LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Siruka22
13.9.13 21:14

Všeobecně řečeno, co se týká výdělku bez prodeje, jde o to, že si musíte sehnat pod sebe lidi, kteří budou prodávat a vy jako jejich registrátorka z nich budete brát nějaké procento. Samozřejmě musí oni něco prodat. Málokdy vidíte inzerát typu „Kupte si prací prášek, voňavku, mýdlo“, ale o nábor prodejců nouze není. Prodávat je při této konkurenci těžké, snadnější je doufat, že prodávat budou druzí a on se s nima sveze.

Ten příspěvek byl zřejmě smazaný, protože obsahoval nějakou formu náboru a to je proti pravidlům. Tady jsou povoleny diskuse, ale ne nábory na cokoliv. On i třeba příspěvek typu „Poradím, můj mail je…“ porušuje pravidla, určitě to nikdo nedělá bez úmyslu získat dalšího „ke spolupráci“.

• Citovat
  • Upravit
308
13.9.13 22:29

Děkuji, je to přesně tak, jak jsem si myslela. Ovšem hloupé je tedy podle mně tvrzení, že nikomu nemusím nic nabízet. Místo výrobků,,spolupráci,,.To je přeci to samé, ne-li ještě těžší někoho,,zlanařit,, k prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lexoid
5.11.13 15:21

Pokuste se na to podívat trochu jinak.Je těžké říci kamarádce, jdi si do Makra koupit tu výbornou šunku? Pokud ne, tak proč jí nemůžete říci, jdi si do LR koupit skvělý parfém, nebo já nevím třeba něco jiného z cca 2500 výrobků.
Pokud jste ze SM pak se ozvěte a já vám to podrobněji vysvětlím

• Citovat
  • Upravit
308
5.11.13 21:41

Děkuji za nabídku :kytka:
Jistě není těžké poslat kamarádku do Makra, ale v tomto případě nejdou peníze do mé kapsy, takže je mi v podstatě jedno, jestli si tam pro ní dojde, nebo si koupí v Jednotě Junior :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lexoid
6.11.13 16:59

No to právě je ten omyl. U LR pošleš kamarádku a pokud si koupí máš peníze. a máš je z každého jejího nákupu bez toho, že by jsi se nějak stresovala a přesvědčovala ji ať si od TEBE koupí. A věř, že ty produkty jsou opravdu zajímavé a cena? To je relativní pojem. Při tom jak jsou koncentrované tak mají i zajímavou cenu. A parfémy to je kapitola sama pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
308
6.11.13 21:27

Asi se špatně chápeme, nebo tedy alespoň já nechápu :zed:,v čem jsem na omylu? Abych něco vydělala musím nabídnout, prodat…nechci se tu v tom zbytečně pitvat, já prostě na tohle nejsem správný typ…Původně jsem se v téhle diskusi chtěla jen dovědět, jak bych asi mohla vydělat, když nebudu nabízet…Jasně, z nákupů a prodeje těch,,pode mnou,, jenže těch by asi muselo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.11.13 09:11

Kolik znáte lidí, kteří by chtěli něco podnikat, jsou bez práce nebo si myslí, že mají tak zvaně na víc? Spolupráce s LR je vlastně stejné jako podnikat. V podnikání si musíte naplnit sklad, najmout manažery, obchodníky, skladníky, účetní adt. a hlavně hledat zakázky aby to bylo z čeho platit.
S LR nic takového není, to platí LR. Vám jen stačí najít cca 3 správné obchodníky-respektive manažery a jde to.

Ale takhle ta otázka nestojí. Je to spíše tak. Chci být samostatný/ná a být strůjcem svého štěstí a jsem ochotný/ná se o to porvat? Pokud ANO tak zkuste LR pokud máte pocit, že ten kdo Vás k němu přivedl je ten pravý a je v tom alespoň trochu úspěšný, protože jen úspěšný Vás to může naučit tak aby jste i Vy byla úspěšná. :) :potlesk:
Nebo chci klidnou práci, kde mně bude pořád někdo něčím prudit a mít jedinou jistotu, že mně může někdo v podstatě kdykoliv vyhodit a jsem zase tam kde předtím tak potom spolupráce s LR opravdu není pro vás a je zbytečné dále o tom cokoliv psát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
11.11.13 11:18
@pusineckaZZ píše:
Já jsem to také kdysi obhajovala, ale pak mi kamarád v rámci diplomky ukázal, co v tom vše je a že za hodně peněz je málo muziky, tak jsem valila oči. Například aloe v porovnání s Aloe od Essens má šíleně potravinářské gumy (na obalu označeno jako Xantan) a prodejci o tom tvrdí a na seminář se to také lidem vtlouká do hlavy, že čím hustší aloe, tím je tam toho více. Což je kravina!!! Aloe je po zpracování čistě tekuté a čím víc hustoty, tím víc gumy. Essens dává gumy trošku a zbytek zahušťuje opravdovou dužninou z Aloe. Když tohle sdělíš prodejci LR, tak začne být na tebe hnusnej, že to není pravda a mele další nesmysly, aby ten svůj produkt obhájil. A těmhle lidé svěřují své peníze… A je toho mnohem víc, což nemá tady smysl vysvětlovat, protože jen chtytří vědí, ostatní jen tupě hledí a hlavně všem kravinám nalítnou a ještě jsou za to ochotni platit. Hnus velebnosti.

Ahoj, můžeš prosím napsat co tedy Aloe od LR podle tvého kamaráda obsahuje a proč kosmetika způsobuje rozšířené žilky? Slyšela jsem na aloe od LR chválu, ale ráda bych měla informace i z druhé strany než si ji třeba koupím ( ne jako dealer, ale pro vlastní potřebu) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.11.13 14:54

No nevím jestli ten kamarád tu diplomku obhájil ale LR má na ALOE geljako jediný na světe certifikát Fressenius, který dostává asi jen 2% žadatelů.
A srovnávat Essens s LR to je opravdu jako srovnávat máslo s máslovou pochoutkou.LR je to máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
12.11.13 15:30

O koupi LR produktů vážně uvažuji. Zejména mě zajímá Aloe gel a pak parfémy. Chtěla jsem ale poprosit někoho, kdo má ceník (asi prodejce, protože jinde na internetu jsem ceny nenašla), jestli by zde nemohl uvést orientační ceny výrobků. Nechci zatím oslovovat oficiálně nějakého prodejce, chci se rozhodnout až podle hladiny cen. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.11.13 16:08

Za to, že oslovíš prodejce aby Ti řekl něco o produktech a o jejich ceně nic nedáš a myslím, že to je ta nejsnadnější cesta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja13
14.11.13 21:56

Dobrý den,
mohu se zeptat, odkud pocházíte a případně se domluvit an osobní schůzce?

• Citovat
  • Upravit
1972
15.11.13 08:21
@ja13 píše:
Dobrý den,
mohu se zeptat, odkud pocházíte a případně se domluvit an osobní schůzce?

Dobrý den,
děkuji za nabídku. Zatím to nebudu řešit. Jinak v případě zájmu vím, na koho se obrátit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ja13
15.11.13 09:48

@ivunak Zdravím - akceptuji vaše rozhodnutí. Jeslti chcete řešit problémy tělesného charakteru, radil bych nevyčkávat nebo neodsunovat problém. Máte příležitost pro sebe něco udělat. Prevence je vždy levnější než řešení problému. Obraťte se kdykoliv budete potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
482
6.12.13 21:07

Chtěla bych poprosit, zda je mezi vámi někdo, kdo má prázdné flakony z jejich vzorků vůní a momentálně je nepotřebuje. Píši o společnosti LR školní práci a potřebuji vložit do příloh i fotky. Bohužel se mi naskytlo jen pár plných, které jdou velmi špatně nafotit (obsah na konečné fotografii vypadá divně). Flakonky vám vrátím, pokud by je někdo chtěl za rozumnou cenu prodat, koupím. Potřebuji je jen na to focení do šk. práce. Příp. poradili byste mi, kde by se daly sehnat? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat