Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hanka1 no tos mě moc nepotěšili, zrovna jsme se tam chystali
![]()
@Moise Potvrzuji, že Lipno bylo příšerně narvané už v červenci.
@Voltiček nevím, co si představuješ pod pojmem luxusní, ale na Šumavě mezi Prášilama a Želenou Rudou je super penzion pro rodiny s dětma.. www.penzion-laka.cz… byli jsme tam několikrát a super přístup majitelů, dělají domácí sýry - jsou skvělé… tak koukni..
Taky jsem nad tim premyslela na jake misto jet pristi prazdniny.Byli jsme letos na dolni morave a super. a napadlo me pouze lipno. a kdybych si mela vybrat tak radsi pojedu zase dolni morava. lipno je naval jak blazen.no uvidim s cim se vrati svagrova tento tyden jsou tam na dovce na lipne.
A nemate nekdo tip na zimni dovolenou? planujeme beskydy hotel sepetna byli jsme i loni.ale nejaky jiny tip vhodne pro deti. blizko sjezdovka a vyziti pro deti v hotelu. animacni programy detsky koutek.
Doporučuji Hotel Augustiniánský dům v Luhačovicích - krásné ubytování, úžasné wellness, Chateau Herálec - park pro děti, pro mě nejlepší ubytování, trochu slabší wellness než v Luhačovicích a pak Wellness Hotel Diamant v Hluboké nad Vltavou - hezké ubytování i wellness, v okolí spoustu možností na výlety (ZOO, zámek…)
Augusti… se mi libi tam pojedem s manzelem sami nekdy. a na hluboky jsme porad mame kousek chalupu.
kouknu na heralec.