Luxace Patelly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
10.4.17 17:04

No ve středu půjdu opět na ortopedii, bolí to strašně moc. Opravdu křeče v tom, síla. Kulhám, křupe mi v tom. Mám ortézu jen tu na tu čéšku aby se nehýbala. Operace doufám že ne, ale zároven jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.4.17 17:14

@mojaa určitě běž na operaci. já měla úraz v 15-ti letech (už je to 16let). alespoň na arthroskopii aby se podívali co tam je. já tam např. měla úlomek kosti co dělal neplechu a přetržené vazy. docela dost dlouho jsem potom měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.4.17 17:17

Obávám se, že mi jí ale nenabídne… Že mi řekne že mi dá mastičku, at si to stahuju, bla bla bla… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.4.17 17:21

@mojaa tak najít jinýho a lepšího ortopeda. odkud si? zkus někoho najít na znamylekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.4.17 17:28

O to nejde, ortoped je supr. Hodný, příjemný, v poho se sním domlouvá. Vím i o dobrých recenzích. Já se tak bojím celkově..Na tu operaci bych chtěla, otázkou je, zda mě tam pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.4.17 17:54

Ale asi už bych tam šla ráda. Jen by mě zajímalo, jak dlouho bych si tam poležela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.4.17 11:34

Tak nakonec mě poslali do Prostějova na magnetickou resonanci, že to asi půjde zoperovat, byl tam jiný ortoped za což jsem fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.4.17 15:41

Tak jen info - Koleno stále hooodně bolí, přes víkend jsem jen ležela. 22.4 jedu až nějakých 30 km na MG, ale ortoped říkal, že i přesto, že jsem mladá, tak mě na tu operaci pošle, prý si myslí, že mám něco s meniskusem. No prostě jak jsem psala výše. Jen bych měla malou otázečku, má někdo s MGR zkušenost? Jak to vše probíhalo, na jak dlouho to tam bylo? Mám tam jet večer až na 7 ( to bdue super no :D ) ale mám z toho trošičku strach. Tak nevím, co moc čekat. Nco jsem na netu četla, ale ráda bych nějaké info od někoho, kdo tam byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.17 09:06

Tákže. Byla jsem tam na té MGR ale nebyl tam dr. Takže výsledky dojdou zítra - pozítří., Ale začla mě tak torchu bolet celá noha. Koleno bolí hodně a nejvíc, a už oprvadu dost, ale dnes se přidaly i teploty a je mi špatně. Napadlo mě, zda to není zánět… zítra nebo pozítří jdu na ortopedii, a tam se uvidí. Takže zatím nic moc no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.17 12:39

Dnes prý došlo CD, zítra kontrola. Ještě taková otázečka. Co na to, aby to nebolelo..Už si nevím rady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.4.17 13:11

Zkoušla jsem X mastí, obvazy, možná mě napadl ještě obklad..Co dáváte na silné bolesti. Díky- Jen ne ibalgin atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.4.17 08:06

Tak v papíře stojí, že jen cosi malého, a že vše je ok…Tak já nevím..za hodinu jdu do nemocnice na kontrolu..Prostě se „bojím“ že řeknou, že je to ok, ale to fakt pořád strašně bolí…Poslali i CD…Myslíte, že mi udělají artroskopii, nebo prostě řeknou, že nic že mám chladit. Fakt mě to bolí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.4.17 08:30

Už mě to jako nebaví, docela se s tím trápím :zed: a ted mi řeknou, že jsem simulant :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.4.17 11:02

Tákže jsem zpět..No prý na operaci jsem ještě malá, a že je možný, že mi to vyskočí zas. Že možná v budoucnu operace.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák