LR kosmetika
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mac1007
A kam jste vy chodila na češtinu?
Doporučovala bych vrátit výuční list…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz k ukončení
Ahoj chtěla bych se zeptat..nějakou chvíli jsem u lr pracovala..a nedávno jsem to ukončila.. normálně jsem měla také startovací balíček a registraci..a moje otázka je jestli po ukončení mi nebudou domu zasílat nějaké věci nebo něco takového..a nebo mi řekli že mohu využívat slevy co mám.. jestli je to pravda.
- Citovat
- Upravit
Dotaz k registraci LR a startovacimu balíčku
Zdravím, zajímalo by mě co ta registrace obnáší. Musím pravidelně objednávat? Když bych třeba víc jak rok neobjednala, neplatí se třeba nějaké penále? Když bych chtěla skončit, stačí přestat objednávat? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě by zajímalo, jak je možné, že reklamou na IG může ženská vydělávat 8000 EURO měsíčně. Nevěřím.
je tu někdo kdo by mě uvedl věci na pravou míru? anonymně atd…
fakt mě to zajímá.
protože mezi námi kdo bude kupovat předražené pasty a šampony. Když více než polovina jde do kapes dealerek.
PRAVDA ZVÍTĚZÍ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR autokonceptu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaké informace o autokonceptu firmy LR. Třeba po jak dlouhé době bych mohl dosáhnout na první vozidlo vw polo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LR autokonceptu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na nějaké informace o autokonceptu firmy LR. Třeba po jak dlouhé době bych mohl dosáhnout na první vozidlo vw polo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit