Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No ve středu půjdu opět na ortopedii, bolí to strašně moc. Opravdu křeče v tom, síla. Kulhám, křupe mi v tom. Mám ortézu jen tu na tu čéšku aby se nehýbala. Operace doufám že ne, ale zároven jo…
@mojaa určitě běž na operaci. já měla úraz v 15-ti letech (už je to 16let). alespoň na arthroskopii aby se podívali co tam je. já tam např. měla úlomek kosti co dělal neplechu a přetržené vazy. docela dost dlouho jsem potom měla klid.
Obávám se, že mi jí ale nenabídne… Že mi řekne že mi dá mastičku, at si to stahuju, bla bla bla… ![]()
@mojaa tak najít jinýho a lepšího ortopeda. odkud si? zkus někoho najít na znamylekar.cz
O to nejde, ortoped je supr. Hodný, příjemný, v poho se sním domlouvá. Vím i o dobrých recenzích. Já se tak bojím celkově..Na tu operaci bych chtěla, otázkou je, zda mě tam pustí.
Ale asi už bych tam šla ráda. Jen by mě zajímalo, jak dlouho bych si tam poležela…
Tak nakonec mě poslali do Prostějova na magnetickou resonanci, že to asi půjde zoperovat, byl tam jiný ortoped za což jsem fakt ráda.
Tak jen info - Koleno stále hooodně bolí, přes víkend jsem jen ležela. 22.4 jedu až nějakých 30 km na MG, ale ortoped říkal, že i přesto, že jsem mladá, tak mě na tu operaci pošle, prý si myslí, že mám něco s meniskusem. No prostě jak jsem psala výše. Jen bych měla malou otázečku, má někdo s MGR zkušenost? Jak to vše probíhalo, na jak dlouho to tam bylo? Mám tam jet večer až na 7 ( to bdue super no
) ale mám z toho trošičku strach. Tak nevím, co moc čekat. Nco jsem na netu četla, ale ráda bych nějaké info od někoho, kdo tam byl…
Tákže. Byla jsem tam na té MGR ale nebyl tam dr. Takže výsledky dojdou zítra - pozítří., Ale začla mě tak torchu bolet celá noha. Koleno bolí hodně a nejvíc, a už oprvadu dost, ale dnes se přidaly i teploty a je mi špatně. Napadlo mě, zda to není zánět… zítra nebo pozítří jdu na ortopedii, a tam se uvidí. Takže zatím nic moc no..
Dnes prý došlo CD, zítra kontrola. Ještě taková otázečka. Co na to, aby to nebolelo..Už si nevím rady ![]()
Zkoušla jsem X mastí, obvazy, možná mě napadl ještě obklad..Co dáváte na silné bolesti. Díky- Jen ne ibalgin atd…
Tak v papíře stojí, že jen cosi malého, a že vše je ok…Tak já nevím..za hodinu jdu do nemocnice na kontrolu..Prostě se „bojím“ že řeknou, že je to ok, ale to fakt pořád strašně bolí…Poslali i CD…Myslíte, že mi udělají artroskopii, nebo prostě řeknou, že nic že mám chladit. Fakt mě to bolí hodně.
Už mě to jako nebaví, docela se s tím trápím
a ted mi řeknou, že jsem simulant ![]()
Tákže jsem zpět..No prý na operaci jsem ještě malá, a že je možný, že mi to vyskočí zas. Že možná v budoucnu operace.. ![]()