LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vegie
Tak to s Vámi komunikoval nějaký hňup. Prostě lidi sou lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid můžu poprosit o radu, jak dávkovat Aloe vera drinking gel Peach tříletému dítěti? A jak nejlépe dávkovat dospělému Mind Master? Co se týče tekutého Colostra, tak mám nějaký rozpis z LR, ale jaké je nejefektivnější dávkování v době nemoci u ročního a tříletého dítěte a může se brát dělší dobu než 15dní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1pipa
Pro dítě bych to viděl asi takhle. Nevím kolik váží ale je to stejné jako u dospělého, tedy 1ml na 1kg váhy denně rozděleno do dvou dávek s tím rozdílem, že tuto dávku navyšovat postupně po dobu jednoho měsíce. Tedy první týden 0,25 ml na 1kg váhy druhý týden 0,5ml na kg váhy, třetí týden 0,57 ml na kg váhy a dále pak normální dávka 1 ml na kg váhy a den!!!. Vždy rozdělit na ráno a večer. Nejlépe na lačno 15 minut před jídlem. nebo minimálně hodinu po jídle. U nás to je tak, že děcko dostane svou ranní dávku a než se nachystá snídaně tak to je zrovna těch 15 minut.
Mind Master je normální dávkování ráno 80 ml zase na lačno a alespoň 15 minut před jídlem.
S tím Colostrem se řiď dávkováním co ti napsal poradce LR, předpokládám, že to konzultoval s lékařem. A může se brát i déle než 15 dní, maximálně ale tak tři měsíce.
Pokud potřebuješ podrobnější info tak do SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verrunka píše:
Holky díky za postřehy, mě se do toho právě taky moc nechce, navíc mi přijde takový podivný, že se vlastně ani tak nevyplatí lidem nabízet, jako je pro tu firmu získat (tj. aby si každý objednával sám a byl u nich jako prodejce zaregistrovaný)… to je divný, ne.
Nic divného na tom není. Tím, že si zaregistruješ lidi pod sebe, tak si vlastně vytváříš strukturu pro sebe, která Ti možná někdy přispěje na Tvuj výdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR
Tento příspěvek už je sice pár let starý, ale chtěla bych se Vás zeptat, jestli v LR stále pracujete? Z výrobků jsem nadšená, chtěla bych s LR začít, ale zatím moc nevím, jak na to, aby to stálo za to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s LR taky začala nedávno po tom co se mi výrobky osvědčily na mě, mých dětech i lidech v okolí. Akorát se teď ke mě dostala informace, že v zahraničí jsou ty ceny prodeje ve výši našeho nákupu. A také, že mohou výrobky prodávat v kamenných obchodech a e-shopech. Zajímalo by mě zda někdo neví jestli je to pravda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozarkaa píše:
Já s LR taky začala nedávno po tom co se mi výrobky osvědčily na mě, mých dětech i lidech v okolí. Akorát se teď ke mě dostala informace, že v zahraničí jsou ty ceny prodeje ve výši našeho nákupu. A také, že mohou výrobky prodávat v kamenných obchodech a e-shopech. Zajímalo by mě zda někdo neví jestli je to pravda?
Není to pravda. Ty pravidla platí ve všech zemích kde má LR sklady stejně. A ceny si klidně dohledej. Budeš překvapená jak je to někde jinde dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla by jste mi prosím poradit, jak dávkovat 22 měsíčnímu a 7 letému colostrum? Zatím jsme používali jen direct, ale chtěla bych zkusit i kapsle (nemusí se hned spotřebovat).
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@LexoidMohla by jste mi prosím poradit, jak dávkovat 22 měsíčnímu a 7 letému colostrum? Zatím jsme používali jen direct, ale chtěla bych zkusit i kapsle (nemusí se hned spotřebovat).
Moc děkuji
Preventivně nebo při problému?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@LexoidMohla by jste mi prosím poradit, jak dávkovat 22 měsíčnímu a 7 letému colostrum? Zatím jsme používali jen direct, ale chtěla bych zkusit i kapsle (nemusí se hned spotřebovat).
Moc děkuji
Prevence respiračních infektů, opakované nemocnosti
Colostrum Compact: 1×1 kapsle vysypat (do 8 let)
2×1 kapsle (od 8 let)
Colostrum Direct: 2×1 – 2×2 ml (do 1 roku)
2×2,5 – 2×4 ml (1 – 3 roky)
2×5 – 2×8 ml (3 – 5 let)
2×10 ml (5 – 10 let)
Colostrum Pearls: 1/2 odměrky denně (5–8 let)
1 odměrka denně (nad 8 let).
Akutní chřipkové stavy, respirační infekty
Colostrum Compact: 2×1 kapsle (do 8 let)
3×1 – 2×2 kapsle (nad 8 let)
Colostrum Direct: 3×1 – 4×2 ml (do 1 roku)
3×2,5 – 4×4 ml (1 – 3 roky)
3×5 – 3×8 ml (3 – 5 let)
3×8 – 3×10 ml (5 – 10 let)
Colostrum Pearls: 3×1/2 odměrky denně (5 – 8 let)
3×1 odměrka denně (nad 8 let)
Další důležité informace:
Při podávání Colostra, jedná se hlavně o tekutou formu, nezapíjet Colostrum horkými tekutinami, ale nejlépe čerstvou vodou, pokud je potřeba ovlivnit chuť – nejlépe přidat ke lžičce mléka nebo smetany. Džusy, sirupy nejsou vhodné. Colostrum je vhodné přidat i k antibiotiku – zesílí se účinek ATB a Colostrum
mohou brát těhotné ženy na léčbu akutních infektů.
Snad to pomůže. Pokud se jedná o jiné, než běžné respirační onemocnění, tak potom je to dávkování diagnoza od diagnozy jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid
Moc moc moc děkuji. Tohle nebyl dlouho nikdo schopný mi takhle vysvětlit.
Za jak dlouho může syn snídat? Stačí počkat 15 minut? Spěcháme mě do školy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@Lexoid
Moc moc moc děkuji. Tohle nebyl dlouho nikdo schopný mi takhle vysvětlit.
Za jak dlouho může syn snídat? Stačí počkat 15 minut? Spěcháme mě do školy
Stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid Děkuji. Tu informaci mám od paní co píše blog na idnes a hrozně tam na LR nadává. Z jejího jednoho článku jsem pochopila, že zjistila, že výrobky nejsou tak kvalitní a neobsahují co mají. Tak jsem ji napsala email jestli mi k tomu může říct víc. Protože rozhodně nehodlám prodávat něco nekvalitního, ale že mě i lidem v mém okolí to strašně pomáhá, takže to tak špatný být nemůže. Odepsala mi, ale ani zmínka o nějakém výrobku u kterého zjistila nedostatky nebo cokoliv co by potvrzovalo to co napsala na tom blogu. Jen to, že nechápe proč se to nemůže prodávat v kamenných obchodech a v e-shopech (těch má ona několik)že to musí být nějaký podfuk a hlavně v zahraničí, že to dělat můžou a ty ceny tam jsou o dost nižší a na nás v Čechách se tady jen rýžuje. Evidentně jí naštvalo jen to, že si to nemůže prodávat v e-schopech a já chvíli vážně přemýšlela, že toho snad nechám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozarkaa píše:
@Lexoid Děkuji. Tu informaci mám od paní co píše blog na idnes a hrozně tam na LR nadává. Z jejího jednoho článku jsem pochopila, že zjistila, že výrobky nejsou tak kvalitní a neobsahují co mají. Tak jsem ji napsala email jestli mi k tomu může říct víc. Protože rozhodně nehodlám prodávat něco nekvalitního, ale že mě i lidem v mém okolí to strašně pomáhá, takže to tak špatný být nemůže. Odepsala mi, ale ani zmínka o nějakém výrobku u kterého zjistila nedostatky nebo cokoliv co by potvrzovalo to co napsala na tom blogu. Jen to, že nechápe proč se to nemůže prodávat v kamenných obchodech a v e-shopech (těch má ona několik)že to musí být nějaký podfuk a hlavně v zahraničí, že to dělat můžou a ty ceny tam jsou o dost nižší a na nás v Čechách se tady jen rýžuje. Evidentně jí naštvalo jen to, že si to nemůže prodávat v e-schopech a já chvíli vážně přemýšlela, že toho snad nechám
Můžeš mi poslat odkaz na tu paní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit