Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosím, doporučte mi nějakou super letní dovolenou v ČR. Myslim jako super hotel / penzion na super miste. S bazenem, welnes, dobrym jidlem a pro deti 6a8 Díky moooc.
@Darcakarca penzion Jiřinka, byly jsme tam a super. A otvírá se tam i stezka v oblacích. originální tip, mrkni na stránky penzionu. Oblast Kralický Sněžník. Potom hotel Termal v pasohlávkách, krásné místo. U ATC Merkuru, kemp. Dá se tam dojít. Vedle stojí nový Aquapark. Blízko do Lednice, do Rakouska, Mikulova. A pak krkonoše, Šumava…je toho moc.
Hotel Vista - Dolní Morava. Hotel Beltine Forest - Ostravice, Clarion ve Špindlu.
@ivašot. Vista je taky úžasná. Penzion Jiřinka, jak jsem psala, má v Dolní Moravě úžasný „výběh“ pro děti, bazén se slanou vodou, krásné okolí je samozřejmostí pro obě varianty a apartmány jsou taky luxusní. A přijatelnější ceny než ve Vistě. Ale ano, oba typy jsou
Prostě Dolní Morava ![]()
@Darcakarca píše:
Holky, prosím, doporučte mi nějakou super letní dovolenou v ČR. Myslim jako super hotel / penzion na super miste. S bazenem, welnes, dobrym jidlem a pro deti 6a8 Díky moooc.
přidám se, hlavně aby tam bylo něco pro děti - ideálně pro mladší. Prosím nějakou horskou oblast, třeba Jeseníky, Beskydy.
Příspěvek upraven 03.12.15 v 09:24
Café Fara bych taky preferovala před hotelem Termal. Pasohlávky jsou kousek.
Jinak já pro inspiraci mám na FB Amazing places.
@robínek píše:
@mooch
Ale u Café Fara jsem nenašla nic pro děti
mají tam zahradu, sedací pytle, kde se dá blbnout a kousek jsou Pasohlávky s velkým Aquaparkem. My tam byli s dětma v hotelu Termal (ve Freedomku), ale příště bych preferovala Faru, i za cenu dojezdu.
@mooch píše:
mají tam zahradu, sedací pytle, kde se dá blbnout a kousek jsou Pasohlávky s velkým Aquaparkem. My tam byli s dětma v hotelu Termal (ve Freedomku), ale příště bych preferovala Faru, i za cenu dojezdu.
super, díky ![]()
Jinak kromě toho aquaparku (i na několik dní) se dá na kolech - kolem spousta cyklostezek, vedle aquaparku je kemp, tam se dají půjčit šlapadla, udělat večerní výlet lodí, kousek lednickovaltický areál, Mikulov,…
Známá rozjela blog o cestování s dětmi, zatím je to v začátcích, ale nějaké tipy už tam jsou www.sdetmivbaglu.cz