LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Evulina píše:
No jejda, já teda rtěnku nepoužívám žádnou, ale díky za upozornění. Mám od nich akorát make-up, pudr, stíny, řasenku a růž na tváře. Ale nedávám si to na sebe každý den, teď v létě, když jsem přirozeně opálená, tak vůbec, to spíš v zimě a příležitostně, když působím třeba po ránu nevyspalá poněkud „vyb..tě“
Tak o složení těchto produktů bych se rád někde něco dočetl. Nikde to není k nalezení ale to je jedno. Podle mne je to jen prostý marketingový podvod jako ostatně většina aktivit na trhu.
Bohužel nejsou zákony, které by jasně nakazovaly výrobcům zveřejnit jen pravdivé informace a provádět nezávislé a pravidelné testy svých výrobků.
Stejně tak je to s označením Bio.
Ale ať si každý kupuje co chce, je to každého věc. Já také miluji čokolády a nehledím na to, jestli je Bio ale na to, jestli mi chutná a kolik je v ní kakaového másla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid píše:
Tak o složení těchto produktů bych se rád někde něco dočetl. Nikde to není k nalezení ale to je jedno. Podle mne je to jen prostý marketingový podvod jako ostatně většina aktivit na trhu.
Bohužel nejsou zákony, které by jasně nakazovaly výrobcům zveřejnit jen pravdivé informace a provádět nezávislé a pravidelné testy svých výrobků.
Stejně tak je to s označením Bio.
Ale ať si každý kupuje co chce, je to každého věc. Já také miluji čokolády a nehledím na to, jestli je Bio ale na to, jestli mi chutná a kolik je v ní kakaového másla.
Nejlíp si to vypěstovat, odchovat a vyrobit sám.
Nelze se všem sajrajtům vyhnout, ale proč někam ten sajrajt dávat jen kvůli okrase a prodejnosti? Ti, kdo opravdu jdou po kvalitě, vědí, že se nemůžou řídit jen podle toho, co se jim víc líbí. Šunka bez dusitanů je taky hnusně našedlá, ale mnoho lidí právě po ní pátrá a je rádo, když jí sežene, ač to není vůbec jednoduché. To jen takový příklad..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak např. nad sorbanem draselným v aloe vera gelech tady polemiku nevedu, tam je jeho přidání podle mě oprávněné kvůli konzervaci (jen bych to z důvodu tohohle konzervantu já osobně nepila každodenně a dlouhodobě). Ale dát sušené produkty do normálních celulózových kapslí a následně do světlo nepropustného vrchního obalu by podle mě problém fakt být nemusel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verrunka
LR kosmetiku kupuju, v akcich neni uz tak draha(ono pomer cena a kvalita neni draha ani bez akce). Nikdo Te nemusi, nebo nemuze premlouvat at jdes cestou jinou, nez jsi si vybrala. Registrace je dobra, kdyz Ti jde o zdravi a chces usetrit a kupovat si vyrobky. Dalsi moznost je prodavat vyrobky, co jsi si oblibila kamaradum a znamym a nemusis byt ani vlezla, jako jsou v Americe Avon Lady (to mi je proti srsti). Pak je 3.moznost obchodni a na tu musis mit naturu. Neres, jestli vydelas, nebo ne, ale zacni u sebe, zda chces sve zdravi a cele sve rodiny zlepsit a udrzet ve vyborne kondici, nebo ne. Nebo alespon tak to vidim ja????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina P. píše:
Chtěla bych si koupit připravek MIND MASTER a náramek k tomu, ale nevím jak. Poradíte mi?
Musis si najit nekoho, kdo LR prodava, jinak to nejde poridit. Nebo se i nakonec sama u nekoho zaregistrovat, at to mas levnejsi. Podminky registrace jsou neuveritelne vyhodne:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR
Ale hlavně, a to se nesmí říkat, oni ty doplňky stravy léčí. Setkáte se s lékaři, kteří nevěřili, ale vzali si a začali používat. No oni to mají jednodušší. Před braním doplňů si udělají odběry a laboratoř a po nějaké době kontrolní. a světe div se, ono se to zlepšilo a tak to začnou brát a v lepším případě doporučovat. Doporučovat tehdy, pokud jsou dostatečně odolní a nemají strach z farmaceutické lobby… A tak bych mohl pokračovat.
Díky za přečtení příspěvku. Děláme přednášky a další věci, kterými se sá prověřit účinek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR
Ale hlavně, a to se nesmí říkat, oni ty doplňky stravy léčí. Setkáte se s lékaři, kteří nevěřili, ale vzali si a začali používat. No oni to mají jednodušší. Před braním doplňů si udělají odběry a laboratoř a po nějaké době kontrolní. a světe div se, ono se to zlepšilo a tak to začnou brát a v lepším případě doporučovat. Doporučovat tehdy, pokud jsou dostatečně odolní a nemají strach z farmaceutické lobby… A tak bych mohl pokračovat.
Díky za přečtení příspěvku. Děláme přednášky a další věci, kterými se sá prověřit účinek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale fajn, LR určitě kvalitní je. Jen si myslím, že kvalitního je toho na trhu dost, jen na to mít..
A sypké colostrum dceři dávám, jen ho pracně přesypávám těsně před polknutím z té kapsle s oxidem titaničitým do mnou koupených průhledných celulózových kapslí, které ten oxid neosahují. Je to pakárna, ale jde to..(Chce to mít v tobolkách, vsypané třeba do pití to nevypije)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, zjistila jsem, ze prestali vyrábět výrobky o Racine family care. Kupovala jsem synovi tělové mléko a nevim, cim ho ted mazat ????. Poradite mi prosím. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem LR partnerkou, produkty jsou opravdu zázrak a kdybyste někdo chtěl, ráda vám pomůžu s čimkoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
parabeny, sls, glycol
@roman30 píše:
Zdravím všechny, já jsem si zkusil přečíst složení této kosmetiky, kterou nakoupila přítelkyně a odradilo mě složení. Parabeny, SLS, glycol (to nalévám většinou do ostřikovačů v autě:) a samozřejmě chápu, že to je v nějaké koncentraci, která asi neublíží okamžitě, ale pokud si můžu vybrat z jiné a levnější kosmetiky, která neobsahuje chemickou tabulku prvků:), tak to rád udělám.zdravim,
LR delam chvily ale pan si musel precist prospekty od avonu nebo jine LR ma nejtvrdsi testy v nemecku jako Dermatest a institut fresenius takze pokud by byl obsah toho co pisete firma by neprodala ani prazdnou lahvicku.
nikomu nic necpu ale na cigarety a pivo kazdy ma a na drobnejsi veci kteryma si dela radost ale na zdravi neboli veci ktere jsou pro zdravi a funguji jsou samozrejmne drazsi ne
a potom prichazi pan anonym a takhle hloupe mluvi navic ani nema odvahu se predstavit.
je potreba si otom neco precist 30 let se tomu venuji to uz neco znamena a rok od roku jsou uspesnejsi ale i lidi kteri delaji pod nimi a nekolik vrstev dolu. ja jsem v pate vrtve a beru vic nez muj manazer coz znamena ze se musim otacet ale vydelavam a neplacu snazim se.s pozdravem krasny valentym Tonda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tony42 píše:@roman30 píše:
Zdravím všechny, já jsem si zkusil přečíst složení této kosmetiky, kterou nakoupila přítelkyně a odradilo mě složení. Parabeny, SLS, glycol (to nalévám většinou do ostřikovačů v autě:) a samozřejmě chápu, že to je v nějaké koncentraci, která asi neublíží okamžitě, ale pokud si můžu vybrat z jiné a levnější kosmetiky, která neobsahuje chemickou tabulku prvků:), tak to rád udělám.zdravim,
LR delam chvily ale pan si musel precist prospekty od avonu nebo jine LR ma nejtvrdsi testy v nemecku jako Dermatest a institut fresenius takze pokud by byl obsah toho co pisete firma by neprodala ani prazdnou lahvicku.
nikomu nic necpu ale na cigarety a pivo kazdy ma a na drobnejsi veci kteryma si dela radost ale na zdravi neboli veci ktere jsou pro zdravi a funguji jsou samozrejmne drazsi ne
a potom prichazi pan anonym a takhle hloupe mluvi navic ani nema odvahu se predstavit. je potreba si otom neco precist 30 let se tomu venuji to uz neco znamena a rok od roku jsou uspesnejsi ale i lidi kteri delaji pod nimi a nekolik vrstev dolu. ja jsem v pate vrtve a beru vic nez muj manazer coz znamena ze se musim otacet ale vydelavam a neplacu snazim se.s pozdravem krasny valentym TondaAle však o tom to je - vydělat. Když si mám koupit kvalitní kosmetiku, sáhnu po Weledě, Naturince a stačí mi místo pěti kusů kosmetiky třeba jen jeden nebo dva, které se dají použít na víc věcí. A potravinové doplňky? Smysl má podle mě jen colostrum, ale to tekuté. Abych polykala kapsle s oxidem titaničitým, když lze colostrum nasypat i do neškodné průhledné želatinové kapsle, tak to mě nějak nebere. Nepovažuju LR za přírodní doplňky stravy ani za přírodní kosmetiku. Je jen taková „polopřírodní“ a to mi nestačí. A nepřesvědčí mě ani sebelepší marketingové a přesvědčovací strategie, které LR používá.
Když chci něco udělat pro zdraví, nemusím si kupovat předraženou aloi, ale stačí si doma kvasit kombuchu, jíst další kvašené potraviny a hlavně potraviny bez chemie a bez původu ve velkochovech.
Radši koupím slepici na dvorek, než láhev Aloe gelu od LR
Všechny tyhle prodeje jsou stejné - je to všechno nej nej..ale pak si člověk přečte složení a někdy se nestačí divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi, páč mě to fakt nedá.
Jak už jsem tady několikrát psala, že LR nevěřím, protože dokáže velmi kvalitní surovinu zdegradovat nežádoucími příměsemi jako škodlivými konzervanty a barvivy, tak prosím, všichni příznivci LR si poslechněte o zde mnou už vícekrát zmiňovaném barvivu E171 (oxidu titaničitém) - https://prima.iprima.cz/…i/03052019-1 (od 20:11). LR má tohle barvivo nacpané ve všech tobolkách (ne v obsahu, ale v tobolkách). Takže jediný způsob, jak si do těla necpat s LR produkty E171, je obsah tobolky vždy vysypat a pak teprve požít. Ale to LR nikde nepíše a vesele dál E171 používá a tím velmi kvalitní surovinu naprosto znehodnotí. Paradoxem je, že některé výrobky LR, jakožto např. i colostrum, má pomáhat i pro nemocné rakovinou či jinak vážně nemocné v jejich rekonvalescenci, ale přitom jim tam k tomu firma LR nacpe rakovinotvorný E171 do obalových tobolek.
Pokud jde někomu o opravdu kvalitní výrobky s opravdovou léčivou silou, musí přemýšlet naprosto komplexně. Je mi velmi líto toho, že kvalitní surovina nakonec podlehne takové degradaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdravim měl bych zájem o lr se dozvšdět vic
Zdravím jsu taky lr, chtěl bych poradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit