LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Matínek píše:
Ahoj, plně souhlasím, že zeitgard je supermanželka je z něho unesená..ale píšeš, že lituješ, že jsi chlap…já jsem taky chlap a zeitgard jsem začal používat i na sobě…maximální spokojenost
Chápu. Ale já přeci jen používám jen mycí emulzi, zubní pastu a svou oblíbenou séri Jungle Man.
A potom už jen produkty pro zdraví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ještě stále rozhoduji
Koukala jsem po různých diskuzích, a ještě nikde nic není. Ráda bych si právě přečetla více názorů a zkušenosti.
Ale stále o tom přemýšlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@LexoidJá se ještě stále rozhodujiKoukala jsem po různých diskuzích, a ještě nikde nic není. Ráda bych si právě přečetla více názorů a zkušenosti.
Ale stále o tom přemýšlím
O čem přemýšlíš?
O tom, jestli ty produkty fungují natolik dobře aby jsi s nimi mohla spojit své jméno a byla jsi s nimi spokojená? Nebo o tom, jestli Ti podnikání s LR jako partnerem to půjde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid
Jen o tom Zeitgardu ![]()
S produkty jsem spokojená a máme to jen pro potřebu své rodiny, nijak v tom nepodnikám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna
Chápu.
No o Zeitgardu toho moc nenačteš.
je to opravdu novinka ale tak úspěšná, že v ČR bude k dispozici až v polovině srpna. A v Německu je to obdobné. Prostě zájem a poptávka předčily vysoce očekávání manažerů v LR.
Opravdu je to skvělá věc s ohromnou budoucností
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by jste měl někdo zájem tak ve čtvrtek bude prezentace v Novém Městě nad Metují. Pokud by jste chtěl někdo přijít a vyslechnout si o těchto výrobcích z aloe vera tak mi napište do zpráv:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
je tu prosím někdo s konkrétními zkušenostmi s přípravky od LR? Parfémy užívám již dlouhou dobu a jsem s nimi maximálně spokojená, ale chtěla bych zkusit i něco dalšího. Přece jen to není levná investice, proto by mě zajímaly vaše zkušenosti např. s aloe vera gely (hlavně freedom). Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teere píše:
Ahoj,
je tu prosím někdo s konkrétními zkušenostmi s přípravky od LR? Parfémy užívám již dlouhou dobu a jsem s nimi maximálně spokojená, ale chtěla bych zkusit i něco dalšího. Přece jen to není levná investice, proto by mě zajímaly vaše zkušenosti např. s aloe vera gely (hlavně freedom). Díky
@teere ahojky konkretni zkusenost mam se spreyem aloe vera naprosta jednicka na vse, koncentrat - krasne zhojil opareninu, kremy pro deti, sampony, mineralni pudr, a make up dokanele kreji, rasenka de luxe splnuje vse co pisi, mind master, a aloe vera gel prondiabetiky splnuje vse a opravdu funguje…vitaaktiv moje 2 leta dcerka miluje a vydrzi hooodne dlouho…pletove ubrousky, kremy s aloe na suchou pokozku nema chybu…a peeling taktez…zatim vse co je ozkouseno funguje a jsem spokojena…hezky den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše @sjuzn1, také spoustu odzkoušeno a zatím se vším naprostá spokojenost. babičce po AV freedom přestali křeče, má problémy s klouby a brali ji do rukou křeče. Momentálně jedeme v opalovacích krémech, spíše spreji a je super, konečně něco, po čem nemáš zapatlanou pokožku a necítíš to celý den… krásně jemné složení a po jednom namazání funguje celý den, i po několikerém koupání. Takže za mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, prosím o radu, potřebuji nějak posílit manželovo zdraví věk 43 a stěžuje si na záda nohy a vyčerpanost, co bych mu měla objdnat od LR?? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena1515 dobry den za mě b byl pro balance sledovat ph, mind master proti unavě, kolostrum na posileni imunitu a aloe vera gel freedom na bolesti zad a kloubu…na lokalni osetreni bolesti zad Msm g…at je manzelovi lépe a lr mu pomuze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena1515
Celková vyčerpanost může mít mnoho příčin. Málo minerálů, málo vitamínů a živin a nebo vše dohromady.
Já bych začal asi minerály - tedy Pro balance. To jako první.
A co přesně ho na zádech a nohou bolí? Klouby nebo jen svalová bolest?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky..potřebuju koupit jenu lahev aloe vera 98% peach light.Jsm z Brna ale kdyžtak zaplatim i poštovné..najde setu dobrá duše?
mám to pro dceru s Crohnovou chorobou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivu-Sara píše:
Ahojky..potřebuju koupit jenu lahev aloe vera 98% peach light.Jsm z Brna ale kdyžtak zaplatim i poštovné..najde setu dobrá duše?mám to pro dceru s Crohnovou chorobou..
Jedna láhev ale nic nevyřeší a navíc to při Cronu není to nejdůležitěější.
Na prvním místě by to byly Probiotika, Colostrum a teprve potom je to AV. Navíc AV jedna láhev nic neřeší. Kolik je dceři let a kolik váží?
A pokud chceš ty produkty, tak Ti umožním koupit si je sama přímo na eshopu výrobce za velkoobchodní cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit