl problém vrátit třeba krém, který nevyhovoval a je jasné, že ho člověk musel otevříž a tím pádem i zkusit… :think:

Jenže LR má jinou filozofii prodeje. A který krém Ti LR vzalo použitý zpět? Speciálně LR má ke každému krému mimo řady Racine vzorek na vyzkoušení a proto není třeba otevírat velký krém na to, aby člověk zjistil, jestli mu vyhovuje či nikoliv. A stejné je to i s parfémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.11.15 20:17

Tak asi objednám odjinud.. to jsem chtěla vědět :) Nemám póry nijak drasticky zanešené… Ale není to to co jsem si představovala… Nechci v žádném případě investovat do něčeho co vůbec nesplní moje očekávání. Na to je to moc peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.11.15 20:19

Mimochodem, moje mamka objednávala ty bezolejové makeupy a i ten nějsvětlejší byl naprosto příšerný. Vím, že je vraceli a nebyl s tím nijak velký problém

edit. k těmhle olejům neprodávali vzorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.11.15 08:11

Ahoj máte někdo zkušenost podáváním aloe nemocným pejskům a kočkám…zabírá na ně léčba colostrem a tak co koncentrat a sperj první pomoci. Mam klientku s nemocným pejskem rakovina..dík pidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.11.15 08:11

Ahoj máte někdo zkušenost podáváním aloe nemocným pejskům a kočkám…zabírá na ně léčba colostrem a tak co koncentrat a sperj první pomoci. Mam klientku s nemocným pejskem rakovina..dík pidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
9.11.15 08:14

@pidala LR jedna známá dává pejskum sprey první pomoci na rymu…ostatní nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat