Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Tarfinka píše:
Mě pomohl driclor. Pomohl i mojí sestřenici, která se potila fakt hodněPokud se fakt potíte, tak doporučuju, hlavně na to léto. Já si ho teda nemůžu vynachválit
Doporučuju Driclor…
Já jsem v létě radši chodila v černým tričku aby pruhy v podpaždí nešly vidět… a když jsem ho začala používat super..
Jen ted kojím a nevím,zda ho můžu používat..tak se zase vracím k černým..
Jinak prý pálí..mě teda nepálil.. ![]()
akorát pozor na tohle - při první aplikaci doporučuju opravdu velmi opatrně, jen tak malinko přejet podpaží, v ŽÁDNÉM případě ne na čerstvě oholenou pokožku, to opravdu pálí hodně…postupně se to zlepšuje, ale počítejte s tím…
holky pomůže driclor , ale pozor je to docela driják! ale funguje ![]()
Taky používám Driclor,a upřímně, už je mi úplně jedno,co obsahuje,hlavně že mi pomohl!!! Taky jsem byla z pocení v podpaží neštastná,a v práci mě t ovyloženě stresovalo ![]()
Moje babička se nepotila nikdy. Všichni splavení, zničení, ve vlastní šťávě a ona nic, sucho všude, ani kapička potu. Nikdo nikdy nepochopil..
Zamezování pocení je podle mého kapku blbost, pot je sůl a voda a s tím se vyplavují i škodliviny z oběhu a z těla, takže zamezováním pocení se to všechno drží v těle. Pot je vlastně jeden ze způsobů hloubkového vyčištění těla od toxinů a nezdravých věcí.. Jako je to nepříjemné, taky mě to pekeleně štve a nesnáším to, ale dokud nesmrdím, překousnu to.
Jiná jsou pak případy, kdy z člověka teče opravdu jak z kohoutku, to chápu, že to chce pak řešit nějak razantně.
tak tohle je moje aktuální téma. Se potím, tak nějak normálně, do koláčů…
Když potřebuju jít mezi lidi, tak používám driclor, tak den dva předem a je to super, mám sucho. Ovšem, jak přestanu (bojím se toho hliníku, pobolívá mě po aplikaci podpaží i vnější strana prsou).. tak asi za den dva se začnu potit. a strašně zapáchat, nepomáhá mytí se co půlhodinu, prostě je to štiplavý pach, jak když odchází všechno to, co jsem tam nahňahňala před časem.
Vadí mi tenhle jojo efekt, ale je to v tuhle chvíli asi jediné řešení, které znám.
co šalvěj? když bych ji pila???
Já se většinou moc nepotím a často nepoužiju nic. Ale jednou jsem četla že deodoranty obsahují aluminium a jelikož je to blízko prsou, tak to může podpořit vznik rakoviny prsu, takže já se těmhle přípravkům radši vyhýbám - čtu složení. Ostatně většina chemických látek a aditiv co se dává do jídla by neměly v těle co dělat a nikdo vám nezaručí jak budou dlouhodobě působit na tělo.
Hm, taky jsem zvažovala „dryják“, ale pak jsem se při rozhodování mezi rakovinou prsu a pocením rozhodla pro pocení a přizpůsobila jsem šatník:)
Když chci něco barevného, používám podpažní vložky - třeba tyhle http://proti-poceni.cz/…d-ultra.html. Ale cena je celkem vysoká a službu leckdy udělají i nejtenčí intimky (jasně, nedá se to dát do všeho)… Jsou tam i nějaké, co se lepí na kůži, to jsem nezkoušela:) Nebo pratelné.
Existujou i antiperspiranty bez hliníku, používá sestra, ale jsou taky dost drahé.
@Tarfinka píše:
Mě pomohl driclor. Pomohl i mojí sestřenici, která se potila fakt hodněPokud se fakt potíte, tak doporučuju, hlavně na to léto. Já si ho teda nemůžu vynachválit
na driclor nadam dopustit, je vybornej ![]()
jinak odkaz třeba tady http://www.solnajeskyneletnany.cz/…ho-pouzivat/
Jo a ještě někdo zmiňoval pocení po porodu, tak to je normální, já se potila uplně šíleně, několikrát za noc jsem se musela převlíkat, jak ze mě lilo, ale brzo to přešlo! Je to způsobeno hormonálně. Každopádně na toto by rozhodně nic nepomohlo, to bych se musela něčím namazat snad celá. A co, když to tělo potřebovalo, tak mu v tom nebudu bránit.
Holky, děkuji za tipy na další výrobky, všechno to omrknu. Jen ten Driclor mám nastudovanej a vzhledem k tomu, jak to spoustu lidí štípě, se ho bojím, mám ekzém, citlivou kůži, takže bych si ji nerada nějak poškodila. K té rakovině - antiperspirant stahuje žlázy v podpaží, rakovina vzniká v žláze prsní. Nikdy nikdo neprokázal, že by antiperspirant jakkoliv podpořil vznik rakoviny, takže toho se nebojím. Krom toho, jak jsem psala Hátě X, tak nejvíc odpadních látek odchází z těla močí, nikoliv potem v podpaží, to je další mýtus. Já nechci úplně zastavit pocení po celém těle, ale chci se nepotit v podpaží v běžných situacích, chci nosit i jiná trička, než černá a bílá, na kterých to není vidět. ![]()
holky, mně se osvědčilo toto, používám to už dlouho a časem jsem se dostala do takového stádia, že už to ani nebylo třeba.......opravdu účinné: http://www.driclor.eu/