Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky jsem Alexandra, Saso (miminku Sašenečko) bytostně nesnáším, takže jsem všechny naučila na Alex, naštěstí. Jinak miminku chlapeckovi Lexiku, Lexíčku ![]()
@Anonymní píše:
@Chiquinquirá Ájo se mi taky libi. Ja prave Alexi miminku asi rikat nechci, pak pozdeji ano. Dceri taky rikame zdrobnelinou vyjimecne. Ale kdyz byla mensi, tak ano…jmena pokud mozno ponechavame stejna…Příspěvek upraven 25.05.19 v 07:42
Ja bych to predem neresila, uvidis, co ti pujde pres pusu
Muj byl 2 tydny po narozeni beze jmena, nez jsme se definitivne rozhodli, takze zasobu ruznych nesmyslu jsem si stihla vybudobat docela slusnou😂 Ale jmeno samotne me nejak zdrobnovat netahne
Proste mi na nej ten Alex takhle sedi ![]()
@beruska9 píše:
Ja bych to predem neresila, uvidis, co ti pujde pres pusuMuj byl 2 tydny po narozeni beze jmena, nez jsme se definitivne rozhodli, takze zasobu ruznych nesmyslu jsem si stihla vybudobat docela slusnou😂 Ale jmeno samotne me nejak zdrobnovat netahne
![]()
Proste mi na nej ten Alex takhle sedi
Ja si to musim predstavovat uz ted. Prvni jsem taky oslovovala jmenem v brise jeste pred narozenim a vymyslela basnicky, my to tak mame ve zvyku
pro nas nemyslitelne nemit do porodu jmeno…
Mě osobně se víc líbí Alex, ale… Když prosadíš Alexe, bude mít manžel pocit, že nemá stejné právo do toho „kecat“ jako ty. Zvykne si, ale nadšený nebude. Když to bude Lukáš, bude to kompromis. Oba se na něm shodnete a nikomu nebude vadit. Takže mi z toho logicky vychází Lukáš ![]()
@DeeDee.518 píše:
Mě osobně se víc líbí Alex, ale… Když prosadíš Alexe, bude mít manžel pocit, že nemá stejné právo do toho „kecat“ jako ty. Zvykne si, ale nadšený nebude. Když to bude Lukáš, bude to kompromis. Oba se na něm shodnete a nikomu nebude vadit. Takže mi z toho logicky vychází Lukáš
Myslim, ze to dite z roku 2013 uz jmeno ma, tohle je obnovena diskuse s trochu jinym dotazem ![]()
@beruska9 píše:
Myslim, ze to dite z roku 2013 uz jmeno ma, tohle je obnovena diskuse s trochu jinym dotazem
Ježiši, vůbec jsem si nevšimla
Děkuju za upozornění
@beruska9 taky rikam zlaticko, skritku a tak