Zlomené zápěstí?

wallie
30.3.17 11:53

Zlomené zápěstí?

No tak včera jedu s dcerou na rentgen, a má zlomený prst, a dnes přijde syn domů že ho bolí zápěstí, tak jsem zde pro další radu. U palce na zápěstí má docela velikou bouly a na ní malou modřinu, zápěstí je v nepřirozené poloze, ale ne tak, že bych hned panikařila. Rukou sotva hýbe a jakmile trochu zmáčknu, hned prý přijde bolest, je to velmi citlivé. Jenže syn měl poslední dobou pořád problémy, a několikrát byl na rentgenu. Nechce se mi ho tam znovu posílat, prosím o radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
30.3.17 12:10

Lepší rentgen navíc než nechat špatně srůst zlomené zápěstí :nevim: zašla bych k doktorovi a ten rozhodne, jestli rentgen ano nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.3.17 12:11

Určitě rentgen a doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
30.3.17 12:27

Určitě rtg a dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.3.17 12:44

Určitě rentgen, já jednou běhala se zlomeným zápěstím týden a to rovnání nepřeji nikomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.3.17 13:04

Tak určitě rentgen a doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.3.17 13:09

Měla jsem v zápěstí zlobené drobné kůstky a otok byl taky jen nepatrný a od té doby se mi to opakoval ještě 2×, takže bych to nepodceňovala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.3.17 13:24

Moje zlomenina zápěstí vypadala stejně, já bych šla raději znovu na rtg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.4.17 12:27

Naražené nebo zlomené?

Ahoj, prosím o radu. Můj roční syn si nejspíš něco udělal se zápěstím. Vůbec netuším jak a kdy, neplakal prostě nic. Ale všimla jsem si toho, když zničeho nic přestal lézt po čtyřech a začal se znovu plazit. To jsou tak dva dny. Včera večer jsem mu prohmatávala ruce a řval u toho. Jenže řval když jsem se ho dotkla snad úplně všude tak nevim. Ruce používá, bere si hračky, oteklé to nemá, ale neudrží na rukou váhu těla a nechce se ani zvedat za ruce. Dneska je od rána ukňouraný a když mu sáhnu na ruce tak začne okamžitě řvát, ale hned se uklidní. Tak nevim jestli jet na rtg nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák