LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lr kotě Já to mám to samé. Teď jsem rok používala, jsem spokojená a rozhodla jsem se trochu to rozjet. Mám ještě rok a půl do konce mateřské, tak snad se mi to podaří
nejsem moc typ na oslovování, tak jsem drobánko hendikepovaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím o radu. Udělal se mi opar
(vypadlo to na marodění celé rodiny, po colostru jsme všichni v pohodě, ale opar se mi udělal). Namazala jsem to koncentrátem. Můžu ho používat na opary? Minule mi asi zabral a pak jsem to stříkala SOS sprejem.
Doporučili by jste na to něco jiného, nebo tyto 2 věci jsou ok.
Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
Ahoj, prosím o radu. Udělal se mi opar(vypadlo to na marodění celé rodiny, po colostru jsme všichni v pohodě, ale opar se mi udělal). Namazala jsem to koncentrátem. Můžu ho používat na opary? Minule mi asi zabral a pak jsem to stříkala SOS sprejem.
Doporučili by jste na to něco jiného, nebo tyto 2 věci jsou ok.
Díky moc
To je dobrá kombinace jen se to používá naopak. Napřed SOS sprej, nechat chvíli zaschnout a potom nanést koncentrát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lexoid dobré vědět. Já léčila impetigo jen koncentrátem a taky za týden zmizelo (nevěděla jsem že mám impetigo, brala jsem to jako opar
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde použít i trocha colostra z kapsle
Nejdřív sprej a pak trosku posypat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozarkaa píše:
Jde použít i trocha colostra z kapsleNejdřív sprej a pak trosku posypat
No lze to ale mám lepší zkušenost právě s jen se sprejem a koncentrátem.
Já vůbec Colostrum moc na rány nedoporučuji. Vnitřně to ano, tam to má smysl ale sypat ho do rány a navíc do rány, která je povrchově uzavřená mi příjde zbytečné. Ještě tak smíchané s koncentrátem jako kašička. Ale to je opravdu drahý špás a bez výrazného lepšího efektu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to psala jen jako variantu, když by doma zrovna nic jiného nebylo
Colostrum kapsle mám doma vždycky pro případ přicházející nemoci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozarkaa píše:
Já to psala jen jako variantu, když by doma zrovna nic jiného nebyloColostrum kapsle mám doma vždycky pro případ přicházející nemoci
Ale to je v pořádku.
Já třeba kapsle colostra doma normálně nemám. V lednici mám tekuté pro případ akutních stavů a kapsle si když tak koupím podle potřeby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu prosím poprosit ještě o radu ohledně drinku Aloe Vera Broskvový. Vyčetla jsem dobře že je to také na imunitu? A co davkování? Je to těch 3×30ml? může se třeba dávat jenom 2×30ml? A jak u 7 letého? Je toto spíš na dlouhodobější?
Děkuji mnohokrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduna píše:
@LexoidMůžu prosím poprosit ještě o radu ohledně drinku Aloe Vera Broskvový. Vyčetla jsem dobře že je to také na imunitu? A co davkování? Je to těch 3×30ml? může se třeba dávat jenom 2×30ml? A jak u 7 letého? Je toto spíš na dlouhodobější?
Děkuji mnohokrát
Ten gel se užívá v denní dávce 1ml/kg váhy rozdělen do dvou dávek. Ráno a večer 15 minut před jídlem. Tedy vážím li 100 kg tak 50 ml ráno a 50 ml večer. U dětí je to stejné.
Jen při začátku doporučuji postupné navyšování po týdnech. Tedy 1.týden 1/4 dávky, 2.týden 1/2 dávky 3.týden 3/4 dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana 8 klidně bych si Vás vzala pod svá křídla, ale jsem z Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit