Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak pokud se partnerovi Alex nelíbí a oběma se Vám líbí jméno Lukáš, tak asi není co řešit ![]()
Chceš mít doma klid, tak Lukáš. Chceš si za každou cenu prosadit svoje tak Alex. Jinak je to vaše dítě, my na něj Lukášku, Alexi volat nebudem ![]()
Příspěvek upraven 01.03.13 v 13:11
Alex, Alexandr je ŘECKÉ JMÉNO. Když se to taťkovi tak strašně moc nelíbí a tobě Lukáš nevadí, tak Lukáš ![]()
Mě se líbi Lukáš. A asi bych to neřešila, když se manželovi Alex nelíbí a tobě se líbí i Lukáš ![]()
Já už jsem uplně vyřízená, jméno si snad musí vybrat každý sám ne? nebo mi chceš říct že dáš jméno podle toho co ti tady napíše pár cizích lidí ![]()
@K.Black Kriste, přesně na tohle jsem čekala
. Samozřejmě, že si jméno vyberu podle svýho, ale snad se můžu optat na názor ostatních, jestli to či ono. Nechápu, proč se takovéhle rýpalky do těchto diskuzí vůbec zapojují, když jenom rýpou…
Jsem pro Lukáše
taky se mi tohle jméno moc líbí i jsem o něm uvažovala, ale v práci máme jednoho Lukáše a ten by si to zase vztahoval na sebe, jaký má supr jméno a krom toho, manželovi se Lukáš moc nelíbil…
@Barus56 tak pardón, ale nenapíšeš příjmení takže řeknu Lukáš a příjmení může být třeba Škopek, takže hrůza
Lukáš Vydra už třeba jde ![]()
Mě se líbí obě. Ale pokud tatínkovi Alex vadí a tobě se Lukáš líbí, tak nechápu co řešíš ![]()
Ahojte
,
, proto se ptám vás. Jaké jméno se vám líbí víc? Lukáš či Alex?
potřebovala bych od vás takovou menší radu. Jde o to, že se nemůžu rozhodnout ze dvou jmen, které mám vybrané. Rozhoduju se mezi Alexem a Lukášem. Otec mimča je pro Lukáše, protože mi furt tvrdí, že Alex je hnusný ruský jméno a že se mu nelíbí, ale mě nepřijde, že Alex je vyloženě ruské jméno a Lukáš se mi ale taky líbí a jsem prostě v koncích
Předem děkuji