Lze se znova vrátit na RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano, můžeš se vrátit zpět na RD, to problém není, ale problém může být to zkrácení úvazku, protože pokud nemá omezenou platnost, tak už ti nemusí vrátit tvůj původní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ano, můžeš se vrátit zpět na RD, to problém není, ale problém může být to zkrácení úvazku, protože pokud nemá omezenou platnost, tak už ti nemusí vrátit tvůj původní.
Díky, to problém nebude, je tam psáno, že úvazek je zkrácený po dobu nemoci kolegyně, nejdéle však do 30. 6.
- Citovat
- Upravit
Poukud máte smlouvu na dobu neurčitou a sepsali jste jen dodatek že se vám pokrátí úvazek do 30.6 tak vám končí jen snížený úvazek ale smlouva běží dál na plný úvazek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
Poukud máte smlouvu na dobu neurčitou a sepsali jste jen dodatek že se vám pokrátí úvazek do 30.6 tak vám končí jen snížený úvazek ale smlouva běží dál na plný úvazek
Ano, tak to bylo. Díky za informace.
- Citovat
- Upravit
Mám takový dotaz: Přijala jsem práci na pár hodin, u svého původního zaměstnavatele, jako záskok za rizikově těhotnou kolegyni, která zůstala náhle na neschopence. A pokud bude těhotenství úspěšně pokračovat, zůstane doma až do porodu. Jenže jsem podepsala smlouvu na HPP, jestli to dobře chápu, na část svého původního úvazku. Uvědomila jsem si, že teď už vlastně asi nejsem na RD. A pokud se kolegyně vrátí (nejpozději však na konci školního roku) končím. Můžu se vůbec vrátit na RD, s tím že do tří let dítěte za mě bude stát platit zdravotní a sociální? Nevím, jestli jsem neudělala chybu a smlouva neměla znít jinak.
Omlouvám se, že píšu anonymně, ale je to moc konkrétní téma.