LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pidala LR píše:
Ahoj máte někdo zkušenost podáváním aloe nemocným pejskům a kočkám…zabírá na ně léčba colostrem a tak co koncentrat a sperj první pomoci. Mam klientku s nemocným pejskem rakovina..dík pidala
U zvířat je vidět, jak ty produkty fungují. On totiž nevěří ale ví. Colostrum i AV gel je bez problémů. I psů je třeba AV Freedom skvělý na klouby, koncentrát na všechny rány a pro zvířata je speciálně SOS sprej, který obsahuje nějakou látku, ta aby si to zvířata neslízávala. Navíc odpuzuje komáry. V létě ho používám jako repelent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyMG píše:
Mimochodem, moje mamka objednávala ty bezolejové makeupy a i ten nějsvětlejší byl naprosto příšerný. Vím, že je vraceli a nebyl s tím nijak velký problémedit. k těmhle olejům neprodávali vzorky.
K makeupu stejně jako třeba ke rtěnkám samozřejmě vzorky nejsou. Mluvil jsem o krémech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyMG
Tak požádej svého sponzora nebo nad sponzora o prezentaci aby jsi věděla, jestli ti bude vyhovovat nebo ne. Určitě Ti ho někdo ukáže nechá Tě to vyzkoušet na vlastní kůži.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím muzou aloe gel s medem deti kolem trí let…je ted v akci…tak nad ním přemyšlím dekuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1 píše:
Prosím muzou aloe gel s medem deti kolem trí let…je ted v akci…tak nad ním přemyšlím dekuji za reakce
Mohou. Ale pokud to nikdy neměly tak raději s postupným navyšováním denní dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim od kolika se neučtuje balné měla jsem objednávku za 2034 bez dph a zauctovalo mi balné nevíte jak to je děkuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1 píše:
Prosim od kolika se neučtuje balné měla jsem objednávku za 2034 bez dph a zauctovalo mi balné nevíte jak to je děkuju…
Pokud tam byla nějaká láhev AV gelu, tak musí být nad 3 000 bez dph, pokud nebyla, stačí nad 2000. Kdyžtak bych tam zavolala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha mela jsem jednu lahev av gelu tak to jsem nevedela dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, kdo máte osobní zkušenosti s gelem aloe vera broskev? Napište, zda jste na svém zdravotním stavu cítili zlepšení, děkuji.
Jak je to s registrací? Nechci být prodejcem, jen jsem zaslechla, že je výhodné se zaregistrovat, udělat nějaký počáteční nákup a pak nakupovat s dobrou slevou. Podmínka je prý minimálně jednou do roka koupit cokoliv. Mám správné informace nebo jak to přesně je???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MLM systém
Co se týče LR, tak je pozdě nastupovat do rozjetýho vlaku. Firma už funguje přes 20let a karty jsou skvěle rozdány, bohužel ne pro nové lidi. Co já slyšela, tak dokonce má novýho majitele. MLM nejde zatracovat, v každý práci děláme na ty nad náma, jenže ne v každé nás hodnotí podle toho, jak se snažíme. MLM je pro lidi co chtějí pracovat a být za to náležitě oceněni. Ti co dělat nechcou, tak je to zbytečná debata.
Každý má na výběr a záleží co zvolí. Za mě holky jen to, že ať už zvažujete přivýdělek nebo chcete jen kvalitni produkty zdravé výživy, tak se mrkněte na ramissio a v případě, že vás něco zaujme nebo napadne se zeptat, tak mi klidně napište. Ráda odpovím a podělím se se zkušenostma, jelikož mám produkty ozkoušeny na sobě i rodině. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka píše:
Prosím, kdo máte osobní zkušenosti s gelem aloe vera broskev? Napište, zda jste na svém zdravotním stavu cítili zlepšení, děkuji.
Jak je to s registrací? Nechci být prodejcem, jen jsem zaslechla, že je výhodné se zaregistrovat, udělat nějaký počáteční nákup a pak nakupovat s dobrou slevou. Podmínka je prý minimálně jednou do roka koupit cokoliv. Mám správné informace nebo jak to přesně je???
Mně kúra zbavila kvasinek (dříve jsem řešívala co měsíc), manželovi spravila DNU,.. my jsme spokojení. Objednat stačí opravdu 1× za rok, pouze pro vlastní potřebu. Poskytuji vysoký poradenský servis. Mám i poradenskou skupinu na FB, kdyby někdo chtěl, lidé pode mnou si pochvalují, jsem kdykoliv s čímkoliv k ruce. Svědčí o tom i fakt, že se mi 90 procent klientů vrací se spokojeností.
Jinak kdo říká, že nastupovat do MLM nemá cenu - začala jsem před 13 měsíci kvůli imunitě dětem, minulý měsíc jsem vydělala 22 000Kč. Holky pode mnou se jim z větší části vrací nákup nebo jdou mírně do plusu. Vůbec nemusíte dělat takto, ale kdo chce, ráda poradím, ať už variantu - samospotřebitel, pokrytí vlastního nákupu nebo „chci i do plusu“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saxxi píše:
Mně kúra zbavila kvasinek (dříve jsem řešívala co měsíc), manželovi spravila DNU,.. my jsme spokojení. Objednat stačí opravdu 1× za rok, pouze pro vlastní potřebu. Poskytuji vysoký poradenský servis. Mám i poradenskou skupinu na FB, kdyby někdo chtěl, lidé pode mnou si pochvalují, jsem kdykoliv s čímkoliv k ruce. Svědčí o tom i fakt, že se mi 90 procent klientů vrací se spokojeností.
Jinak kdo říká, že nastupovat do MLM nemá cenu - začala jsem před 13 měsíci kvůli imunitě dětem, minulý měsíc jsem vydělala 22 000Kč. Holky pode mnou se jim z větší části vrací nákup nebo jdou mírně do plusu. Vůbec nemusíte dělat takto, ale kdo chce, ráda poradím, ať už variantu - samospotřebitel, pokrytí vlastního nákupu nebo „chci i do plusu“
@mismurka píše:
Pilada..ahojky…jsem v LR už rok a rok stale mam abo program aloe broskev a pijeme ji s dětmi pravidelně…děti ji miluji a vyžadují..nevim kdy od té doby měli závažnější nemoci než týmu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid píše:
U zvířat je vidět, jak ty produkty fungují. On totiž nevěří ale ví. Colostrum i AV gel je bez problémů. I psů je třeba AV Freedom skvělý na klouby, koncentrát na všechny rány a pro zvířata je speciálně SOS sprej, který obsahuje nějakou látku, ta aby si to zvířata neslízávala. Navíc odpuzuje komáry. V létě ho používám jako repelent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit