LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
6.2.15 13:42

@Lr kotě Já to mám to samé. Teď jsem rok používala, jsem spokojená a rozhodla jsem se trochu to rozjet. Mám ještě rok a půl do konce mateřské, tak snad se mi to podaří :roll: nejsem moc typ na oslovování, tak jsem drobánko hendikepovaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.2.15 11:27

Ahoj, prosím o radu. Udělal se mi opar :roll: (vypadlo to na marodění celé rodiny, po colostru jsme všichni v pohodě, ale opar se mi udělal). Namazala jsem to koncentrátem. Můžu ho používat na opary? Minule mi asi zabral a pak jsem to stříkala SOS sprejem.
Doporučili by jste na to něco jiného, nebo tyto 2 věci jsou ok.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.2.15 11:47
@Heduna píše:
Ahoj, prosím o radu. Udělal se mi opar :roll: (vypadlo to na marodění celé rodiny, po colostru jsme všichni v pohodě, ale opar se mi udělal). Namazala jsem to koncentrátem. Můžu ho používat na opary? Minule mi asi zabral a pak jsem to stříkala SOS sprejem.
Doporučili by jste na to něco jiného, nebo tyto 2 věci jsou ok.
Díky moc

To je dobrá kombinace jen se to používá naopak. Napřed SOS sprej, nechat chvíli zaschnout a potom nanést koncentrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.2.15 12:07

Aha :potlesk:
no nejsem já blondýna :lol:
Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.2.15 12:11

@Lexoid dobré vědět. Já léčila impetigo jen koncentrátem a taky za týden zmizelo (nevěděla jsem že mám impetigo, brala jsem to jako opar :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
8.2.15 18:38

Jde použít i trocha colostra z kapsle :) Nejdřív sprej a pak trosku posypat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.2.15 20:55

@rozarkaa to už je trochu dražší léčení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.2.15 08:35
@rozarkaa píše:
Jde použít i trocha colostra z kapsle :) Nejdřív sprej a pak trosku posypat :palec:

No lze to ale mám lepší zkušenost právě s jen se sprejem a koncentrátem.

Já vůbec Colostrum moc na rány nedoporučuji. Vnitřně to ano, tam to má smysl ale sypat ho do rány a navíc do rány, která je povrchově uzavřená mi příjde zbytečné. Ještě tak smíchané s koncentrátem jako kašička. Ale to je opravdu drahý špás a bez výrazného lepšího efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
9.2.15 14:17

Já to psala jen jako variantu, když by doma zrovna nic jiného nebylo :) Colostrum kapsle mám doma vždycky pro případ přicházející nemoci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.2.15 15:46
@rozarkaa píše:
Já to psala jen jako variantu, když by doma zrovna nic jiného nebylo :) Colostrum kapsle mám doma vždycky pro případ přicházející nemoci :)

Ale to je v pořádku.
Já třeba kapsle colostra doma normálně nemám. V lednici mám tekuté pro případ akutních stavů a kapsle si když tak koupím podle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.2.15 13:11

@Lexoid

Můžu prosím poprosit ještě o radu ohledně drinku Aloe Vera Broskvový. Vyčetla jsem dobře že je to také na imunitu? A co davkování? Je to těch 3×30ml? může se třeba dávat jenom 2×30ml? A jak u 7 letého? Je toto spíš na dlouhodobější?

Děkuji mnohokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.2.15 13:59
@Heduna píše:
@Lexoid

Můžu prosím poprosit ještě o radu ohledně drinku Aloe Vera Broskvový. Vyčetla jsem dobře že je to také na imunitu? A co davkování? Je to těch 3×30ml? může se třeba dávat jenom 2×30ml? A jak u 7 letého? Je toto spíš na dlouhodobější?

Děkuji mnohokrát

Ten gel se užívá v denní dávce 1ml/kg váhy rozdělen do dvou dávek. Ráno a večer 15 minut před jídlem. Tedy vážím li 100 kg tak 50 ml ráno a 50 ml večer. U dětí je to stejné.
Jen při začátku doporučuji postupné navyšování po týdnech. Tedy 1.týden 1/4 dávky, 2.týden 1/2 dávky 3.týden 3/4 dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.15 09:44

Ahj sháním LR poradce v brně. Prosím naíšete mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.2.15 09:48

MUj email : ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.2.15 18:53

@jana 8 klidně bych si Vás vzala pod svá křídla, ale jsem z Prahy :roll: