LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
5.10.16 15:22
@sharise píše:
Napište mi prosím. U LR začínám a snažím se nabrat zkušenosti.

Na to snad máš svého sponzora!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.16 22:16

Nevíte prosím někdo kolik stojí „LR Aloe Vera drinking gel“ pokud má člověk registraci? Jde mi o to zda to má vůbec cenu usilovat o registraci, když je s tím akorát hromada voserů.
Dík! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.10.16 15:56
@merch píše:
Nevíte prosím někdo kolik stojí „LR Aloe Vera drinking gel“ pokud má člověk registraci? Jde mi o to zda to má vůbec cenu usilovat o registraci, když je s tím akorát hromada voserů.
Dík! ;)

Tak registrace má cenu vždycky, když to člověk myslí s užíváním AV gelu dlouhodobě. Registrace je nejsnadnější věc. prostě jen vyplníš žádost o registraci a nakoupíš to, co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.10.16 16:11

To asi mluvíme o koze a o voze. Protože se mi akorát ozval chlápek, že prý je zapotřebí se osobně sejít a něco podepsat. A koupit si nějaký startovací balíček za asi 1400,– (pokud bych si mohl vybrat, že tam bude opravdu jen aloe, tak ok.)
Prostě se mi to nelíbí, nadostal jsem žádné informace do mailu, že prý by to bylo na 5 stran. Pouze mi zavolal na tel.
Nehledě na to, že v žádném případě nic nepodepisuju dokud si to v klidu neprostuduju doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.10.16 21:21
@merch píše:
To asi mluvíme o koze a o voze. Protože se mi akorát ozval chlápek, že prý je zapotřebí se osobně sejít a něco podepsat. A koupit si nějaký startovací balíček za asi 1400,– (pokud bych si mohl vybrat, že tam bude opravdu jen aloe, tak ok.)
Prostě se mi to nelíbí, nadostal jsem žádné informace do mailu, že prý by to bylo na 5 stran. Pouze mi zavolal na tel.
Nehledě na to, že v žádném případě nic nepodepisuju dokud si to v klidu neprostuduju doma.

No a to je ten rozdíl mezi lidmi co se motají kolem LR a v podávání informací.
Není třeba se setkat osobně ale je třeba podepsat registrační žádost.
Já ji posílám emailem včetně obchodních podmínek. A potom je třeba udělat požadovaný nákup.
Ale to už není na veřejnou diskuzi. Pokud chceš vědět něco více tak se ozvi do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
24.10.16 12:24

Ahoj, znovu se na váš obracím o radu, jelikož rada byla vždy skvělá, hlavně od Lexoid.
Můj syn 8 let má problém s nehty. U lůžka se mu začaly nehty odchlipovat od prstů. Naštěstí tam měl už vyroslý další. I tak je to pro něj nepříjemné a bolestivé když někde zadrhne. Tyto nehty mu postupně odrůstají s novými, ale přesto je to hrozný. Nezdají se mi ani jeho nové nehty. Jsou zvlněné a vrbkaté. vyšetřením a krevními testy se vyloučily jiné problémy. Doktor napsal batrafen, s tím, že je to nějaká plíseň z bazénu. Má to na rukách i nohách. Dceři 3 roky se to začlo dělat také. Říkala jsem si, že AV drinking gelem a colostrem nemůžu nic zkasit, ale přesto bych moc ráda slyšela nějakou dobrou radu.
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
24.10.16 12:32
@Heduna píše:
Ahoj, znovu se na váš obracím o radu, jelikož rada byla vždy skvělá, hlavně od Lexoid.
Můj syn 8 let má problém s nehty. U lůžka se mu začaly nehty odchlipovat od prstů. Naštěstí tam měl už vyroslý další. I tak je to pro něj nepříjemné a bolestivé když někde zadrhne. Tyto nehty mu postupně odrůstají s novými, ale přesto je to hrozný. Nezdají se mi ani jeho nové nehty. Jsou zvlněné a vrbkaté. vyšetřením a krevními testy se vyloučily jiné problémy. Doktor napsal batrafen, s tím, že je to nějaká plíseň z bazénu. Má to na rukách i nohách. Dceři 3 roky se to začlo dělat také. Říkala jsem si, že AV drinking gelem a colostrem nemůžu nic zkasit, ale přesto bych moc ráda slyšela nějakou dobrou radu.
Moc děkuju

Colostrum určitě a klidně bych dal i Probalance. V každém případě ale začít používat na osobní hygienu produkty řady Microsilver.
Ale asi by Ti měl poradit ten, kdo Tě k LR přivedl a nebo se zeptej ještě na infolince Mudr Hanzelky. Tedy předpokládám, že jsi registrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
22.1.17 13:07

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, snažíme se rok a čtvrt a miminko a slyšela jsem ze by nám LR mohl pomoci. Máte někdo prosim nějaký zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.1.17 20:26
@Aslei píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, snažíme se rok a čtvrt a miminko a slyšela jsem ze by nám LR mohl pomoci. Máte někdo prosim nějaký zkušenosti?

Ano, řešila jsem, ale rozepisovat se takto do diskuze nechci. děkuji za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.17 20:34
@Aslei píše:

Tak hlavně, že se nikdo nezajímá co je za problém, ale všichni by hned cpali LR výrobky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.1.17 10:38

drahá MERCH

Intimní záležitosti si myslím, že se zde na veřejné diskuzi neřeší. A další věcí, když tu někdo píše o LR tak ví, co mluví ( myslím, že alespoň v 50% případů, at jsem objektivní) Výrobky LR jsou kvalitní a i když je na to farmacie alergická, tak tyto výrobky léčí! Vím, o čem mluvím a jenom diletant nevěří. Ano, klasická medicína musí být, ale nesmí se spoléhat jenom na ni. Prevence je vždy jednodušší a levnější, než řešení problému! A za kvalitu se platí všude. Ale lidi si více cení blbostí, než vlastního zdraví. a přát zdraví, to je jenom klišé, protože přání ještě nikoho neuzdravilo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.3.17 16:36
@trait píše:
Kosmetika VS kosmetikakosmetiku LR jsem do včerejška neznal a nevěděl, že vůbec existuje, jen mě zaráží, že cena produktů, které LR má je cenově „přestřelená“ oproti BIO kosmetice, která je podle mého názoru pro tělo nejšetrnější co na trhu momentálně je. Mám pocit, že kosmetika LR je pouze obrovská marketingová monsterakce, aby se nakapsovalo horních 10 vrámci MLM a co pak… Nikomu kosmetiku LR ani BIO kosmetiku nevnucuju ani od používání LR kosmetikity neodrazuju. Jen si myslím, že je na trhu zdravější a levnější kosmetika než LR.

Ahoj. Jsem na tomto portále dnes první den. Lidé musí mít své názory, tak jako třeba ty ohledně firmy LR. Je však dobré zkusit zjistit, jestli tvůj názor není zbytečně špatný.
Já se zabývám produkty zdraví z LR. Nemají konkurenci, kvalitou i cenově, pokud jsi partnerem LR.(Partnerstvi je zdarma.) Totéž můžu říci o kosmetice. Je to německá firma nejúspěšnější v Evropě ( viz Seldia )svým servisem pro partnery. Aby si člověk nedělal zbytečné předsudky,, je dobré zaborit se, jak se říká do problematiky. Potom už nebudeš používat, pokud chceš TOP kvalitu, nic jiného. Oni ti Němci jsou skromní. Spokojí se jen s tím nejlepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.7.17 21:26

Nevíte, kde se dočtu kompletní složení LR výrobků, vč. přídatných látek? Mám katalog, tam to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.17 21:32
@Evulina píše:
Nevíte, kde se dočtu kompletní složení LR výrobků, vč. přídatných látek? Mám katalog, tam to není.

Dobry večer v katalogu jsou jen zakladni informace. Zeptejte se vaseho prodejce zda ma collection vyrobku. Moc hezky popsano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.7.17 21:44
@Janalu píše:
Dobry večer v katalogu jsou jen zakladni informace. Zeptejte se vaseho prodejce zda ma collection vyrobku. Moc hezky popsano :-)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat