Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Lepší rentgen navíc než nechat špatně srůst zlomené zápěstí
zašla bych k doktorovi a ten rozhodne, jestli rentgen ano nebo ne.
Určitě rentgen, já jednou běhala se zlomeným zápěstím týden a to rovnání nepřeji nikomu
Měla jsem v zápěstí zlobené drobné kůstky a otok byl taky jen nepatrný a od té doby se mi to opakoval ještě 2×, takže bych to nepodceňovala ![]()
Moje zlomenina zápěstí vypadala stejně, já bych šla raději znovu na rtg
Ahoj, prosím o radu. Můj roční syn si nejspíš něco udělal se zápěstím. Vůbec netuším jak a kdy, neplakal prostě nic. Ale všimla jsem si toho, když zničeho nic přestal lézt po čtyřech a začal se znovu plazit. To jsou tak dva dny. Včera večer jsem mu prohmatávala ruce a řval u toho. Jenže řval když jsem se ho dotkla snad úplně všude tak nevim. Ruce používá, bere si hračky, oteklé to nemá, ale neudrží na rukou váhu těla a nechce se ani zvedat za ruce. Dneska je od rána ukňouraný a když mu sáhnu na ruce tak začne okamžitě řvát, ale hned se uklidní. Tak nevim jestli jet na rtg nebo ne.
No tak včera jedu s dcerou na rentgen, a má zlomený prst, a dnes přijde syn domů že ho bolí zápěstí, tak jsem zde pro další radu. U palce na zápěstí má docela velikou bouly a na ní malou modřinu, zápěstí je v nepřirozené poloze, ale ne tak, že bych hned panikařila. Rukou sotva hýbe a jakmile trochu zmáčknu, hned prý přijde bolest, je to velmi citlivé. Jenže syn měl poslední dobou pořád problémy, a několikrát byl na rentgenu. Nechce se mi ho tam znovu posílat, prosím o radu.