LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobry den, shanim LR poradce. Mela bych zajem o spoluraci s firmou LR. Jsem z Trince. Nebo se muzeme domlouvat pres internet. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lr kotě píše:
Tento příspěvek už je sice pár let starý, ale chtěla bych se Vás zeptat, jestli v LR stále pracujete? Z výrobků jsem nadšená, chtěla bych s LR začít, ale zatím moc nevím, jak na to, aby to stálo za to…
@Lr kotě Dobrý den, máte ode mě soukromou zprávu ![]()
Pěkný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DobRy den zacla jsem s lt kosmetikou asi mesic a celkem se v tom placam…jak nabizite atd…prosim sz…jinak jim fandim a verim s vyrobky jsem spokojena…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1 píše:
DobRy den zacla jsem s lt kosmetikou asi mesic a celkem se v tom placam…jak nabizite atd…prosim sz…jinak jim fandim a verim s vyrobky jsem spokojena…:-)
Jak to myslíš, že se v tom plácáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má LR i nějakou řadu na opalování? Sháním něco kvalitního pro děti, aby tam bylo co nejméně chemie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1pipa píše:
Má LR i nějakou řadu na opalování? Sháním něco kvalitního pro děti, aby tam bylo co nejméně chemie…
Má kompletní řadu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid díky za radu tak já se budu snažit…asi po měsíci nemůžu chtít zázraky…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sjuzn1 píše:
@Lexoid díky za radu tak já se budu snažit…asi po měsíci nemůžu chtít zázraky…:-)
Ale já bych Ti hrozně rád poradil co a jak, ale na to snad máš svého sponzora. Někdo Tě do LR přivedl a ten by Ti měl pomáhat ze všech svých sil aby jsi se nemusela ptát jinde, být s Tebou v každodenním kontaktu, pokud opravdu bereš LR vážně. Pokud takový není, tak Ti dám radu. Hledej nejschopnějšího člověka, který je nad ním a určitě najdeš někoho, kdo Ti RÁD A DOBŘE POMŮŽE..
Já si neumím představit, že by se někdo z mých lidí ptal na netu jak má shánět partnery nebo zákazníky a neptal se mne, nebo, že bych je poslal ať si to dělají jak umí. Tedy pokud chtějí poslouchat a nemyslí si, že všechno umí lépe
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid dekuji uz jsme to poresili jen jsem byla netrpeliva
je to o. k. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit