Luxusní dovolená v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
3.8.16 12:14

Zámek Valeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
3.8.16 12:15

@Hanka1 no tos mě moc nepotěšili, zrovna jsme se tam chystali 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
3.8.16 12:35

@Moise Potvrzuji, že Lipno bylo příšerně narvané už v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
3.8.16 12:48

@Voltiček nevím, co si představuješ pod pojmem luxusní, ale na Šumavě mezi Prášilama a Želenou Rudou je super penzion pro rodiny s dětma.. www.penzion-laka.cz… byli jsme tam několikrát a super přístup majitelů, dělají domácí sýry - jsou skvělé… tak koukni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.8.16 22:41

Taky jsem nad tim premyslela na jake misto jet pristi prazdniny.Byli jsme letos na dolni morave a super. a napadlo me pouze lipno. a kdybych si mela vybrat tak radsi pojedu zase dolni morava. lipno je naval jak blazen.no uvidim s cim se vrati svagrova tento tyden jsou tam na dovce na lipne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.8.16 22:45

A nemate nekdo tip na zimni dovolenou? planujeme beskydy hotel sepetna byli jsme i loni.ale nejaky jiny tip vhodne pro deti. blizko sjezdovka a vyziti pro deti v hotelu. animacni programy detsky koutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.16 00:45

Doporučuji Hotel Augustiniánský dům v Luhačovicích - krásné ubytování, úžasné wellness, Chateau Herálec - park pro děti, pro mě nejlepší ubytování, trochu slabší wellness než v Luhačovicích a pak Wellness Hotel Diamant v Hluboké nad Vltavou - hezké ubytování i wellness, v okolí spoustu možností na výlety (ZOO, zámek…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.8.16 07:19

Augusti… se mi libi tam pojedem s manzelem sami nekdy. a na hluboky jsme porad mame kousek chalupu. :mrgreen: kouknu na heralec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí